שאלונת....

dana22222222

New member
שאלונת....

תגידו יש אולי מצב שאירוסמית' יבואו מתי שהוא לישראל? אוףף אני כל כך רוצה להיות בהופעה שלהם....

Aerosmith2006

New member
כנראה שלא...

הסיכויים קלושים, הם היו כאן פעם אחת ולמייטב הבנתי זו הייתה אכזבה בשבילם----> מעט מאוד קהל.

בָלבָל

New member
ואגב אולי ספרי לנו איזה שירים את אוהבת

מתי הכרת את הלהקה וכו'... :)

dana22222222

New member
אממ....

אני שומעת אירוסמית' כבר מעל לשנה.... יש מלא שירים שאני אוהבת שלהם... ופשוט אין לי כוח לכתוב הכל..... יש לי את כל האלבומים שלהם במחשב..... ואני פשוט אוהבת אותם אני חושבת שהם ענקיים.... בכללי ניראה לי זה דיי משקף את מה שאני חושבת עליהם כל מה שאמרתי פה וזהו......

SaintJohn

New member
דווקא מסקרן לדעת מה השירים האהובים עליך

מכל השירים בכל האלבומים שיש לך על המחשב בטוח יש את אלה שאת הכי אוהבת, לא? אצלי כיום למשל זה Rattlesnake Shake Nobody's Fault Livin' On the Edge Let the Music Do the Talking וגם מעניין לדעת איזה אלבום את הכי אוהבת. יש לך גם דיסקים או שהכל רק הורדות? וברוכה הבאה לפורום

dana22222222

New member
קודם כל...

תודה... ולא קניתי הכל הורדתי.... זה היה מפרך.... אין לי אלבום מסויים.... אממ יש מלא שירים שאני אוהבת אז אני יתן כמה דוגמאות... cryin' fly away from here holy in my sole dream on- לא הגרסה הרגילה יש לי גרסה ממש יפה... janie's got a gun walk this way amazing אוףף יש עוד ממש מלא... ואין לי כוח לכתוב... אה ויש את השיר רק של סטיבן עם סנטנה- just feel better אני ממש אוהבת אותו...

SaintJohn

New member
אני ממליץ לך לקנות אלבומי לייב

ב-A Little South Of Sanity למשל, יש גרסאות לייב ממש יפות כמעט לכל השירים שרשמת (כולם חוץ מ-Fly Away, שיצא אחרי ש-Sanity יצא), ובנוסף יש שם ביצועי לייב נהדרים להרבה שירים אחרים של אירו. בכלל, אירוסמית' נחשבת ללהקת לייב ענקית, וגם שאר אלבומי הלייב שלה מאוד מומלצים, כי הם פשוט נותנים משהו מאוד מיוחד שאין בסטודיו. אני מבטיח לך שגם לקנות אלבום בחנות זה הרבה פחות מפרך מסתם להוריד קבצים במחשב.

dana22222222

New member
את האמת שאף פעם לא יצא לי לחפש.....

אבל אני באמת רוצה לקנות דיסקים....ויש לי כמה גרסאות לייב של כמה שירים ואירוסמית' באמת מעולים בהופעות בלייב....

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gifדווחי לנו פה בפורום אם את קונה משהו.

גם נוכל לייעץ לך אם את מתלבטת מה לקנות.

SaintJohn

New member
קודם כל - דיסק סנטר.

אם את לא מכירה אותה, אז היא נמצאת בדיזנגוף סנטר ואמור להיות בה המבחר הגדול ביותר של דיסקים של אירוסמית'. המחירים שם גם טובים. אין שם את כל האלבומים של אירו, אבל עדיין לא הייתי בחנות עם מבחר גדול יותר. גם בטאוור רקורדס אמורים להיות כמה וכמה דיסקים של אירוסמית' אבל המחירים שם גבוהים יותר. בעקרון יש גם חנות דיסקים בתחנה המרכזית בבאר שבע עם מבחר מאוד יפה של דיסקים במחיר לא רע, אבל מה הסיכוי שתגיעי לשם אם את מהמרכז? ודיסקים שאת לא מוצאת בארץ תמיד אפשר לקנות דרך האינטרנט באמאזון.

SaintJohn

New member
הא סבבה../images/Emo6.gif

אז אני מדבר על Monster Disc בתחנה המרכזית בב"ש, ובמרכז ביג בב"ש יש את דיסק קלאב, וגם שם אמורים להיות כל מיני דיסקים של אירוסמית' במחירים לא רעים.

למעלה