שאלונתתתתת

No BoDy1

New member
צהור שחור

חח.. לא בדיוק תחפושת.. יותר נכון זה צבעי האהבה שלי.. לחצות ת'שיער שיגדל קצת.. (ממש קצת כי יש לי גלח) ל4 חלקים.. חלק אחד להשאיר שחור חלק שני צהוב.. ולהפך בחלק העליון.. מקווה שאתם מבינים.. או שחשבתי לעשות פסים בכל השיער.. כאילו כזה ~~~>

וואלה עוד לא יצא לי לחשוב על זה../images/Emo3.gif

אני בטח לא אתחפש.. בטח אני אלבש איזה משהו משוגע אווו לא יודע

SuGar and SpicE

New member
וואלה....פורים מתקרב!

בואו נעשה שירשור רעיונות לתחפושות...זה חשוב!! פורים מגיע בצעדי ענק ואין לי רעיונות!

i l0ve u

New member
אני רוצה לגברת סנטה קלאוס

לא מקורי או משו אבל זה לא משו קשה מדי ואפשר ללבוש את זה למסיבת פורים זה מגניב ... חשבתי על צאית מיני לבנה וחולצה שחורה או להיפך ולשים כובע סנטה קלאוס כזה ... זהו בעיקרון :\..:))

SuGar and SpicE

New member
אחרי מספר הרהורים בשעת המקלחת.. :)

חשבתי...אולי להתחפש לשלגייה
מה דעתכם
ואיך אפשר לבצע כזה דבר
תמשיכו לשרשר רעיונות

i l0ve u

New member
שאלה לכולם דחוף!!!...

כולם יודעים שפורים זה "חג המסיבות" ותמיד יש תמסיבות הכי שוות בפורים בקיצ רציתי לשאול אם אתם מתחפשים למועדון בפורים ???... זה נראה לכם - מגניב? מיוחד? מגוחך?...

בחיים אל תצאו עם מסכה על הראש...

אתם תרגישו ממש ממש חנוקים. בקשר לתחפושת קלילה, למה לא?! בהחלט אפשרי. או סתם איזה כתר\כובע או משהו שיבדיל את פורים מימים אחרים.

במסיבות פורים לא ממש

מתחפשים תחפושת תחפושת..שמים על מיני שרשראות מגניבות כמו כאלה עם פרחים (כזה כמו של נערות מיאמי) ואת הדברים האלה המהבהבים על הראש(אני לא יודעת איך קוראים לזה) וכל מיני דברים מגניבים

BeNiT1BiNbA

New member
אני חושבת שאיפור מיוחד לחג ואיזה=>

קשת מיוחדת עם משהו עומד עליה או איזה כתר מיוחד..יכולים להוסיף המון, וליצור במסיבה אווירת חג, אבל לא המוני מידי...ככה שלא תיראו מגוחכים..אבל עדיין מדליקים ומושכים תשומת לב =] איפור עם משהו מנצנץ....בסגנון של הרקדניות האלה..שכחתי איך קוראים להן.. מהקרנבלים..נו...טוב לא זוכרת =]

נועה334

New member
אני מתחפשת לרקדנית בטן...

אולי אני אקנה אחת,ואולי אני אכין אותה

למעלה