שאלונת

• פותח הנושא dafi1
  • פורסם בתאריך

dafi1

New member
שאלונת

האם למישהו ידוע על אתר ברשת המדגים תנוחות המגבירות את סיכוי ההריון? אם מיהו יכול לצרף לינקים, המון תודה מראש.

רומי 007

New member
מתוקה שלי

איזו שאלה מקסימה עם גוון היסטורי! נכנסת לפורום שבו כבר אין שום משמעות לתנוחה. אם היית שואלת אותי מה התנוחה האופטימלית לבדיקת אולטרסאונד ללא כאבים - על זה הייתי עונה לך בשניה. ועכשיו ברצינות לרגע: לא חושבת שיש לינק עם הדגמות חיות אבל תחשבי לבד באיזו תנוחה פחות זרע יוצא החוצה ותמיד תמיד את יכולה לעשות את מה שכולן עשו כאן לפני שנים: לעמוד עמידת נר (או כל וריאציה אחרת בסגנון) אחרי שאת מקיימת יחסים.

neta2

New member
../images/Emo13.gif

מי חושב כבר על תנוחות?? אני כבר מזמן עושה סקס עם זין ממתכת....

venus13

New member
על תנוחות ו"צרות" אחרות

לברות המזל שעוד נכנסות להריון מתנוחות יש מספר המלצות: לבעלות רחם קדמי - רגיל - התנוחה המסיונרית ואח"כ לשים כרית מתחת לישבן או נר או כל ורייציה אחרת ובלבד שלא לקום מייד אח"כ כך שהזרע יישפך לבעלות רחם אחורי - עדיפה התנוחה האחורית - הגבר מאחורי האשה והשאר כנ"ל שיהיה בהצלחה ונוס

dafi1

New member
אופס ../images/Emo13.gif

חשבתי שזה המקום הנכון לשאול. בכל אופן, אני לא יודעת אם אני שייכת לבנות המזל "שעוד נכנסות להריון מתנוחות" כי אני בשלב תחילת הנסיונות. אבל מכיוון ששמעתי שיש לתנוחות משמעות, ניסיתי להבין מהן, כשאני מודה בהכנעה בפניכן בבורותי המלאה... לגבי "תמונות חיות" לא חשבתי על זה אלא אולי על שרטוטים, אתרים רפואיים או משהו כזה שבעזרתם אוכל להבין מה עדיף לעשות. לגבי וונוס - מנין לי לדעת אם יש לי רחם קדמי, אחורי, צידי, עליון או תחתון?

עידית ד

New member
אל תכנסי לזה אפילו

את לא צריכה לדעת איזה סוג רחם יש לך ואיפה הוא נמצא. תכנסו לכם למיטה תעשו אהבה תשארי במיטה רבע שעה אחרי (ז"א לא לרוץ להתקלח או לשירותים). בהצלחה. עידית

venus13

New member
היי דפי, לגבי מיקום הרחם -

את פשוט יכולה לשאול את הרופא שלך. בכל מקרה - אם אין בעיה מיוחדת - גם תנוחות אחרות יכולות להועיל, כל עוד לפי התנוחה סיכויי הזרע להישפך נמוכים יותר - ודי בדמיון כדי למצוא תנוחות כאלה שיהיה לך בהצלחה ונוס

מאירית

New member
אז תנוחה כן משנה או לא משנה?

רוצה להבין - אותי חינכו ש"תזהרי, כי כשאת רצה לשטוף, זה כבר מאוחר מדי, הזרעים רצים יותר מהר ממך"
(כי אין אייקון של זרע...) אז למה כל כך חשוב להשאר בזוית ??

