שאלונצ'יק....

דופנה19

New member
שאלונצ'יק....../images/Emo205.gif

וואו!! באמת המון זמן לא היה שאלון
אהה אולי זה כי לא הייתי בפורום 8 ימים..
טוב, אז אני לא יודעת אם היה בזמן האחרון שאלון או לא, אבל בא לי
חח אז שאלון בגדים... (אהה ונגנב מפורום סקרים ושאלונים
) 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 2. יש לך הרבה בגדים בארון? 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? 4. איזה צבע אין בארון שלך? 5. מה סגנון הלבוש שלך? 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? 10. חולצה קצרה או גופייה? 11. חצאית או שמלה? 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? 14. ג'ינס או סתם מכנס? 15. כמה זוגות נעליים יש לך? 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? 17. סנדלים או כפכפים? 18. נעלי ספורט או סנדלים? 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] 20. יש לך הרבה אביזרים? 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?(
)

דופנה19

New member
אהה ובקשר למדגישומטיק

הוא לא נפתח לי?!?!
מישו יכול לשים קישור...

DirtySpirit

New member
אי אפשר.

השרתי אתרים של תפוז[Users.tapuz.co.il] קרסו[או משהו בסגנון].

L0VE T0M

New member
לא ראיתי ת'שאלון הזה קודם...

אז אני עונה, 1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?9 2. יש לך הרבה בגדים בארון? בטח 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?ורוד,כחול 4. איזה צבע אין בארון שלך?לא נראה לי יש כזה 5. מה סגנון הלבוש שלך?הכל מהכל..לפעמים גוטי-פריק כזה ולפעמים מערבבת,נגיד נעליים שחורות,חצאית וחולצה גוטית וכאלה.. 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?פריק-אלגנט..חחח 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? TNT ןSKECHERS 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? SKECHERS 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?בשוק? 10. חולצה קצרה או גופייה?גופיה 11. חצאית או שמלה?חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני אבל לא כל כך 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? תלוי 14. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס ולפעמים סתם מיכנס 15. כמה זוגות נעליים יש לך?לא הרבה..שלוש או ארבע.. 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?ורוד..חחח ושחור 17. סנדלים או כפכפים?כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים?ספורט-שונאת סנלדים 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']לא משהו 20. יש לך הרבה אביזרים?ככה 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?()לא,כל חודש..נו באמת..בטח שכל יום

דופנה19

New member
עונה|פטריה|

למרות שאולי הוא היה קודם...
1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? אממ 9 הייתי אומרת 10 אבל לפעמים אין לי מצב רוח...
2. יש לך הרבה בגדים בארון?אני חושבת שכן..
3. מה הצבע ששולט בארון שלך?ורוד וכחול 4. איזה צבע אין בארון שלך?אין כמעט כתום...חח 5. מה סגנון הלבוש שלך?רגיל, לא מיוחד מדי ולא זרוק 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?רגיל...
7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? פוקס, קסטרו והנס (חח אין לי כח לרשום באנגלית את המילים..
) 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?של כולם, חח לא יודעת .. יש ויש 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?יש חנות שאני לא סובלת ושחכתי את השם שלה [
] 10. חולצה קצרה או גופייה? גופייה
11. חצאית או שמלה? חצאית.. חס וחמסה שמלה
12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני
13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?חולצה רגילה.. וכפתורים
14. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם... 15. כמה זוגות נעליים יש לך? אוו המון! 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? הרב שחור, אחד לבן, ו-3 זורות נעלי ספורט שאי אפשר לתאר את הצבע שלהם הרב לבן כמובן..(חח יצא לי חרוז
) ויש גם אדום.. ולא זוכרת... 17. סנדלים או כפכפים? כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט, שונאת סנדלים.. 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] לא הרבה 20. יש לך הרבה אביזרים?לא 21. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?(
)כן...

למעלה