שאלונת

שאלונת

איך קוראים לדיוידי החדש? עם הופעה וזה.... מתי זה מגיע לארץ?או שזה כבר הגיע... תודה

shiray

New member
שו דיוידי?

המהדורה המיוחדת של ADP? זה לא בדיוק דיוידי שם... כלומר, זה כן, אבל יש שם בערך 2 קטעים קצרים וזהו... אין איזו הופעה שיצאה בדיוידי לאחרונה... יש קצת דיבורים על הקלטת אחת ההופעות האחרונות בטור בקליפורניה בחודש הבא, ויש את הקטע הזה של "לגס&בוטס" באתר הרשמי של טורי, שאפשר לקנות שם בוטלגים של הופעות מארה"ב, אבל לא מצולמות, אלא רק השירים עצמם...

shiray

New member
לי יש את הרגילה, והבנתי מאנשים שהמיוחדת

לא יותר מדי שווה... זה בעיקר תלוי כמה את מוכנה להוציא כסף נוסף, כי הבעיה היא בעיקר ההפרש במחיר בין הגרסאות, שהוא בין 30 ל40 ש"ח, ולדעתי הוא לא שווה את זה... אבל גם תלוי איפה את קונה, כי אני מניחה שההפרש גם יכול להיות יותר קטן במקומות שמוכרים את הגרסה הרגילה ביותר... מה גם שב30-40 ש"ח אפשר לקנות כבר אלבום שלם בחלק מהמקרים...

אהה

אז אין כל כך הבדל? כבר יש לי את הדיסק....אז את אומרת שלא שווה.. אוקי תודה רבה! עזרת לי מאוד!!

shiray

New member
אם מישהו חושב אחרת שיגיד...

לדעתי, בעיקר אם יש לך כבר את הדיסק, זה לא ממש שווה... אלא אם כן את בקטע של לאסוף ה-כ-ל....

rfranko

New member
יש לי את המורחבת - ולא נראה לי ששווה במיומד

כי הדיוידי די עלוב - באופן מפתיע והבונוס החביב הן גלויות של כל הדמויות וקטע טכסט על כל דמות שאני לא יודעת אם כן או לא מופיע ברגיל אם ההבדל לא כזה גדול במחיר - חמוד להשקיע אבל אם זה משמעותית יקר יותר - לא באמת כדאי אלא אם את [כפי שנאמר פה] משקיעה בלאסוף הכל

למעלה