עמית@

New member
חינכו אותך טוב ../images/Emo3.gif

זה נכון שהזרעים הראשונים מגיעים לאזור האסטרטגי כבר אחרי שניות (ותזכרי שבזרע תקין יש מיליונים) לכן בעקרון אין שום משמעות לתנוחות, העניין האו מצד אחד הרצון להרגיש ש"עשית משהו" בשביל המאמץ המלחמתי ושנית אם קיימת בעיית זרע קלה או מקרה ספציפי של פליטה חלשה או סתם כל תקלה אחרת אזי זה לא מזיק להישאר לשכב, וזה גם נחמד וידידותי לסביבה

אפרת12

New member
מאמר בלאישה

לפני כמה שבועות היה בלאישה מאמר בדיוק בנושא הזה (ואני חושבת שהיו שם עוד כמה טיפים) אז מאחר וגם אותי כבר מזמן לא מעניין נושא התנוחות למטרה זו, לא הצלחתי להיכנע ללחץ הפיזי הלא מתון של ענת ואני פשוט לא זוכרת מה היה שם. אבל אם תצליחי לשים את ידך על הגיליונות האחרונים של לאשה - ודאי שתמצאי את זה שם. ואם לא - אם תמתיני עד סוף השבוע, מקווה שאזכור לחפש אצל ההורים שלי.

dafi1

New member
אין סיכוי

שאמצא גליונות של "לאשה" כך שאם תצליחי למצוא, אהיה אסירת תודה לך. וכמו כן תודה לכל שאר הבנות שענו לי.

נועם@בת

New member
זה בסדר, זה בהחלט הפורום הנכון

אבל מה ל´שות, יש לנו כבר הומור שחור, כי חלקנו באמת לא יכנס להריון בתנוחות במיטה, רק בתנוחות גניקוליגות
הענין הוא כזה, כשאין שום בעית פוריות, מספיק זרע אחד קטן שפרץ את כל המחסומים והגיע ליעד המבוצר. שום שטיפות, תנוחות או איומים לא יעזרו. אבל להכנס להריון פירושו להגביר את הסיכוי. לא שווה להלחץ, אם בהזדמנות תהיי אצל הגניקולוג (אל תלכי במיוחד) תשאלי אותו לגבי מנח הרחם. בגדול, כדאי להשאר במיטה במנוחה לפחות 20-30 דקות אחרי תום הסערה הגדולה, כדי לאפשר לכמה שיותר תאי זרע להגיע לצוואר הרחם. וגם אחרי כן, לא לשטוף את פנים הנרתיק, אלא רק את הג´יפה שבחוץ
(אני מנהלת, מותר לי לדבר ככה
) רוב תאי הזרע נפלטים כבר במטח הראשון, ולפני שהפסקת להגיד מריה הבתולה- הם כבר בדרך. א-ב-ל אנחנו כבר לא סומכות על הנס, ומחפשות איך לעזור ולהעלות את הסיכוי. לפעמים זה באמת רק בשביל ההרגשה הטובה, ולפעמים מי יודע, אולי זה אכן עוזר. שיהיה בהצלחה דפי
נועם

dafi1

New member
תודה, נועם

אני פשוט נכנסת לזה בגלל שאני לא צעירה ולכן מנסה להקיף כל אפשרות לפני שאדע אם יש או אין בעיות. בכל אופן, המלצותיכן עזרו לי ושוב תודה :- )

anatc

New member
אם כבר מדברים על דברים טכניים, כמה

זמן לוקח לזרע להגיע לביצית? (מרגע הפליטה ליד צוואר הרחם ועד החצוצרה, או מהרחם במקרה של הזרעה?) ושאלה נוספת, כמה זמן לוקח תהליך הביוץ? כלומר, כמה זמן מרגע "יציאת" הביצית הבשלה מהזקיק ועד שהיא "נשאבת" לחצוצרה? תודה על התשובות המלומדות, אני פשוט חייבת לדעת הכל
ענת

אז ככה:

עד כמה שאני יודעת, הזרע חי ופעיל משהו כמו עד 48 לאחר שהוא נפלט. ז"א שהוא יכול להגיע לביצית בכל נקודת זמן ב-48 השעות האלה. הביוץ עצמו - ההתפקעות של הזקיק - לוקח שניות מספר, ואחריו הביצית ברת הפריה למשך כ-24 שעות, כאשר ככל שהשעות חולפות היא "מזדקנת" והסיכויים שלה פחות טובים.

למעלה