שאלונת לגבי החזרות

ketoma1

New member
שאלונת לגבי החזרות

שלום לכן
רציתי לשאול לגבי החזרות
במידה אנו נוסעים לקייב ובפעם הראשונה מדובר בהחזרה של עוברים טריים
ואת שאר העוברים מקפאים
יש אפשרות שאת ההחזרות הבאות אפשר לעשות בארץ ?
או שכל החזרה שאני יעשה אצטרף לנוסע לקייב ? (גם לגבי ילדים עתידיים וגם במידה ובהחזרה הראשונה אין הצלחה )
וגם אשמח לדעת מה ההבדל בין עוברים טריים ומוקפאים ? מה העדיפות , ולמה ? ( מחיר / אחוזי הצלחה )
תודה רבה
כתומה

מנסה להשיב לך.

לאחרונה כאן בפורום מתפרסמים חדשות לבקרים שיש בעיה עם ההפשרה של העוברים המוקפאים של אותו מרכז רפואי (כאן בארץ ) שמסיע אותך לקייב.
ראי הודעה של פוקהונטס + 2 חברותיה, כפי הנראה הם לא יודעים להפשיר עוברים והם לא שורדים.

אני הייתי שוקלת פעמיים אם כדאי
בהצלחה ושבת שלום

קיבלתי מכתב מנוסח יפה עם תרוץ......

שהחיוב שהם מחייבים מכסה את ההוצאה שלהם ומצדיק את הגביה מאיתנו.
בהצלחה בנות יקרות

זואי45

New member
מוקפאים מובאים לארץ

ואת ההחזרה עושים פה.
לעתים אין 100% הצלחה של החזרת מוקפאים לא משנה אם הובאו מקייב או עברו הקפאה בארץ. נראה לי שזו הכללה גסה מאד להגיד שיש בעיה בהפשרת מוקפאים מקייב כעת.
אצלי עברו הפשרה וגם נקלט.

בגדול הסטטיסטיקה אומרת שסיכויי ההצלחה של עוברים מוקפאים קטנה ב-1/3 מטריים. מצד שני אומרים גם שאם עוברים מוקפאים עוברים הפשרה אז הם טובים
כמו טריים בעיקר שאלו עוברים של בחורה צעירה.

בסופו של דבר יש הרבה ילדים ממוקפאים.

ישנם כמה מסלולים לקייב

בחלקם רק נוסעים בחלקם רק מביאים ובחלקם גם וגם.
לא יודעת לאיזה מסלול את שייכת.
עוברים טריים אמורים להיות יותר טובים כמו כל דבר טרי. עוברים מוקפאים - לא תמיד שורדים את ההקפאה או הפשרה וזה חיסרון גדול. מצד שני אם הם שורדים את זה בהצלחה מלאה הסיכוי שלהם זהה. מצד שני הם גם יותר זולים - זה יתרון אחד. יתרון שני זה שניתן לעשות טיפול טבעי בזמן שלך: לחכות לביוץ שלך - אם יש לך - בלי הורמונים מיותרים ואז אחרי הביוץ שלך גם אם הביצית לא מתפקדת - עדיין הזקיק מפריש את ההורמונים הדרושים להריון וכך הטיפול שלך נעשה עם הרבה פחות הורמונים ובזמן ובמקום הנוחים לך כך שזה בהחלט עוד יתרון.
מבחינת הצלחות לא יודעת על אחוזים אבל אצלי האחים הטריים של הילד שלי לא נקלטו ואילו הוא - המוקפא שלי - מחמם את ליבי כבר שנתיים שלמות.

למעלה