שאלונת נחמדה

תגובה

נשיקה דבר נעים, חמים ונהדר. נשיקתי הראשונה כשהכירו לי את חברתי הראשונה. נכנסנו לכתה ריקה ואמרו לי לנשקה, נשקתיה בלחי, וכך נוצר קשר. נדמה לי, שבילדות היתה איזו ילדה בכתה שפעם נשקתי קצת, אבל לא בטוח.

כמה רומנטי ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בלילה, בים

../images/Emo9.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה של אמא שלי שנישקה אותי כשנולדתי
ועכשיו ברצינות,הפעם הראשונה שקיבלתי נשיקה מבת,זה היה בערך בגיך 11 משהו כזה באמצע משחק מחבואים שאני והיא היינו אז חברים והתנשקנו בזמן שהתחבאנו מאחרי השיחים
כן כן הכל מתחיל שם,מאחרי השיחים

נרקי

New member
../images/Emo25.gif

בגיל 17 נדמה לי שהברזתי מהתיכון באותו יום
ו.... הוא בא לאסוף אותי ואת חברה שלי.. עברנו תאונה יחד.. הגענו למוסך ושם זה קרה

free soul

New member
הנשיקה הראשונה שלי..

נשיקה עבורי היא חיבור בין גוף לגוף המפגין רגשות ותשוקה, אני הכי אוהבת להתנשק.. זהו הדבר הכי אהוב עליי
אתם יודעים? קרו לי 2 מקרים שסירבו להתנשק איתו, אחד עם מעשן והשני לא מעשן, הלא מעשן הבנתי, עם המעשן לא הבנתי בכלל למה, מה שאני יודעת אין לי ריח רע מהפה, כל דקה אני לועסת מסטיק מנטה חריף לריענון הפה.. אולי בגלל שאני טורפת בנשיקות לכו תדעו
אבל, קיבלתי מחמאות...
הנשיקה הראשונה שלי: הייתי בת 15 לערך ילדונת שרק התאוששה מתקופה קשה מאוד, אני וחבריי ישבנו במעגל ושיחקנו אמת וחובה.. ואז קרה מה שקרה, הקטע הוא שהנשיקה הראשונה שלי הייתה עם נער שהיה מאוהב בי מאוד.. אבל, בגלל המשחק [
] לא הייתה לי ברירה והתנשקתי איתו.. מאז לא יכולתי לתקרב אליו, הוא דיי ידע להתנשק טוב
אחריי הנשיקה הרגשתי ניצוצות, רציתי מאוד להתנשק עם מישהו, לא יודעת, להגיע למטרה הזו, להגשים אותה, לא להרגיש רגע קוסמי עם זיקוקים באויר והמון לבבות עפים מסביבנו, פשוט זה היה מעין מטרה לעצמי שרציתי לממש.. וכמו איזה "גבר" פתאום "לא הכרתי" את אותו הנער יותר ולא יכולתי לדבר איתו.

free soul

New member
איתו=איתי.. דההההה../images/Emo163.gif

אם יש עוד שגיאות, תתעלמו

נשיקה בשבילי...

... זה ביטוי לאהבה... הנשיקה הראשונה שלי היתה עם ילד מהכיתה באחת ההפסקות. הוא פשוט התקרב אלי, נישק אותי וברח... ...ועכשיו לכו תבינו את הגברים... :)

Night firefly

New member
../images/Emo26.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 14 עם השכן הדי.ג'יי בן ה 18 שלי שעליו הייתי דלוקה אז.

numnum3

New member
אוהו :)

הנשיקה הראשונה שלי בגיל 15, עם החברה הראשונה שלי (לכו תבינו, בגרות איטית) ופעמיים לא יכולתי להתקרב לנשק אותה, פשוט פחדתי פחד מוות. ואז אחרי הפעם השניה (שבוז ברמ"ח אברי באותו ערב אני חייב לומר) ליוויתי אותה לבית שלה (אין דבר יותר רומנטי מללכת עם מישהי יד ביד בגשם בלילה... אוואה) ואז כזה עצרתי ושאלתי אותה איך היא תרגיש אם אני אנשק אותה והיא כולה הייתה נבוכה ואמרה שזה יהיה נחמד ו.. ככה בערך זה הלך (מה שמצחיק זה שאין לי מושג בכלל אם אני מנשק טוב... אבל אז זה לא הטריד חחח)

נשיקה בשבילי זה המון.

