שאלונת קטנה!

שירלי113

New member
שאלונת קטנה!

אשמח מאוד אם יענו לי! אז ככה עוד מעט נגמרות כמה תוכניות בערוץ ביניהן הרווק והישרדות..... אז אתם יודעים איזה תוכניות יביאו? המירוץ למיליון העונה החדשה אולי? כאילו יהיו תוכניות חדשותת בזמן הקרוב??

snier1991

New member
גם גבירתי הנשיא עוד מעט נגמרת

ונדמה לי שגם פלישה והיים הפשוטים כל היודע דבר על מחליפם נא לפרסם

vand

New member
החיים הפשוטים אכן מסתיימת בקרוב

אבל לפלישה יש 22 פרקים, בדיוק כמו לעל טבעי, סמולוויל, נמלטים ומגרש ביתי ויש עוד כחודשיים עד שהיא תסתיים. בנוגע לסדרות חדשות שיעלו אני מניח שהמירוץ למיליון תחליף את הישרדות. את הרווק סביר להניח תחליף איזושהי סדרה חדשה ומשעממת. את החיים הפשוטים צריכה להחליף קומדיה. יתכן וזאת תהיה תוכנית נוספת מערוץ YESY לשעבר (פאנקד? נקודת שבירה?) או אולי מהקומדיות של YESWEEKEND (שני גברים וחצי?) בכל מקרה במשבצת הזאת אני מצפה למשהו מעניין. לגבי גבירתי הנשיא סביר להניח שדרמה תחליף אותה. אולי אוורווד? (מקווה שלא)

snier1991

New member
אוורוד הגיונית כי בטח הם רוצים לשים

את סדרות הפשע ביחד

vand

New member
אני מנחש שביום ראשון

לאחר שהמפענחת 1 תסתיים וגם פלישה תסתיים היום הזה יהפוך ליום של סדרות פשע. שני אני מנחש ישאר יום של מד"ב (יש עוד את דוקטור הו ובטח יבוא עוד איזה רכש חדש), יום שלישי וחמישי הם ימי דרמות. רביעי ב-21:30 זה ריאליטי. אותי הכי מעניין מה יחליף את נמלטים?

snier1991

New member
קראתי היום שאורווד באה רק באוגוסט

אז זה עדיין מאד מסתורי מה מחליף את גברתי הנשיא

Aviad1987

New member
בקשר לחיים הפשוטים

אולי סוף סוף ישדרו את לגונה ביץ' 2 כשהראשונה תסתיים?

ועוד שאלונת...

מישהו יודע מתי חוזרת עונה 3 של פשע מהעבר? וגם של המפענחת! אני יודעת שיש שידורים חוזרים, אני מדברת על עונות חדשות...

למעלה