שאלונת

NaTaLiTi

New member
שאלונת../images/Emo182.gif

נירדמתי אתמול לפני שהתחיל או.סי
מה היה בפרק?(יס וויקנד..)

LimiMimi

New member
אני אספר ../images/Emo9.gif

סת' מארגן מסיבת חנוכריסמס (או באנגלית - כריסמקה!) ומזמין את לינדזי.. אבל גם את מריסה.. אמא של לינדזי מספרת לה שכיילב הוא אבא שלה והיא רוצה לנתק קשר עם ריאן. קריסטין מתעצבנת ברמות מטורפות על כיילב, וזורקת עליו אגרטל... אבל בסוף עושים ללינדזי הפתעה עם הכריסמקה ו..זהו. ג'ולי בוגדת (הרבה פעמים) בכיילב עם בעלה לשעבר (ברח לי השם)

helipr13

New member
../images/Emo58.gifלא קשור להודעה למעלה ......

.....מישהו יכול לספר לי מי זאת טיילור מהעונה ה3 ומה היא קשורה לסת?

../images/Emo58.gifתשובה

טיילור היא זונהההההההההההההההההההההההה טוב נרגעתי עכשיו אני יספר לך טיילור היא תלמידה בהרבור והיא המתחרה של סאמר יש לה קשר עם הדיקן החדש שעדיין לא יודעים מהו היא רעה ותככנית ואפילו גרמה לסאמר להודות שהיא עזרה לסת לקחת את התאפורה של הבית ספר ובכך גרמה לדיקן להעיף את סאמר מתפקידה מועצת התלמידים וטיילר תפסה את המקום שלה עכשיו אין לה קשר עם סת אבל לפי הפרומואים שראיתי יהיה משהו לא נראה לי משהו רומנטי אבל יהיה משהו חחח מקווה שעזרתי

NaTaLiTi

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

אמ...ומישו יכול לספר לי מה יהיה היום? חח אני שונאת את התקצירים של יס...אני פשוט יראה EMA..

baroosh2

New member
הפרק של היום../images/Emo58.gif

לפי מה שאני זוכר אז מריסה תראה את ג'ימי וג'ולי מתנשקים ואז היא תתעמת עם ג'ימי ואז הוא יבין שכל הבעיות שלו חוזרות אז הוא יודיע שהוא עוזב ויעשו לו מסיבה ומריסה תבוא למסיבה אחרי שהיא שתתה והיא תתעצבן על ג'ימי וג'ולי ותאמר שיש לה אבא גנב ואמא זונה

למעלה