שאלונתתתתת

שאלונתתתתת

תגידו, נכון המילים של השירים? אז זה הכתב של גלעד?? כאילו...אני רוצה לדעת אם יש מצב שאני מנתחת את זה מבחינה גרפולוגית... זה מעניין....

mta16

New member
כן כן אני כמעט בטוחה שזה הכתב שלו .

רואים שממש השקיעו בעטיפה של הדיסק
אהבתי זה נחמד שיש משהו שונה כי כמעט בכל הדיסקים אז כותבים בכתב הרגיל הזה של המחשב...וכאן זה יותר אישי כזה

3נטוש

New member
ממממממ

אני חושבת שכן אבל אני יכולה לומר לך על בטוח שהמאחורה של החוברת של הדיסק זה הכתב שלו.... איפה שרשום את כול התודות... שם זה הכתב שלו הוא אמר... חוץ מזה הוא גם אמר (בוידיאו צ'אט של MSN) שהחברה שלו עצבה את החוברת..

הבזק

New member
הסברון... ../images/Emo13.gif

הכתב בעטיפה ובחוברת הפנימית הוא אכן של גלעד, אבל הוא עבר עיבוד ממוחשב קל, אז אני מקווה שזה לא פוגע בעבודת הגרפולוגיה.. ונשמח לראות תוצאות... לגבי עיצוב העטיפה והחוברת- את העבודה המדהימה עשתה חברתו המדהימה לא פחות איריס..

לא טוב...

אם זה עבר עיבוד של מחשב זה הורס את הניתוח... איזה בעסה... מה שאני יכולה לומר בוודאות, זה שיש לי קשר של תלות עם אבא שלו, ואת זה רואים לפי האות ל' שהלמעלה שלה כמו מיתלה קטן... אני אלמד יותר את הכתב שלו, ואעביר לכם מסקנות ותוצאות. תודהההה

עכשיו כשאני חושבת על זה..

אם הוא כתב את השירים בתקופות שונות, זה גם משפיע על הניתוח...

3נטוש

New member
נצל"ש

גלעד מופיע היום במבוקשים ערוץ 24 14:30! לא להפסיד
דרך אגב בוקר טוב

שידור חוזר..

אני יודעת שיש בלילה שידור חוזר של התוכנית "המבוקשים"... תצטרכי לסבול ולראות אותה, כי לדעתי זו תוכנית מטומטמת, והם מנסים לחקות את אקזיט!!

למעלה