לא יכולה להסביר. התנשקתי פעם ראשונה בגיל 16, עם החבר הראשון שלי (ובינתיים גם האחרון
)..היינו חודש יחד:) היה מקסים ונשכח מאוד. :)

smartblonda

New member
לא זוכרת את הנשיקה הראשונה אבל

נשיקה מסמלת עבורי את הרגשתי כלפי בן הזוג שלי ,את האהבה שלי ,את הנתינה, את כל כולי.

זכוכיות

New member
נשיקה, כמו כל דבר אחר בחיים,

תלויה בעיקר בזמן, במקום, בשותף, באווירה וברמת הסערות האמוציונליות שמשתוללות שם, היא יכולה להיות מאוד משמעותית ויכולה להיות מאוד לא. הנשיקה הראשונה האמיתית שלי (בלי להחשיב משחקי אמת או חובה וכאלה) היתה בגיל 12, עם החבר הראשון שלי, בפארק על יד הבית שלי אחרי שהוא הזמין אותי לפיצה
היינו יחד עד גיל 15.5, וגם היה לנו קימבוקון של חצי שנה בגיל 17...

בריט23

New member
הנשיקה הראשונה שלי היתה כאשר...

הייתי בת 15 בכיתה ט' עם בחור בגילי, מה אירוני כאן? שהייתי דלוקה עליו מכיתה ז' עד אמצע ח' ובכיתה ט' כבר ממש לא שמתי עליו, אבל הוא זה שהבחין בי והתחיל איתי וזה היה כזה מוזר כי אם זה היה קורה בכיתה ח' או ז' בטח מזה הייתי מאושרת... אבל לא.. כי כבר אהבתי מישהו אחר.. הנשיקה היתה בסדר... הנחמה שלי היא שהיא היתה בכל זאת עם מישהו שהייתי דלוקה עליו כמעט שנתיים.. אז יש בזה משהו.

נשיקה...כל נשיקה,

מבחינתי היא סימן לאינטימיות. אני לא "מנשקת סדרתית", לא מנשקת כל חברה (על הלחי על תקפצו
), לא מנשקת במשחקי חברה. הנשיקה הראשונה שלי היתה בערך בגיל 15 והיא הגיעה אחרי שחיכיתי לה ורמזתי לחבר שלי מליון רמזים... אבל דווקא הנשיקה עם זה שאחריו, שהיה אהובי הראשון, היא הנשיקה שאני מעדיפה לקרוא לה "הראשונה". זה היה קסום כל כך...בעיקר כי הוא אמר שהוא חיכה עם הנשיקה הראשונה שלו למישהי מיוחדת...אך...הנוסטלגיה

קטרפי

New member
למרות שאתם לא מכירים אותי ../images/Emo110.gif

נשיקה בשבילי היא משהו אינטימי שיכולה לתת המון חום ואהבה. כשזה קורה מאהבה זה יכול להיות מדהים, אבל לצערי מעולם לא התנשקתי עם מישהי שבאמת הייתה חשובה לי. אבל עם מי שכן זה עדיין היה מדהים, ואני מאמין שכשזה יקרה מאהבה אמיתית זה יהיה הרבה יותר מושלם.
הפעם הראשונה הייתה לפני כמעט שנה בגיל 19 וחצי, עם מישהי שהכרתי באותו יום, בתחנת הרכבת בחזרה הביתה. תמיד חשבתי שהנשיקה הראשונה שלי תהייה מאהבה, היא גם שאלה אותי אחר כך אם לא אכפת לי שאולי לא ייצא מזה כלום, ואמרתי לה שתמיד יכול להיות מצב כזה וחייבים לקחת סיכונים מדיי פעם. אבל מה שקרה הוא שאחר כך לא ראיתי אותה יותר.... והאמת היא שזה גם לא ממש הרגיש כמו נשיקה ראשונה, אולי בגלל שלפני כן "התנשקתי" כול כך הרבה פעמים בכול הסיפורים שאני כותב.
כרגע, מחכה לנשיקה הראשונה שתבוא מאהבה.

mmm876

New member
הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם...

מישהו שעיצבן אותי בטירוף ואפילו לא ידעתי איך קוראים לו

למעלה