שאלונת

La la la 20

New member
שאלונת ../images/Emo187.gif

כאן בפורום המליצו לי לגשת לחנות "ארגל" באזור יגאל אלון ולקנות שם שייקר - השאלה היא: איפה זה?! בזק (שיהיו בריאים) בעיצומים וב 144 יש תשובה כדלקמן "ישנם מספרי חירום אותם אני מורשה לתת" (ציטוט) אנוכי: אבל זה מקרה חרום! "טוב, חבל.. יש רשימה של מספרים אותם אני יכול לתת" (ציטוט) מישהו יוכל להגיד לי כתובת מדויקת כדי שאני לא אצטרך להתפרפר בקור ברחובות תל אביב ? רחמים ? נשיקות עדית

קצת תושיה.....

אני אישית את החנות לא מכיר, אבל למזלנו לא צריך לסמוך על 144 או על בזק יותר (חוץ מבשביל לדבר בטלפון רגיל, וגם זה בדרך להשתנות). בשביל למצוא את הכתובת לכי לאתר של דפי-זהב. תגלי ש"שרותי ארגל שיווק לבתי מלון ומסעדות בע"מ" (אני מניח שזה זה) נמצאים בקיבוץ גלויות 20, ולא ביגאל אלון. (יש שם גם את הטלפון). משם לכי לוואלה-מפות (מה לעשות, אם לתפוז היו מפות הייתי מכוון לשם
) (או אם יש לך מנוי למפה, לכי לשם), ותמצאי איך להגיע לשם. בהצלחה.

LaDjA

New member
ארגל הם קצת בעיתיים.

הם לא חנות - הם חברה! ומכאן מתחילות הבעיות: אולם התצוגה שלהם הוא בקיבוץ גלויות 20. אבל אם רוצים ממש לקנות משהו - הם שולחים אותך לאיזה מושב ליד לוד - שם נמצא המחסן שלהם... לפחות ככה הם עשו לי...

LaDjA

New member
כבר חדשים רבים...

שהאתר שלהם לא ממש עובד. ונכל מקום דפי-זהב יותר טובים - וגם מציעים מפות.

marsala

New member
../images/Emo6.gifבניין שלבים......

בית מרכזים הרגת אותי מצחוק דן............ mosh

egavish

New member
לא יודע מה קורה שם עכשיו,

אבל כשקניתי שם לפני שנתיים עבור פאב שעבדתי בו, קניתי שייקר ועוד הרבה דברים מהתצוגה בחנות. אבל אז זה היה רק עבור עסקים.

hermis1

New member
יש ציוד וסחורה גם באולם התצוגה

במידה ואין את המוצר או את הכמות המבוקשת שולחים אותך למחסן

למעלה