שאלונת קטנה

כנסי מותקק ../images/Emo9.gif

אם ניסית הכל ואת לא נהנת...לדעתי צריך שינוי...או שהחבר שלך לא עושה לך את זה או שפשוט זה משעמם אותך וצריך טיפול סקסולוגי אבל לדעתי את ממהרת...כי רק השבוע ניסית דברים חדשים בסקס (אנאלי וכו').

שלום גילי

מאז שובך לפורום, לאחר הסרת החסימה שלך, ועם תחילת תקופת הנסיון, לא מחקתי בינתיים אף הודעה שלך...

נירית, היי.....

אמנם המנטרה שלי חוזרת אבל זה מתכון מוכח. את צריכה ליצור אווירה משלך, בטנטרה זה דבר הנקרא "מקום מקודש", והכוונה ליצור מקום שאת מרגישה בו בנוח. תנסי יום אחד להיות לבד בבית-בחדר, ללא הפרעה של גורמים אחרים, משפחה וכדו'.. שימי מוזיקה שאת אוהבת, תדליקי נרות שימי קטורת ריחנית. קחי שמן עיסוי ותתחילי לחקור את גופך. זה אולי יישמע כסטיה, אבל ממש הכוונה היא ההיפך. תחקרי את גופך, תגלי את הנקודות שעושות לך טוב, שמענגות אותך ותעבדי עליהן. ככה תוכלי להדריך את בן זוגך איפה לנגוע, איך ללטף. ולאט לאט תחווי את חווית המין מחדש. בהצלחה, פירסס

amazone

New member
תחליפי פרטנר

למישהו מנוסה שיגדל אותך תראי סרטים כחולים (לא סטייה - תראי את זה בתור אמצעי מחקר ויכול להיות שתהני מזה) תלמדי איך לפנק את עצמך ובאיזה מקומות בהם תגעי יהיו בעלי סיכוי לעשות לך את זה תלצדי את עצמך איך להרגיש סקסית רק אחר כך תקשיבי לפירס ללכת על עיוור לא יעזור הרבה

amazone

New member
../images/Emo25.gif בוקר טוב מאמי

תקשיבי לאמזונה ילדה ותספרי איך הולך

אפשר פירוט?

יש כל כך הרבה סיבות לאי הנאה מסקס... הכנתי לך על המקום שאלון רקע קטן: פרטנר- קבוע/מזדמן? עם קבוע מה היא מערכת היחסים ביניכם? מה מידת הפתיחות ביניכם? כמה ניסיון היה לך לפניו? גם עם הקודמים לא נהנת? האם את מתנגדת עקרונית לאיזשהו "סוג" מין שמביך או מגעיל אותך? האם יש בחייך לחצים או טראומות שאת יודעת עליהם? האם את מצליחה לגמור מאוננות? מה ניסית ולא עזר? (שאני לא אציע אותם דברים שוב) את לא חייבת לענות על הכל. רק על מה שנח לך.... אני אנסה לעזור.. פשוט השאלה שלך מאוד מצומצמת ולכן קשה להגיד

למעלה