שאלונתת מי הגיע למקום ראשון בפרק הראשון?פשוט הלכתי באמצע ואני עדיין במתח
S So Fucking Sexy New member 4/11/05 #1 שאלונתת מי הגיע למקום ראשון בפרק הראשון?פשוט הלכתי באמצע ואני עדיין במתח
N NIVניבב New member 4/11/05 #2 ש-י-ר-ז ו-ב-ו-ר-י-ס!!../images/Emo6.gif שירז ובוריס הגיעו למקום הראשון!!! הם רקדו הכי יפההה!!! =) שיהיה להם בהצלחהה
ש-י-ר-ז ו-ב-ו-ר-י-ס!!../images/Emo6.gif שירז ובוריס הגיעו למקום הראשון!!! הם רקדו הכי יפההה!!! =) שיהיה להם בהצלחהה
מ מילקי ספירלה New member 4/11/05 #3 ממש לא../images/Emo4.gif לפי השופטים כן אבל הם לא אלו שקובעים. רק בתכנית הבא נדע שיגלו את התוצאות של הSMS
ממש לא../images/Emo4.gif לפי השופטים כן אבל הם לא אלו שקובעים. רק בתכנית הבא נדע שיגלו את התוצאות של הSMS
W W i t c h c r a f t New member 4/11/05 #5 ניתן להצביע רק דרך ה-SMS? משום מה הייתי בטוחה שגם דרך האתר.
מ מילקי ספירלה New member 5/11/05 #6 ../images/Emo150.gif../images/Emo163.gifכן אפשר להצביע דרך האתר ואכן התוצאות יתפרסמו בתכנית אבל נראה לי שבאתר זה לא משפיע על ההדחה
../images/Emo150.gif../images/Emo163.gifכן אפשר להצביע דרך האתר ואכן התוצאות יתפרסמו בתכנית אבל נראה לי שבאתר זה לא משפיע על ההדחה
N NIVניבב New member 4/11/05 #4 ממש ממש כן ../images/Emo4.gif וסתם לידע כללי שיהיה לך---גם השופטים מחליטים!! וחכי לתוכנית הבאה ותראי שגם הקהל חושב ככה!! שבת שלום!
ממש ממש כן ../images/Emo4.gif וסתם לידע כללי שיהיה לך---גם השופטים מחליטים!! וחכי לתוכנית הבאה ותראי שגם הקהל חושב ככה!! שבת שלום!