שאלונת :)

Musedol

New member
שאלונת :)

חיפשתי במאמרים ובטאגליינס אבל לא מצאתי: אני מחפשת את השם של כל דמות בסדרה, סתם מתעניינת. איפה אני אוכל למצוא את זה?

LeAnnDylan

Well-known member
הנה לך ../images/Emo26.gif

השם של השחקן או של הדמות? אממ טוב אני אכתוב לך את שניהם יש כמובן את מאט דאלאס שמשחק את קייל אפריל מטסון- לורי טרייגר מרגריט מקלמטייר - ניקול טרייגר ברוס תומאס - סטיבן טרייגר ג'ן לוס בילודיו- ג'וש טרייגר קירסטן פרוט- אמנדה בלום כריס אוליברו- דקלן מקדנה ניקולאס ליה- טום פוס ויש עוד כמה דמויות מספויילרות. אם תרצי אוסיף לך גם אותן (דמויות של העונה השניה) בכל אופן אם את רוצה את השמות באנגלית- הנה: Matt Dallas - Kyle April Matson - Lori Trager Marguerite MacIntyre - Nicole Trager Bruce Thomas - Stephen Trager Jean-Luc Bilodeau - Josh Trager Kirsten Prout - Amanda Bloom Chris Olivero - Declan McDonough Nicholas Lea - Tom Foss אלה בעיקרון הדמויות הראשיות, אם את מעוניינת בדמות ספציפית אחרה שלא נמצאת כאן רק תבקשי

Musedol

New member
ספיילרי לי בכיף :] אני עוד 3 פרקים מסיימת

את הסדרה
והמון תודה!!!

Ash Lee

New member
אוקיי בכיף ../images/Emo58.gif

אה מצטערת אבל שכחתי מקודם את הילרי וצ'ארלי
הלן סימונס - הילרי קורי מונטייט - צ'ארלי ג'יימי אלכסנדר - ג'סי ליה קיירנס - אמילי הולנדר מגדה אפנוויץ' - אנדי ג'נסן ג'יי אדי פק - אדם ביילין מרטין קומינס - בריאן טיילור ביל דוו - פרופסור קרן ובאנגלית- Chelan Simmons - Hillary Cory Monteith - Charlie Jaimie Alexander - Jessi Leah Cairns - Emily Hollander Magda Apanowicz - Andy Jensen J. Eddie Peck - Adam Baylin Martin Cummins - Brian Taylor Bill Dow - Professor Kern שוב אם את מעוניינת בדמות שלא ציינית תבקשי
פשוט לא עולות לי לראש דמויות אחרות

Ash Lee

New member
אוי סורי אני בעבודה, זה ניק אחר

בואנה זה לא ניק של מישהי מכאן X_X איזה קטע הזוי
XDD אני עובדת עם מישהי מהפורום ואפילו לא ידעתי את זה

LeAnnDylan

Well-known member
זהו ההודעה האחרונה שאני כותבת לעצמי

למרות שזה מגניב להשתלט לאנשים על הניקים שלהם
תחשבו על כל האפשרויות מואהאהאההה סתם נראה לי איך שהיא חוזרת לכאן היא מרביצה לי *רצה להתחבא*

LeAnnDylan

Well-known member
סתם חברת הייטק

אל תשאלי אותי מה הראשי תיבות של זה כי אין לי מושג על כל הכרטיסים שלהם רשום רק MRV Communications, Inc. גם התחלתי לעבוד פה רק לפני כמה ימים אז אני לא חזקה בענין פה
מבחינתי הם יכולים לערוך ניסויים בבני אדם ואני לא אהיה מודעת לזה

LeAnnDylan

Well-known member
מתפשטת להנאתי

סתםם חחח אני האמת לא באמת יודעת, כרגע אני יושבת פה ומדברת בטלפון. ומשלמים לי על זה

NamelessGirl

New member
חח ואיך הגעת לעבודה?

מודעה בעיתון או באינטרנט? אז מה היה כתוב שהעבודה כוללת..? וכמה משלמים לך?
וכשימאס לך ממני תגידי ואני אפסיק

LeAnnDylan

Well-known member
אבא שלי סידר לי ../images/Emo3.gif

ואממ משלמים לי רגיל
22 לשעה אבל עכשיו נגיד אני מקבלת 200%

LeAnnDylan

Well-known member
אני מניחה שאם היא אמרה את 'הסדרה'

היא התכוונה לעונה השניה

למעלה