שאלונת או משו כזה o_O

שאלונת או משו כזה o_O

בפרילי בקטע של "אף אחד לא יעזוב פה...אז תתחילו לאהוב..." זה גלעד נכון..?!??!? o_O כי לפתע אני כזה שומעת את הדיסק וחושבת מי עושה את הקטע הזה... מוזר מאודדדדדדדד

sHotZy M

New member
זה גלעד ../images/Emo6.gif

הקושקושון!!! איזה קול מדהים יש לו....

חחח אממ מדהים ממש!

אין על אבייייייייייי!!!! :)))))))))))))))) שווינג!
....

sHotZy M

New member
ניצן! ../images/Emo3.gif

ברור שאין על אברהם... אני אפילו לא משווה!!!!!
אברהם הוא קדוש ואלוהי!!!! שווווווווווווווינג
אברהם! תעשה לי תאומים, כלב חתול ושני אוגרים סיביריים!

La Vicomtesse

New member
יא גנבת!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

זה המשפט שלי!!!! רואי
תעשה לי צ'יפס

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

חחח נזכרתי שפעם באיזה הופעה של אביב מישהי צעקה "אביב תעשה לי ת'שיעורי ביתתתתתתתתתתתתתתתתת" וזה היה הראשון ששמעתי שכזה עיוות של תעשה לי ילד... הבנתם אותי! זה היה ענקקקקק הוווו היו זמנים.... התגלויות חדשות... חחח :) אבי תזייין אותי!!! חח זה מקורי!

sHotZy M

New member
אשכרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אבי תזין אותי!!! פחחחחחחחח!! ענק!!!!
אני יאמץ את המשפט אם לא אכפת לך ....

pompii

New member
מה קרה לכם?

זו בקשה צנועה וידידותית... מסר חביב שמועבר במילים יפות ובשפה מאוד פיוטית. ממש נהדר "אבי תזיין אותי!" אפשר לשפר את זה ולומר בצורה אפילו יותר יפה "אבי, תזיין אותי חזק ודפוק אותי על הפרקט"...

sHotZy M

New member
צודקת הילדה.... ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אפשר אפילו לשדרג את זה... "אבי, תזיין אותי חזק ודפוק אותי על הפרקט, על המכונת כביסה, על המדיח, על המקרר, על הספה בסלון, על הערסל, על הריצפה, על השטיח מקיר לקיר, על השטיח (לא מקיר לקיר), על המיטה, במלונה של הכלב, על החול של החתול, בכלוב של האוגרים (אם הם גדולים...), על הוידאו, על הממיר של ה"יס", של הממיר של ה"תבל" (אני לא רוצה להפלות..), על הקיר, על התיקרה, על העציץ, בגינה, על הגג, על הבלטות, על הפרגולה, על הכלב, על החתול, על האוגרים... ומי שיש לו סטיות אז- עם הכלב(שלומפ-עם יחזקאל!!!!!
), עם החתול, עם האוגרים, על השלט, על השלט של הממיר(יס ותבל) על המחשב, על המקלדת, על העכבר, על הרמקולים, על הסורק, על המכונת צילום, על המדפסת,בדוש, באמבטיה, על האסלה(כשהמכסה סגור), על הכיור... ולבסוף: מתחת לעץ התאנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pompii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!../images/Emo13.gif

הרגת אותי עכשיו! אוי אני חולה עלייך

sHotZy M

New member
מאמי שלי!!!!

ראית מה את עושה לי! את רק רשמת על האפשרות שאבי ידפוק אותי על הפרקט ועשית אותי חרמנית!!!!
אז אני רשמתי איפה אני רוצה שהוא ידפוק אותי עוד...
רק לפני 20 דקות הלכת ממני ואני כבר מתגעגעת!!! אוף איתך!

מיי גוד אישה!!!!!

חח חלאס בהשקעות האלה בהודעות!!!! כולך מעלה ספים וכאלה... יוצרת תקדימים! (שישקבב... אני אמרתי את זה?!?!)

sHotZy M

New member
מה את רוצה ממני?!?!?!?

אני בחורה משקיענית!!!!!!!!! די כבר! אוף איתך יא קרועה!!!!

N E Z E K

New member
חחח... לא נורמאלית...

את אשכרה תצעקי את כל זה במהלך ההופעה?? אני אישית מעדיפה: אבי.. תעשה לי התרמות ליומטוב שלי ושל רוני :)

La Vicomtesse

New member
את ענקית שוץ!!!!!!../images/Emo54.gif

*מפרפרת על הריצפה עד רפיון איברים טוטאלי*

sHotZy M

New member
אישתי האהובה!!!!! ../images/Emo23.gif

אני מתכוונת לכל מילה..... ואת יודעת את זה
אני פשוט מוכנה לעשו עם הבנאדם הזה דברים שאף אחד\ת מאיתנו לא חלם\ה על לעשות אותם (אחד עם השניה כמובן..)
ולא... אני לא הולכת לצעוק את זה בהופעה... אני רק רשמתי מה אני רוצה לעשות... ואיך אני יכולה לשדרג את מה ששלומית רשמה....

Kremboim

New member
את יודע כמה זה קשה ...

לגדל שני תאומים בו זמנית:) זה ממש קשה! זה הוצאות כפולות ... והכל כפול שתים! :) מניסיון זה לא קל! :) חחחחחחחחחחחח... יום טוב -שהיה לך!

למעלה