שאלונת

How I Disappear

New member
שאלונת ../images/Emo9.gif

יש לי ג'ינס ירוק שקניתי בזארה לפני שבועיים והוא קצת גדול עליי, הוא עשוי מ97% כותנה וה3% הנותרים עשויים ממשהו אחר ששחכתי איך קוראים לזה .. חשבתי על לכווץ את זה, ז'תומרת לשים את זה בכביסה ואז לשים במייבש [כי המייבש כיווץ לי הרבה חולצות אז חשבתי שגם עכשיו זה יעשה אותו דבר] אבל ת'אמת שזה בקושי כיווץ את הג'ינס [אם בכלל] אז חשבתי שיכול להיות שלא שמתי את זה מספיק זמן או משהו .. בקיצור, מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לכווץ את הג'ינס ? אשמח לתשובה ואם אתם חושבים שיש פורום אחר שיותר מתאים לשאלה שלי אשמח לדעת

אהמפף. הפתרון הנוח ביותר ליישום יהיה

שווארמה אחת ליום, בנוסף, לא במקום, התפריט הרגיל שלך. תוך שבוע המכנסיים יתאימו בול. אפשרות נוספת, קצת פחות נעימה, היא להצר את המכנסיים בתפרי הצד. רשמי לעצמך לא לקנות ג'ינס בקיץ. חם לנו, אנחנו מזיעות, ואז קונות בטעות מידה גדולה מדי. הזהו ששכחת נקרא אלסטן, אם לא לייקרה.

How I Disappear

New member
קודם כל אני בן ..

דבר שני זה לא לייקרה, זה היה מילה אחרת שאף פעם לא נתקלתי בה אבל אולי זה אלסטן הזה .. ולמה להצר את המכנסיים בתפרי הצד לא יהיה נעים ? [אני לא מבין בזה כלום]

ו שתי

New member
אם ככה, למה לכווץ?

מכנסיים צמודים לבנים זה הכי טרן-אוף שיש. הם בגזרת סקיני? (סקיני לבנים זה מרחק מילימטר מתחתוני טנגה וחוטיני. בכף של שופל לא הייתי מתקרבת
)

ו שתי

New member
בנים? בחנתי אי אילו אקזמפלרים

(בעוונתי, ככה זה שמתחתנים מאוחר). אין אחד שנראה טוב בצמוד, בחוטיני ובטנגה. בנות זה סיפור אחר. אני מודה שיש כאלו שנראות טוב גם לא כמוני, בגלביה

ו שתי

New member
../images/Emo6.gif מוותרת על התענוג ונשארת עם ה../images/Emo106.gif שיש לי

How I Disappear

New member
הם גדולים אז מן הסתם אם הם יתכווצו הם לא ישר

יהפכו להיות סקיני נכון ? דבר שני אני אוהב סקיני, אני הולך עם סקיני [לא מאוד מאוד צמוד אבל קצת] אז זה לא משנה לי גם אם זה יתכווץ עד לסקיני

ו שתי

New member
סבבה, נראה אתה יודע שאני מדברת רק בתיאוריה,

נכון? סומכת עליך. לענין השאלה ששאלת, האם כבסת במים חמים? ישבת במייבש? קח בחשבון שכל כיווץ בשיטות האלו מכווץ את הסיב, אבל הוא ימתח חזרה בלבישה.

How I Disappear

New member
יבשתי במייבש אבל זה לא עשה שומדבר לג'ינס

ופעם עשיתי אותו דבר לחולצה וזה הקטין אותה באיזה שתי מידות

למעלה