שאלונת חשובונת מה יש בסימס דה לוקס??? אבל בדיוק איזה תוספות ואיזה צ'יכלולים?
R rotemshi New member 29/12/03 #1 שאלונת חשובונת מה יש בסימס דה לוקס??? אבל בדיוק איזה תוספות ואיזה צ'יכלולים?
G gal56 New member 29/12/03 #2 יש כמה... אחד תוכלי ליצור סקינים[תעשו התחל על הזה של הסימס ואז תראו את זה] 2. יש שם נראה לי את כל התלבושות של ארגז התחפושות את יכולה ללבוש אותן מבלי להתחפש...... 3 חפצים חדשים...
יש כמה... אחד תוכלי ליצור סקינים[תעשו התחל על הזה של הסימס ואז תראו את זה] 2. יש שם נראה לי את כל התלבושות של ארגז התחפושות את יכולה ללבוש אותן מבלי להתחפש...... 3 חפצים חדשים...
G gal56 New member 30/12/03 #4 כל מה שאמרתי לך זה מה יש! בחבילה הזו מוסיפים לך בעיקר הרחבה ולא מסיבות ויציאות אבל בחבילה הזו יש גם מלא חפצי אהבה.........
כל מה שאמרתי לך זה מה יש! בחבילה הזו מוסיפים לך בעיקר הרחבה ולא מסיבות ויציאות אבל בחבילה הזו יש גם מלא חפצי אהבה.........
G gal56 New member 30/12/03 #6 ממ..... יהיה לך גם את מיטת האהבה................. אני לא משתמשת בסיסמאות אבל אם את רוצה פשוט תישתמשי בסיסמא או שפשוט תחסכי כסף!
ממ..... יהיה לך גם את מיטת האהבה................. אני לא משתמשת בסיסמאות אבל אם את רוצה פשוט תישתמשי בסיסמא או שפשוט תחסכי כסף!
G gal56 New member 31/12/03 #8 בלי חפצי האבה! התבלבלתי בין החיים הטובים לדה לוקס......... אבל ליצור סקינים תוכלי! רק שם!