שאלונת

dizzy dan

New member
שאלונת../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם כבר דיברתם על זה, אבל בכל מקרה: אז אנחנו יודעים שבכל פעם שקוטלת מתה, מגיעה במקומה קוטלת חדשה. ראינו את זה כשבאפי "מתה" וקנדרה הגיעה, וגם כשקנדרה נרצחה, פיית´ באה. אז עכשיו, אחרי שבאפי מתה שוב, והוחזרה לחיים שוב, תבוא קוטלת חדשה "במקומה", או שבשביל קוטלת חדשה, פיית´ צריכה להיות זו שתמות? ונניח שפיית´ תמות, וקוטלת אחרת תחליף אותה... זה יכול להיות ממש ענק, אם ווילו תהפוך להיות הקוטלת החדשה (וזה יכול לקרות, אם אני לא טועה... כי לפי מה שהבנתי, לא תמיד ידוע מי תהייה הקוטלת הבאה...), ואז- מכשפה קוטלת ערפדים... חביב...

אני חושב שמישהו כבר הציע פעם

שאפשר לעשות צבא של קוטלות, אם לוקחים אחת, עושים לה מוות קליני ומחזירים אותה לחיים, ואז שוב, ושוב ושוב.... זה מסוכן, אבל אפשרי.

dizzy dan

New member
אבל זה יעבוד?

כלומר, אולי ברגע שקוטלת מתה מוות קליני כמו באפי, ומגיעה קוטלת חדשה, בפעם הבאה שהקוטלת תמות, לא תבוא לה מחליפה, כי בעצם היא הוחלפה כבר...

לא חשבתי על זה....

אולי בגלל זה בדיוק לא באה קוטלת מחליפה בפעם השניה שבאפי מתה.

הסבר..............

אז ככה: אם עכשיו באפי תמות עוד פעם, אז לא יחליפו אותה כי בעיקרון היא כבר מתה וכבר הוחלפה! ולכן אם המחליפה תמות אז תהיה עוד קוטלת כי בעצם המחליפה היא הקוטלת הנוכחית ולא באפי כי באפי נחשבת מתה!!!!! אני מקווה שהבנתם...

max2k

New member
לא הבנתי

מישהו פה אמר: "לא תמיד יודעים מי תהיה הקוטלת הבאה" או משהו כזה אז בעצם כשקוטלת מתה איך יודעים מי תהיה הבאה? ואיך מצאו שבאפי נועדה להיות קוטלת? וכשהגעה זמנה של מישהי להיות קוטלת איך יודעים שזו היא ולא אחרת? ואולי בעצם גם יש קוטל? ואולי גם לערפדים יש מן קוטלת, רק ההפך? ומה קורה אם הקוטלת הופכת להיות ערפדית? אז איך קוטלת רגילה תתמודד איתה כי לערפדים יש כח חזק יותר מבני אדם רגילים אז לקוטלת ערפדית יתחזקו הכוחות יותר מאשר בחים ואז קוטלת רגילה לא תוכל להתמודד איתה, אז למה ספייק לא עירפד את הקוטלות שהוא הרג?

resputin

New member
...

איך אני אנסח את זה בלי שתתבלבל.. אממ.. בואו נראה: לפי התיאוריה שלי, מאמנים כמה בחורות ביחד, שהגורל שלהן תואם גורל של קוטלת באופציה <הרי לכל אחד כתוב גורל כבר פחות או יותר>-לא מאמנים אותם, אלא לפחות משגיחים עליהן <the watchers>, וכאשר הקוטלת מתה, אחת מהן מקבלת כוחות על אנושיים <לא על אנושיים מתחילה לעוף, אלא נעשת חזקה בסדר גודל קוטלת>. ולפיכך, גם יודעים שהיא אמורה למלא את המקום של הקוטלת. קוטלת, אין קוטל, אם היית טורח להקשיב בתחילת העונה ראשונה-שנייה לפתיחה, אומרים בהתחלה <יש אפילו קטע משעשע בפרק הראשון על זה>, שרק נערה אחת נבחרת בכל דור להרוג את הערפדים והמפלצות ובלה בלה בלה <לפי באפי..> לערפדים אין קוטלת, כי מה הטעם? היא תשתה יותר מהר דם? כאשר יש מיעוט שנלחם ברבים<לא כולם מודעים לעובשה שיש ערפדים, ורובם גם לא מיומנים למלחמה בהם..>, יש תורך ב"נושא דגל", מעיין אדם חזק יותר יאזן את הכוחות, כאשר הערפדים, שכולם בערך באותו סקאלה של חוזק ובעלי מטרה דבקה, אין באמת טעם בנושא דגל.. אם הקוטלת הופכת לערפדה <בבקשה, מה זה ערפדית?> אני חושב שסתם יש לה יותר מיומנויות, ז´תומרת, יש לקוטלת יותר כח רק בשביל שהיא תעמוד מול שדים וערפדים והם לא יקרעו לה את הצורה <ספין-קיק לא פותרת הכל..>, וכאשר היא תהפוך לערפדה אז נכון, היא תהיה חזקה, אבל לא בילתי מנוצחת.. <ראינו כמה חזקה הייתה ווילו הערפדה.. והיא עדיין שופדה די בקלות>, אני אומר שמה מייחד את הקוטלת חוץ לכח, זה המיומנות שלה בלוחמה, כאילו, לא רואים את באפי עושה מהלכים בטאיי קוואן דו או משהו בסגנון, אלא סתם נלחמת, <ולרוב בצורה די מסריחה..> אבל עדיין יש לה מיומנויות שאין תמיד לערפדים <שגם הלוחמה שלהם היא די ממוצעת ..~.. אני חש חובבנות בסדרה..? בצחוק.> ובקשר לספייק... סתם?

