כל אחת ראויה להתייחסות, גם את
למרות שכבר בהודעה הראשונה שלך אליה הגבתי, וגם עכשיו, את פוסלת את מי שאינן נראות לך חיצונית. אני לא אומרת לאף אחת לא להתאפר, לא לעשות דיאטות או לא להוריד שיערות, למרות שאני אישית מאמינה שכך צריך לחיות. גם אם בעיני זה עצוב שנשים (וגברים) מפנימות את המסרים החברתיים המעוותים לגבי מראה, אני לא אכפה את דעותי על אף אחת. את רואה נשים שלא עומדות בסטנדרט החיצוני שאת מצפה לו, וקוראת להן "מוזנחות". את שופטת את מי שבעיניך אוכלת יותר מדי, מתלבשת בבגדים שלא נראים לך (ולא ממש הצלחתי לשייך את המשפט האחרון לטענה ספציפית). באותה המידה גם אני שופטת את מי שלא עומדת בסטנדרט שלי. ההבדל הוא שהסטנדרט שלך הוא חיצוני גרידא, בעוד בסטנדרט שלי עומדת כל מי שנאמנה לעצמה ולא דוחפת את האף שלה לחייהן של אחרות. ומי שאינה עומדת בסטנדרט שלי אינה פחות אישה, רק שלא תקבל תגובה אוהדת ממני. אני גם לא מעירה לאף אחת שהפנימה את המסרים החברתיים על המראה שלה, אלא אם היא מתחילה בהערות על שלי... את שתי ההודעות פתחת בכך שזה עניין אישי, אך בשתיהן מייד עברת לתקיפה של מי שלא נראית *חיצונית* לטעמך. איפה פה הכבוד לטעם האישי ולאמירה האישית של כל אחת? אם בעיניך זה משהו פנימי שמוקרן החוצה, או כמו שאמרת בהודעה הראשונה, זה משהו שכל אחת מגדירה לעצמה- מה אכפת לך מה אני אוכלת ומה אני לובשת?