שאלונת... מתי העונה החדשה של אי.אר מתחילה לשודר!? ובאיזה ערוץ..? תודה רבה, טל.
T tal afula New member 1/5/04 #1 שאלונת...../images/Emo3.gif מתי העונה החדשה של אי.אר מתחילה לשודר!? ובאיזה ערוץ..? תודה רבה, טל.
R ruth s New member 1/5/04 #2 התחיל אם אני לא טועה בימי חמישי בערב,ערוץ 10, בדיוק כשיש מכבי! (כך שסדר העדיפויות מנע ממני בינתיים לראות )
התחיל אם אני לא טועה בימי חמישי בערב,ערוץ 10, בדיוק כשיש מכבי! (כך שסדר העדיפויות מנע ממני בינתיים לראות )
G gilmorefreak New member 2/5/04 #4 אממ...דפנה? אי.אר?? חחח..אוקיי..כל יום לומדים משהו חדש... בכל מקרה הדבר האחרון שאנ ישמעתי הוא שזה חוזר ב- 27.5 בשעה רבע לעשר יום חמישי ערוץ 10.. אה..ואף אחד לא אמר..שזה מזה לא הפורום לשאול ושיש פורום אי.אר בתפוז...
אממ...דפנה? אי.אר?? חחח..אוקיי..כל יום לומדים משהו חדש... בכל מקרה הדבר האחרון שאנ ישמעתי הוא שזה חוזר ב- 27.5 בשעה רבע לעשר יום חמישי ערוץ 10.. אה..ואף אחד לא אמר..שזה מזה לא הפורום לשאול ושיש פורום אי.אר בתפוז...
D Daffynes New member 3/5/04 #5 טוב... אז זה לא הפורום המתאים. סליחה... (מותק איפה את לכל הרוחות?!?!!)
G gilmorefreak New member 3/5/04 #6 אני פה..אני פה... מדי פעם.. אבל התמיהה הגדולה שלי הייתה...מאיפה את יודעת???? כאילו אי.אר???