חח.. לא בדיוק תחפושת.. יותר נכון זה צבעי האהבה שלי.. לחצות ת'שיער שיגדל קצת.. (ממש קצת כי יש לי גלח) ל4 חלקים.. חלק אחד להשאיר שחור חלק שני צהוב.. ולהפך בחלק העליון.. מקווה שאתם מבינים.. או שחשבתי לעשות פסים בכל השיער.. כאילו כזה ~~~>
לא מקורי או משו אבל זה לא משו קשה מדי ואפשר ללבוש את זה למסיבת פורים זה מגניב ... חשבתי על צאית מיני לבנה וחולצה שחורה או להיפך ולשים כובע סנטה קלאוס כזה ... זהו בעיקרון :\..)
כולם יודעים שפורים זה "חג המסיבות" ותמיד יש תמסיבות הכי שוות בפורים בקיצ רציתי לשאול אם אתם מתחפשים למועדון בפורים ???... זה נראה לכם - מגניב? מיוחד? מגוחך?...
מתחפשים תחפושת תחפושת..שמים על מיני שרשראות מגניבות כמו כאלה עם פרחים (כזה כמו של נערות מיאמי) ואת הדברים האלה המהבהבים על הראש(אני לא יודעת איך קוראים לזה) וכל מיני דברים מגניבים
קשת מיוחדת עם משהו עומד עליה או איזה כתר מיוחד..יכולים להוסיף המון, וליצור במסיבה אווירת חג, אבל לא המוני מידי...ככה שלא תיראו מגוחכים..אבל עדיין מדליקים ומושכים תשומת לב =] איפור עם משהו מנצנץ....בסגנון של הרקדניות האלה..שכחתי איך קוראים להן.. מהקרנבלים..נו...טוב לא זוכרת =]