אם הקוטלת תהפוך לערפדה...

היא לא תהיה שונה משאר הערפדים כי בעצם היא נחשבת כמתה! ולא כקוטלת (ערפדים הם מתים!!)

BabyBlue

New member
ווילו לא יכולה להיות קוטלת!

אם היא היתה נולדת עם היכולות כבר מזמן היו מצמידים לה צופה שהיה מאמן אותה

BabyBlue

New member
ווילו לא יכולה להיות קוטלת!

אם היא היתה נולדת עם היכולות כבר מזמן היו מצמידים לה צופה שהיה מאמן אותה

tvfreak

New member
כמו שטופסיקרט אמר,

גם צוות הכותבים של באפי אמר שלא תהייה קוטלת חדשה, וגם אותו הסבר בדיוק הועלה ע"י ראש העיר באחד מפרקי העונה השלישית (לא זוכר איזה) כשהוא אמר שבאפי היא זו שחיה, למרות שנחשבת למתה, ולכן לא תהייה קוטלת חדשה כשאשר תמות שוב.

taz512

New member
כבר סגרנו את הקטע הזה.

באפי מתה בעונה הראשונה, באה קנדרה, קנדרה מתה בעונה השניה באה פיית. פיית היא כרגע הקוטלת בפועל. בשביל שתבוא קוטלת חדשה פיית צריכה למות, מה שכרגע לו כל כך הגיוני בגלל שהיא בכלא. מותה של באפי לא יביא קוטלת חדשה. טאז השד המסביר

בתאללל

New member
לבאפי אין המשכיות -בלי ספויילר

בפקרקים הראשונים כשבאי מתה והחיו אותה הגיעה פיית -ולכן אם לא שמתם לב לבאפי כבר נגמר התפקיד ( שעוד ג´יילס בכלל אמרו לו שהם לא נחשבים יותר) אם לא שמתם לב תחזרו על הפרקים שוב שיש איזשהו פרק שאומר שכבר לג´ילס אין תפקיד ובעצם אם לבאפי אין צופה אז לבאפי אין תפקיד והיא ממשיכה את זה רק בגלל הכוחות שיש לה ובגלל שערפדים רוצים מאוד להרוג "קוטלת " והרי זה מה שבאפי הייתה...

max2k

New member
אבל- ספויילר

מועצת הצופים (לא אלו מתנועות הנוער) רוצה את באפי חזרה! ולכן היא מאיימת שהיא היא תשלח את ג´יילס חזרה לאנגליה. (לא שזה שינה במיוחד כי הוא במילא עשה את זה בעצמו) אא ועוד משהו העונה הרביעית נמצאת בקסטות למי שלא שאל מקודם תכנס ללינק הראשון באתר של באפי בביפ. אבל עשיתי חישוב- רק שני העונות הראשונות בדיוידי באמזונן עולות 350 שקל! יקרנים!

resputin

New member
אבל שנייה..

פיית´ לא היית צמח\בתרדמת\משהו? זה לא נחשב קצת כמוות..? כאילו היא הייתה איתנו, אבל לא ממש איתנו <get my drift?> היא באמת כשרה עדיין בתור קוטלת..?

SaidinsTaint

New member
בקטע הזה יש שחור, ויש לבן

אין באמצע או שהיא חיה, או שהיא מתה. לא היה אף רגע שבו פיית´ מתה - היא היתה בתרדמת - יענו ישנה - אבל לא מתה. כיוון שכך - לא זומנה קוטלת חדשה

למעלה