שאלונת.

זה כן קשור לאמונה,

כי רק מי שמאמין יזכה באושר רוחני... נ.ב.אם לא אכפת לך,אז תגיבי לא בתוך ההודעה אלא בחוץ שיהיה לי יותר קל להכנס לכל התגובות...

כן תודה. לא חייב דוקא קשר ישיר,אפשר

לכתוב גם למשל ``איזה הוא עשיר?השמח בחלקו``..ומזה נבין שכח האמונה שבו גרם לא להסתפק במועט..

אוקיי, מקובל...

אז נמשיך את זה בלינ"ד בפעם אחרת, עכשיו אני הולכת לחתוך סלט לארוחת צהריים בתקווה שהאצבע שלי תישאר במקום...

היית צריכה לכתוב,

באמונה שהאצבע שלי לא תחתך... ‏כן,גם אני אפרוש לי לטובת ארוחת צהריים קטלנית...ביי

חח... את מזכירה לי..

את אחותי.. איך היא מדברת בעיניים נוצצות על המחנה בסמינר ששם סוף סוף היא יכלה לרכוב על אופניים... ``וואו, זה פשוט מדהים, חבל לך על הזמן.. זה הרגשה כזאתי... וואו... איך אתה לא מתלהב מלרכוב על אופניים... זה פשוט כיף!`` אני באמת חושב\חושש שיש לבנות החרדיות סוג של חסך בענין הזה של רכיבה על אופניים.. (ובמאמר המוסגר, כשדיברנו על זה היא גם לימדה אותי שכל פעולה אומרים ``לרכוב ולא לרכב וכו`, למעט שכיבה שאומרים לשכב``.)

חלושקית

New member
אממ...

במחנות אצלנו כולן כמעט עם רולר בליידס,אופניים,קורקינט וכאלה...מודיעים בהנהלה מראש שיש אפשרות להביא וכמעט כל הבנות מביאות.ו.. מדובר על סמינר בית יעקב. מאד מקובל אצלנו כל העניין הזה...וכמובן בצורה עדינה וצנועה.

לדעתי..אין בזה בעיה..למה לא??מה

לבנות אסור לעשות להנות....ברור שמותר 5מה שיהיה אסור?אני בטוח שאת מבינה שלא ככה בריש גליי,אך במקום שאין בו ממש אנשים או סתם פארק למה לא?! תרכבי תסעי..תהני,חלושקית..!

למעלה