שאלונת

שאלונת ../images/Emo3.gif

היי, אני מכינה דיסק אקוסטי, ותהיתי - אנסטסיה ביצעה את השירים שלה באופן אקוסטי פעם? אני אשמח מאוד לקבל לינק, אם יש.
תודה :)
 

רוני1002

New member
כן, היא שרה בלייב הרבה פעמים.

אבל אין לה דיסק עם שירים בלייב עדיין, עד כמה שידוע לי.
 

מישהי 111

New member
אבל ניתן להוריד את הביצועים שלה

באימיול או קאזה.... בטוח יש שם....
 

adii1201

New member
נכון.... ואגב אקוסטי זה גם לא על

גיטרות רגילות? יעני בלי כל האפקטים וכל זה של גיטרות חשמליות וכו'? ואם זה כן אז הייתה לה הופעה פעם אחת נראה לי בצרפת (לא בטוחה!!!!) שהיא הופיעה באקוסטי והיא שרה את HOMH והיא זייפה שם ת'חיים שלה!!!!! נחרדתי לשמוע את זה!!!
 

adii1201

New member
אין לי את זה..

הורדתי את זה ממש ממזמן ומחקתי כי היא קרעה לי ת'אוזניים!
 

מישהי 111

New member
בעצם אני בספק!

מה היא? אלניס מוריסט שיהיו לה ביצועים אקוסטים? אני ממש בספק אם יש לה.... היא לא זמרת מהסוג הזה... אבל מה אני מבינה? נסי... למרות שיש לה בלייב את 0DIYL שהוא עצום!!! והוא גם כמעט בלי יותר מדיי צלילים ברקע, אבל לא אקוסטי.
 
ברור שיש לה ביצועים אקוסטים איזו

שאלה! יש לה מלא הופעות בלייב, וגם כל ה-TOUR שלה היה בלייב... (חה היא כזאת טיפשונת לפעמים... בהופעה שהייתי בה אני ידעתי את המילים יותר טוב ממנה
)
 

מישהי 111

New member
לא מדובר בלייב! ברור שיש לה לייב..

יצא לך לשמוע פעם הופעה של גרין דיי או אלניס מוריסט בלייב? מדובר בגיטרות.. אצלה זה מתלווה עם עוד מאה ואחת דברים נוספים.. קשה מאד לקרוא לזה אקוסטית. אקוסטית זה בכלל סוג של גיטרה, אנסטסיה לא משתמשת בכאלה בכלל. אולי יצא רק ב-WYLTM וגם בזה אני בספק אם זה נחשב... אם היא מדברת על לייב, היא הייתה כותבת. לכל זמר יש לייב.... אני חושבת שגם אבריל עשתה עם אקוסטית... אצל אנסטסיה אני באמת בספק אם יש לה דבר כזה.
 
אה-הא!!

ליהי קאפישה. ובינינו, גרין דיי מעניינים לי ת'זרת!! בעצם לא. היא אמרה לי שאפילו אותה הם לא מעניינים
(סתם. אבל אני לא סובלת אותם
)
 
יכול להיות.. שניה אני אבדוק...

וואי וואי וואי!! ממש לא אקוסטי! יש מאחוריה תזמורת בגודל של איצטדיון!
 
למעלה