שאלונת

chen077

New member
שאלונת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדש בלה בלה בלה לא מעניין.... טוב.. איך מחתנים בין שני סימים?! אני יודע שיש בגדים לחתונה אבל איך בכלל מתחתנים?!

Sweety Bitch1

New member
שלומות ../images/Emo98.gif.

אני קרן, התמכרות נעימה |נרגילה|. אוקיי. כשגבר ואישה אוהבים זה את זה (
...)... אז לוחצים על הסימס האוהבים ("הם היו האוהבים הצעיריייםם...
") ואז נפתח התריט הזה, של מה רוצים לעשות לו (מוהאהאהאה
..). אם יש בתפריט "Propose" (ככה כותבים
?), שזה בעברית "להציע", לוחצים על זה (ולא לבזבז זמן, כי אח"כ זה נעלם..), ואז הוא מציע נישואין. לפעמים הסים מסכים ואז הם לובשים בגדי חתונה ומתחתנים, ולפעמים הסים לא מסכים, וזה מפשיע על מערכת היחסים. ככה מתחתנים...

chen077

New member
תשובות ושאלות../images/Emo70.gif

בקשר תהמכרות נעימה זה בסדר אני כבר מכור לפורום משחקים מקווה שגם פה אני התמכר =\ דבר שני שאת מתחילה עם שני סימסים וגורמת לשניהם להתאהב אז גם אז אני יכול להציע או שזה רק לאנשים שאני מכיר מהרחוב? דבר שלישי אם הם מתחתנים מה זה עושה? מה משתנה?

Sweety Bitch1

New member
טולולו...

1.רק סימסים מאוהבים יכולים להתחתן
.. 2. אם הם מתחתנים הסים שהציעו לו נישואין עובר לבית של מציע הנישואן, והם חיים באושר ועושר וכושר ויושר ובריאות ותשוקה עזה עד עצם היום הזה
.

נועה334

New member
לפני שאני מציעה להם נישואים, אני

עושה את הדברים הבאים: 1. אצלי בדרך כלל הבן מציע, אז אני מזמינה את הבת הביתה. 2.מכינה לה לאכול לפני שהיא באה, כי אם לא, היא תגיד משהו כזה-"איך אתה מצפה שאני אענה לך על זה על בטן ריקה??" ואז תלך. 3.נותנת לה לאכול עד שהיא שבעה וזמן שהיא תלך לשירותים (או שהיא תלך ותחשוב על שירותים) 4. מזמינה אותה לראות טלויזיה על ספה טובה, כדי שיהיה לה נוח וכיף (או שהיא תגיד לך שלא כיף לה ותלך,או שלא נוח לה,ואיך אתה מצפה שתענה על כך אם לא נוח לה). 5. מדברת איתה קצת..אחרת היא תגיד- למה אנחנו לא מדברים יותר??ותלך 6. לתת לה נשיקה רומנטית וחיבוק, לדבר פעם אחרונה, נשיקה לוהטת ולהציע. לקח לי המון זמן לדעת את זה כי כל התרוצים שרשמתי- מניסיון.. עדיף להזמין אותה בערך ב-6,אחרי שהתקלחת הלכת לשירותים והכנת אוכל. ב~ה~צ~ל~ח~ה!!!

למעלה