שאלונת/ בקשה

שאלונת/ בקשה

הי כולם, מה שלומכם? יש לי בקשה קטנה, הייתי רוצה, אם אפשר לשלוח לי במייל או דרך פה, את רשימת הקריטרייונים כדי לשמש כפונדקאית (ניסתי להכנס לאתר של מירב, אבל אני רואה הכל בסינית
ודרך הקישורים האחרים לא הצלחתי למצוא כלום) לפני שאני ממשיכה להתלבט ולחשוב, רצוי שאני אדע אם בכלל אני יכולה. כל יום שעובר אני חושבת על זה יותר, ואני יודעת שאני רוצה, אבל אני מאוד מפווחדת (זה טבעי, לא?) אני מאוד מקווה שאני אוכל לפחות לקבל תשובה לשלב הראשוני הזה לפני שאני מחליטה מה אלה. בכל מקרה, אני נורא נהנת לבקר פה, ואני רוצה לאחל לכל מי שלפני ותוך כדי את כל ההצלחה שבעולם, אני קוראת אתכם ומחזיקה לכם אצבעות כל יום, מתרגשת אתכם ומתפללת. לאלה שבינכם שהיו או שהנם פונדקאיות, הייתי נורא רוצה לשמוע מכם חויות ובעקר, מה הדברים שעזרו לכן להגיע להטלטה, וכמובן עצות. תודה מראש. המוני חיבוקים
לכולם מלה המייל שלי הוא :[email protected]

מירבי*

New member
מלה בוקר טוב../images/Emo42.gif

אם תעשי קידוד ותהפכי את הפונטים לעברית תוכלי לקרוא את הקריטריונים לפונדקאות. אעתיק לך אותם לכאן. .בגילאי 38-23 ~ .יהודיה או בת דתם של ההורים במידה והם לא יהודים ~ .אם חד הורית לילד אחד ומקסימום ארבעה ~ .הלידה האחרונה היתה לפני שנה לפחות ~ .האם המיועדת לא עברה שני ניתוחים קיסריים ~ .תושבת הארץ מעל 3 שנים ~ .אסורה קירבת דם בינה לבין ההורים המיועדים ~ על הפונדקאית להציג אישורים מתאימים עפ"י דרישות הוועדה ולעבור בדיקות גופניות ~ .ואבחונים פסיכולוגיים בהצלחה יקירה

תודה!

תודה על התשובה, עכשיו מתחיל החלק היותר קשה, להתלבט, לחשוב ובסופו של דבר, להחליט. אני מפוחדת קצת, למרות שעד ששון שלי יהיה בן שנה יש עוד חודשיים, ואם אחליט שכן, אני רוצה לחכות עד שיהיה לפחות בן שנתיים, יותר עצמאי. כמה זמן לוקחת כל הפרוצדורה הבירוקרטית עד שבכלל מתחילים באמת? איך עושים את זה? איפה? כ"כ המון שאלות!!!! אבל כמו שאומרים אצלנו, פרה פרה. שוב תודה, המון
ים מלה ד"ש לכולם מחר

לי לך

New member
הי מלה של שון

לדעתי-אם את מחליטה ללכת על זה- אז כדאי להתחיל כבר עכשיו. זה לוקח זמן את צריכה לעשות לפי סדר הדברים הנל: -למצוא זוג -כל השאר מבוצע יחד עם הזוג ובמימונם: אבחון פסיכולוגי(לי לקח מספר חודשים עד לקבלת התשובה) בדיקות רפואיות על פי דרישות הועדה איסוף טפסים עריכת חוזה אצל עורך דין הבקיא בתחום(כחודש וחצי עבורי) מפגש ראשון עם הועדה(עוד חודש ימים) חתימת חוזה בועדה (עוד שבועיים) סה"כ לי לקח 11 חודש עד חתימת החוזה בועדה= המון המון זמן כמובן הזמנים מאוד משתנים לגבי כל אחת אך עדיף לקחת את זה בקלות ולהתחיל מוקדם את מוזמנת להתקשר אלי , מקוה שעזרתי קצת לילה טוב לי לך

לדעתי שון אם את רוצה שהעיניינים

ירוצו לך יותר מהר את יכולה להעזר במירבי באופן אישי, פעם ראשונה לעבור את כל המשא ומתן עם זוג או את כל ההליך הזה ללא מרכז לדעתי לא פשוט וסתם מיגע. מירב תלווה אותך בכל שלב, ואני בטוחה במליון אחוז שלא תפחדי כי אין ממה אם את שלמה רצונך. בהצלחה

שוב, תודה!

לי לך, וליידי, נורא תודה על התשובות, ומירב עוד מיליוניי תודות, השיחה איתך מאוד מאוד עשתה לי אוב ועזרה, מצאתי את עצמי אחריה מדברת "כש" ופחות "אם". אני נורא רןצה לשמוע חויות, תחושות וכ, מבנות שעברו כבר את התהליך, ולאו דוקא הטובות, אני רוצה לראות תמונה יותר שלמה, ואני בטוחה שלתהליך הזה יש צדדים פחות מקסימים ויותר קשים, אותם ואת הדרכי התמודדות איתם אני יותר רוצה להכיר (ולא את הצד הפסיכולוגי, אלה היותר אישי) אין לי ספק שכשאני אתחיל את התהליך אני ארצה את מירבי לצידי (את אפילו יותר מדהימה ממה שאת מצתיירת דרך הפורום) אני נורא אשמח אם משהי תתן לי טלפון ואוכל לדבר יותר, לשאול, להתיעץ, כי כבר אבנתי שאני כן רוצה, אבל אני רוצה לעשות את זה "נכון" ולשם כך אני זקוקנ להמון הכוונה. תהנו היום במפגש, ונשתמע בקרוב
ים לכולם מלה

מירבי*

New member
מלה יקרה../images/Emo24.gif

את פשוט מקסימה, השיחה איתך היתה לי מאוד נעימה, אין ספק שאת אדם רגיש ואמיתי באופן מיוחד, מאחלת לך שנים רבות של הנאה עם שון ובכלל רק טוב.

למעלה