שאלונת

• פותח הנושא adi48
  • פורסם בתאריך

adi48

New member
שאלונת../images/Emo26.gif

ברנדון ולקסי יהיו ביחד באיזשהו שלב בסידרה??????

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif נבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

אחרי שאיב ימות
או לפני?........

איכססס......./images/Emo46.gif

לקסי נעשתה מגעילה!!! אני לא יתפלה עם יום אחד היא תהייה כמו אבא שלה! (זה בגנים....) פיכס!!! מסכן אייב (אבל גם לו לא חסר)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo58.gif

שמעתי פעם שהיא תרצח מישהו או משהו כזה כאילו תהפוך לרעה,זה נכון

../images/Emo58.gifכן...

אני לא בטוחה בקשר לרצח, אבל היא תהיה מגעילה יותר מאבא שלה! הוא יברח מסאלם והיא תשתלט על התפקיד שלו עם בארט ורולף וכשהיא תדע (היא מגלה את זה לפני כולם ולא מספרת!!!!) על פרשת החלפת התינוקות היא תשמור את זה בסוד, תחשוב לברוח עם התינוק שלה (זאק, שהוא בעצם התינוק הביולוגי של הופ ובו), תרצה ותצליח להפוך את הופ שוב לגי'נה ועוד דברים מזויעים! עד שהיא נתפסת ע"י המשטרה על (אני לא בטוחה...תקני אותי עם אני טועה) על ניסיון לרצח!

AsHtOn GiRl 3

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo58.gif

ג'ינה חוזרת אלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifלא ממש

הופ תהפוך לג'ינה רק לרגע קצרצר ותנשק את ג'ון.בדיוק אז בו יכנס לחדר ויתחיל מכות עם ג'ון,הופ תחזור לעצמה.ובסופו של דבר בו יבין שג'ון הוא האבא של התינוק[כמובן שאח"כ יתברר שבכלל בו הוא האבא]

ושכחת להוסיף...../images/Emo58.gif

אחרי שהופ וג'ון התנשקו (כשהיא תחת האישיות של ג'ינה) גון יוציא לה את השבב!!!! במילים אחרות... נראה לי שזה הסוף של הופ בתור גינה... אלא עם כן מישהו ידאג לנו לקאמבק של ג'ינה... אני כבר מתה לראות את זה..

soapsfan

New member
מה שכן תאהבי לראות זה ../images/Emo58.gif

אחרי המסיבה יש 2 פרקים מיוחדים[יש אחרי המסיבה כמובן עוד פרקים,אבל ממש לקראת סיום חודש דצמבר 2001 יש את 2 הפרקים האלה]==[אני לא בטוח אם את הראשון ישדרו כי הוא לא ממש חלק מהעלילה אבל אני מקווה שכן] פרק 1-פרק חג מולד 2001 השחקנים מגלמים את עצמם.הם משוחחים ונזכרים בזכרונות האהובים עליהם.תליית הקישוטים גם כוללת תליית קישוטים עם שמות חללים שנספו ב11 בספטמבר[וגם יחידות הצלה שונות].כשהשעון הופך לחצות השחקנים הופכים לדמויות שלהם ומאחלים אחד לשני חג מולד שמח,קלואי ובריידי שרים "סיילנט נייט" פרק 2-בופ תוכנית שמוקדשת רק לבו והופ.זה הבוקר אחרי המסיבה.המון פלאשבקים של בו והופ משנים קודמים כאשר הם מנסים להתמודד עם המצב הנוכחי[כאשר בילה הקודם בו גילה שג'ון הוא האבא של ג'יי.טי]

i love gina

New member
אה.. ספוילר

הופ תחזור לג'ינה ב-2001 רק? אוף... לא נראה לי שאני יראה את זה... any videos of that?

מתי זה יהיה משודר אצלינו??????

אני ממש רוצה לראות את זה... ב- 20 ליולי אני מתגייסת ואת כל מה שיהיה אחרי זה אני בטח לא יראה לצערי... אני עוד לא יודעת איך אני יחזיק מעמד בלי "דייס". אז מתי זה יהיה?

soapsfan

New member
המממ

אנחנו כרגע בפרקי מאי 2000 וזה יהיה בפרקי דצמבר 2001...

../images/Emo93.gifזה עוד יותר משנה../images/Emo93.gif

אני לא מאמינה.... מי ינחם אותי??? מה יהיה איתי...!?! (עכשיו אני פותחת אופרת סבון בכיכובי..)

shanyz

New member
גם אני ב-20 ביולי!!!!!!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל אני מאוד מקווה שידחו לי את זה!!!
אולי בסוף נהיה ביחד? חחח

כן!!!!!!

ד"א! יש לנו את אותו שם, כמעט אותו תאריך יום הולדת ו... השארתי לך הודעה באי סי קיו.... לילה טובב...

למעלה