שאלונת...

angel88

New member
שאלונת...../images/Emo70.gif

אל תכעסו שפתחתי שרשור חדש
גם ככה אני כותבת פה פעם בביליון שנה (בצפר)
בכל אופן, יש איזה אתר שאני זוכרת שתמיד יש בו מלאאאאא תמונות מהמסעות שהקאסט עושה בכל מיני מקומות... כמו הדרגון הזה עכשיו... מישהו יכול פליז
להגיד לי את הכתובת
תודה
לאב יו
|לב

YaEloNeT

New member
גמלייששאלהאלייך../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

מה עם הלבש את הדמות

angel88

New member
ו........./images/Emo35.gif

איך נכנסים לאתר
והלבש את הדמות אמממ אם אתם רוצים אז אני אכין בשישי-שבת את המשופצרות ונעשה הצבעה בראשון

YaEloNeT

New member
אההההה../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אבל גמני הכנתי מיי שלא הספקתי להעלות לפה
אכפת לך אם אני אעלה אותה עכשיו

YaEloNeT

New member
אז מחר../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

כי אני צריכה לשנות בה משו

slallum

New member
../images/Emo79.gifכולם איתי../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב וסימן טוב
סימן טוב ומזל טוב
מזל טוב וסימן טוב וסימן טוב ומזל טוב
אלללל אחדדדד
שיהיה לך המווווון כיף בבת מצווה

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

המון המון מזל טוב
שתהייה לך הבת מצווה הכי נפלאה בעולם
זאת חוויה שלא שוכחים

YaEloNeT

New member
המון המון המון../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

מזל טופפפפפפפפפ

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifמזלטוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

love Jay

New member
תודה!תודה!

אני יודעת שנזכרתי יום לפני פשוט אתמול לא היה לי זמן...[שיעורים(היו לי 5 שעות ובל שעה היו חייבים לתת לנו שיעורים,טונות של שיעורים,)וגם התיספורת והלבוש ועד שנגיע לשם] והיה אחלה הבעיה היא שצילמו אותנו שם אבל אח שלי הגדול לא הביא את המצלמה הדיגיטלית שלו אז הוא צילם אותי לפני ואחרי האירוע אבל באמת היה יפה! גם בהתחלה!שיהיה לי זמן אספר הכל.... ובקיצקץ היה מהמם!

נ"ש לצ'אט../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה