שאלונת קטנה...

שאלונת קטנה...

קיבלתי את זריקת הדקפפטיל בתאריך 5/12/03 וההזרעות נעשו בימים 6-7/12/03. מחר היום ה-13 מהזריקה, אפשר יהיה בבוקר כבר לבדוק עם הערכה הביתית?!?

תמר27

New member
לדעתי כן

במיוחד אם זו הבדיקה שכתוב עליה "AFTER 10 " אז תעלי על הגל החיובי פה, ומחר על הבוקר תדווחי לנו על שני פסים, כדי שנתחיל את היום בכייף. בהצלחה !

נועם@בת

New member
אם ההזרעה של יום ראשון היא זאת

שהביאה להריון
, אז מחר הוא היום ה12 להזרעה (סופרים גם את יום ההזרעה). אני לא יודעת לחשב מתי היה הביוץ כי קשה לי (בעיקר בשעה הזאת
) לדעת כמה זמן לוקח עד עלית הLH. אז אם נניח שהביוץ היה בין שבת לראשון הבדיקה צריכה להערך 14 יום אחרי הביוץ כדי להיות בטוחים בודאות שהתשובה מהימנה. כלומר, יתכן שתקבלי את החיובי כבר מחר, אבל יתכן שתצטרכי לחכות עד יום ששי. מחזיקה לך אצבעות נועם

אני מבולבלת... ../images/Emo10.gif

אתמול בלילה אחרי שכתבתי פה את ההודעה,גיליתי שיש לי דימום קל ובהיר (ורוד) בזמן הניגוב (וסליחה על התיאור...). היום בבוקר שוב הופיע אותו דימום, הגב כואב לי מאוד, וכבר כמה ימים שיש לי כאב עמום אבל בהחלט מעצבן בבטן התחתונה, ומדי פעם גם "דקירות". עשיתי את הבדיקה הביתית, והתוצאה שלילית באופן מובהק
אז מה המשמעות של כל התופעות האחרות? יכול להיות שהמכשפופה מגיעה עכשיו? 24 יום מאז הקודמת??? (ועוד אצלי? שאני לא מקבלת מחזור בכלל בלי עזרת כדורים???) מה קורה פה?!?!

venus13

New member
אם הדימום לא מתגבר

בכל זאת כדאי לעשות את בדיקת הדם כבר היו סיפורים של בדיקה ביתית שלילית באותו יום שבדיקת הדם היתה חיובית מקווה מאוד עבורך שיהיו לך בשורות טובות החודש ואם לא - אז במהרה בסוף זה יצליח - אני יודעת שזה נישמע משפט שבלוני ופולני - אבל אני באמת מאמינה בו - תראי כמה בנות נמצאות בפורום הריון אחרי טיפולים והורים בטיפולים (שרובם בוגרי פורום זה) שיהיה בהצלחה ונוס

נראה לי שהדימום מתגבר...../images/Emo10.gif

למרות שלא הייתי הייתה לי הרגשה טובה החודש (בעוד שכולם החליטו שהחודש זה חייב להתסדר...נתוני זרע מעולים- מעל 800 מיליון!!, זקיקים יפים, רירית בסדר גמור, 2 הזרעות...מה כבר אפשר לבקש יותר???) ודי חיכיתי לשלילי הזה, מאוד מאוד קשה לי לקבל אותו. אני מרגישה מועקה אדירה, הדמעות מסרבות לצאת, ואני מרגישה שאני מתחילה להישבר... נמאס לי.

אמאשלהם

New member
../images/Emo101.gif

איאפשר לדעת עד שיש באמת דימום - וגם אז כבר היו מקרים. ובכל מקרה גם אם החודש לי יצליח תמיד יש את החודש הבא - וזה זאחריו שבסיומם החיים כולם.

צוקה1

New member
זה עצוב מאכזב וקשה ולעיתים כבר אין

כוח- כל כך מזדהה איתך ובוכה איתך (ובמקומך עד שיצאו הדמעות).שולחת לך מכאן חיבוק ענקי חם ומנחם. ..ובכל זאת רוצה לקוות יחד איתך שאולי אולי עדיין יהיה אחרת. אחזיק אצבעות כמה שתבקשי. כך או כך מאחלת לך שבקרוב מאוד תגיעי אל קו הגמר חזקה ומנצחת והדרך הקשה שאת וכולנו עוברים יותיר אחריו רק זיכרון עמום ומרוחק. מכל ה-
צוקה

Big Mama 1

New member
../images/Emo24.gifתחזיקי מעמד מתוקה....

תנסי לא להשבר, זה לא סופי עד שזה לא סופי! יעני שחור על גבי הנייר (טואלט או לא, צהוב כתום או וורוד.....) שולחת לך המון אהבה ואנרגיות חיוביות.

Big Mama 1

New member
../images/Emo24.gifתחזיקי מעמד מתוקה....

זה לא סופי עד שזה לא סופי! יעני שחור על גבי נייר (טואלט או לא.... כתום, ורוד או לבן לבחירתך..... חיוך קטן בשבילי?) מחזיקה אצבעות ושולחת המון אהבה.

reg18

New member
עידוד../images/Emo137.gif

יש לי חברה ,שגם עשת הזרעות. בראשונה זה לא הצליח ואחרי שניה היא קבלה וסת רגיל לחלוטין. אז היא התחילה סיבוב שלישי,אך אחרי שהיא באה לעשות אולטרא סאונד ובדיקת דם ,הטכנאית אמרה לה שיש משהו מוזר והיא מגיבה לא כרגיל. שלחו אותה לעשות בדיקת הריון,ובטא הייתה בשמיים! אז אני מציאה לך לא להתיאש,וחובה לעשות בדיקת הריון! מאחלת לך
! ושוב
מכל ה-

פינקי33

New member
אני לא יודעת אם בכלל להאמין לבדיקות

האלה, חברה שלי הייתה בהריון ועשתה 2 (!!!) בדיקות שהראו שלילי... ובדיקת הדם הראתה את האמת.

../images/Emo24.gifאתן כאלו מקסימות...

אז בכיתי...והתקשרתי לרופא שלי, והוא גם חושב שזה המחזור (בינתיים הדימום התגבר, כך שאני די בטוחה) אבל הוא המליץ לי להמשיך עם הפנינים עד ליום ראשון, ואז נבדוק... אני מרגישה שבאמת כבר אין לי עוד הרבה כוח, ולמרות שהייתה לי הרגשה רעה לגבי הטיפול הזה והכנתי את עצמי מראש, זה עדיין כל כך כואב. בחודש הקרוב הרופא שלי החליט בשבילי על הפסקה, כדי לתת לגוף לנוח ולהתנקות קצת. אני מקווה שזה זמן שאוכל לשאוב בו כוחות כדי להמשיך, ובינתיים, אני ממש ממש מודה לכן על העידוד והמילים החמות. רק אתן יכולות להבין באמת מה אני מרגישה, אז תודה

רוצה להוסיף גם כן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבינה לליבך,אבל אין ברירה,את חייבת להיות חזקה ונחושה כי אחרת איך נצליח
ונכון גם שמנסים להתכונן נפשית לשלילי,כשהוא מגיע זה כואב נורא
לא נורא מתוקה קחי חודש מנוחה ואני יחזיק לך
שהחודש הבא יהיה המנצח

למעלה