שאלונת

שאלונת../images/Emo35.gif

איזה קליפים יש ברשת
בטעות יש לי אחד של AFTERALL והוא נורא יפה יש עוד ברשת

מתור להקפיץ פה../images/Emo35.gif כי זה מלפני יומים

כבר ואף אחד לא הגיב לי ואני מוסיפה עוד שאלה כמה פרקים יש בעונה השנייה
שוב תודה

tulchi

New member
20 פרקים

ואסור לדבר פה על הורדות בגלל זה אף אחד לא ענה לך.

Queen From Mars

New member
יש הרבה קליפים

ויש גם אתרים שאפשר להוריד מהם קליפים... פשוט תחפשי את הדמויות שאת רוצה ותרשמי בתוספת Video Clips וזה ימצא לך משהו כבר.... ובעונה 2 יש 20 פרקים....עוד שאלות

../images/Emo26.gif

(ומה שאני אגיד עכשיו זה בגדר הערה בלבד- חלילה וחס לא תקיפה, אני גם אדומה כאן באחד הפורומים של תפוז אז אני יודעת כמה מרגיז זה) שאלתי איזה קיימים בסה"כ לא איפה להוריד ומי יכול לשלוח לי השאלה הזו היא חוקית והגיונית לחלוטין אני בקיאה בחוקי תפוז טוב מאוד ומבינה את הכעס שלכן בפורום זיהוי שירים שואלים לשמות שירים, כאשר ברור לכולם מה הייעוד של 90 אחוז מהשאלות אם לא יותר. מותר לשאול שאלות עקיפות, אבל אם הייתי מנסחת את שאלתי בצורה אחרת הייתי מבינה למה לא יענו. אם אני לא טועה אז כל הקליפים ששייכים לדי-וי-די הם אכן לא חוקיים. אבל הקליפ ש"נפל" לידי שייך לבונה אתר, ולקליפים האלו התכוונתי. אם מישהו פרסם באינטרנט קליפ שהוא ערך באתר הפרטי שלו -אז זה חוקי לכל דבר. בקיצור, ז**תי מספיק את השכל מקווה שהכל היה ברור עכשיו אני אשאל שוב כי אני סומכת עליכן שתאמרו לי אם יש אתרים וקליפים ספציפיים שאתן ממליצות לי.

netaK

New member
כאן יש אתר

פה וכמו שעדי אמרה, בכל מנוע חיפוש לכתוב QAF music videos יביא אתרים עם וידיאואים

רגע פיספסתי משהו../images/Emo5.gif

אם פרק 22 של עונה שנייה הוא הנשף (לפני 2 שירשורים פטפטתן על זה) אז איך יש רק 20 פרקים

../images/Emo5.gifאוף אני כל כך מבולבלת../images/Emo70.gif זה כל

ההורמונים האלה.... (ששש....אני ילדה גדולה....אסור לי לדבר ככה) הכי עצוב זה שאפילו ידעתי את התשובה לזה....

למעלה