שאלונת...

מירב510

New member
שאלונת...

בפאזל האחרון שהרכבנו, 1000 חלקים, חסר חלק. כמעט בטוח שלא נעלם אצלנו אלא הגיע כך. במקרה הזה החלטנו לא לעשות עניין מכיוון שהרקע עליו מודבק הפאזל ממש באותו צבע של החלק, וממש לא רואים משהו שונה (איזה מזל!) אבל בגדול במקרים כאלה- מה הכי כדאי לעשות? מזמינים מאיפשהו? מישהו ניסה פעם ויכול לספר לי אם אכן מגיע החלק החסר ותוך כמה זמן, ובכלל- איך עושים זאת? (ראיתי כאן את הרעיו להשלמת חלק חסר באופן עצמנאי. ניקח בחשבון...)ן

אני מסוגלת לרצוח ../images/Emo46.gif

סתם, לא באמת

123נעמי

New member
לברושית - את מאוד לא מצחיקה

אנחנו לא מעונינים בכאלו משפטים - אפילו לא בצחוק זו לא פעם ראשונה שאת מגיבה ככה אז בבקשה.

123נעמי

New member
הכול תלוי של איזו חברה הפאזל

בפאזלים של אדוקה יש טופס בתוך הקופסא שדרכו אפשר להזמין את החלק החסר. נדמה לי שגם רוונסבורג נותנת אפשרות דרך האינטרנט להזמין את החלק החסר. תוך כמה זמן זה מגיע? - אין לי מושג
תנסי ודווחי לנו בהצלחה

מירב510

New member
תודה

לא ראיתי טופס כזה... יתכן שהיה איזשהו מידע על הקופסא? (היא נזרקה מזמן אבל שנדע לפעם הבאה...)

מממאיה35

New member
לפעמים יש טופס

בתוך הקופסא עצמה. ואם לא - את יכולה לנסות באתר של החברה יצרנית הפאזלים. ואם לא - יש פה מאמרים על איך לייצר חלק חסר בעצמך. פעם עשיתי את זה עם חלק שחור לגמרי (טוב זה היה קל..) ואחרי שהכל היה מסודר פיקס החלק האובד נמצא..

רונידו

New member
חדשה פה, אבל עוקבת מלא זמן

מירב ואחרים אולי תוכלי/ו להפנות אותי להשלמת חלק חסר באופן עצמוני... ? (-: חיפשתי וקצת לא מוצאת פה.. תקועה עם שר הטבעות העגול, כשחסרה חתיכה אחת באמצע... לא יודעת איך לפתור את הבעיה. אם היה לי הפוסטר הייתי פשוט חותכת את החתיכה החסרה... אבל אין.. אולי אמצא פה רעיון אחר.

פ א ז ל

New member
יש לך את הקופסא?

אם כן תאלתרי ממנה אם לא ניתן להדפיס משהו קרוב

רונידו

New member
הקופסא

הקופסא לא בפרופורציות הנכונות ונראה לי שיהיה לא נכון לעשות את זה... לפעמים הם מצרפים פוסטר ואז זה באמת יכול לעזור, הפעם אין. אבל תודה.

123נעמי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש במאמרים שלמעלה מאמר בנושא השלמת חלק חסר תקראי ואולי זה יפתור לך את הבעיה. ספרי לנו מה עשית בסוף ואיך התגברת על הנושא. ברוכה הבאה אלינו

shely50

New member
תשובה לחלק חסר

תמצאי את האתר של החברה של הפאזל שבו מדובר , ובאתר, אם זו חברה רצינית, מהגדולות, יש טופס מיוחד למילוי להשלמת חלקים חסרים (באדוקה זה עד 16 חלקים לפאזל...). הטופס באנגלית (או בספרדית באדוקה...). הם מבטיחים לשלוח את החלק החסר אחרי חודש. אני שלחתי כבר לפני הרבה יותר מחודש, ולא קיבלתי... לא יודעת למה. תנסי, אולי לך יהיה יותר מזל... את האתר לא קשה למצוא דרך גוגל או כל מנוע חיפוש אחר, או דרך הקישורים באתרי הפאזלים הישראליים. בהצלחה!

רונידו

New member
לגבי החברות

אז עשיתי את זה בעבר... אני מאלו שתמיד מאבדים חלק אחד (-: ולא ענו לי אף פעם.. אבל היה לי פוסטר אילתרתי משהו הפעם זה מסובך יותר.

sigalitbi

New member
קרה שהיה חסר לי חלק

ניגשתי לחנות שקניתי ממנה ושם הוא אמר לי לספור מאותו צד את החלקים לאורך ואז לרוחב והוא הזמין לי את החלק החסר. הוא בכלל לא שאל אם החלק היה חסר מהתחלה או אבד, אבל זה טוב כשקונים כל הזמן באותה חנות.

רונידו

New member
אולי במקרה

את יודעת אם החנות בדיזנגוף תעשה עבורי דבר כזה.? לדעתי קניתי את זה מהם. אפשרות אחרת שחשבתי עכשיו, זה פשוט לצלם אכשהו את החלק ליד לפחות את המרקם... כמה רחוק זה יהיה? אני אדווח על הפיתרון (-: ואז גם אשים תמונה, אחד היפים שעשיתי. ועשיתי כמה בחיי. כולם אגב תלויים בבית. (כולל הפחיות המפורסמות) תודה על התגובות... נחמד פה אצלכם.

פעם ראשונה כאן בפורום

שלום לכולם, בעבר, כשהייתי מרכיבה המון פאזלים, היה חסר לי חלק, שלחתי לחברה את מספר החלק - כמו שנכתב פה כבר, סופרים מלמעלה ומהצד ונותנים לחברה את המיקום של החלק, וקיבלתי מהחברה את החלק החסר. לצערי, לא זוכרת את שם החברה ולא זוכרת כמה זמן לקח. אבל החלק המדוייק הגיע בשלום והפאזל ממוסגר ותלוי בבית. בהצלחה.

למעלה