שאלוני :]

שאלוני :]

< לקוח מפורום חן אהרוני > שם: גיל: כיתה: מיקום: 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? 2. כותב? 3. מצלם? 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? 5. יש לך בלוג? 6. כותב יומן אישי? 7. קורא ספרים? 8. מה הספר האהוב עלייך? 9. רדיו או טלוויזיה? 10. ספר או סרט? 11. מה הסרט האהוב עלייך? 12. היסטוריה או מתמטיקה? 13. ביולוגיה או פיזיקה? 14. תנ"ך או ספרות? 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? 17. לומד מדעי החברה? 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? 22. האם אתה מרוצה מהם? 23. האם כתבת אי פעם שיר? 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? 25. האם יש לך חברים יוצרים? 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? 29. היא עזרה לך? 30. היית אצל פסיכולוג? 31. הוא עזר לך? 32. קיבלת נכשל בתעודה? 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? 37. האם היית גאה בעצמך? 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? 40. כמה חברים טובים יש לך? 41. האם הם באמת מכירים אותך? 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? 45. האם אתה שונא מישהו? 46. כותב בעט או בעיפרון? 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? 48. האם יש לך בע"ח בבית? 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי?

עונה :]

שם: רותם גיל: 15 כיתה: ט'6 מיקום: ראשל"צ 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? לא כ"כ 2. כותב? לא 3. מצלם? לא 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? כתיבה 5. יש לך בלוג? לא 6. כותב יומן אישי? פפעם .. D: 7. קורא ספרים? לא כ"כ 8. מה הספר האהוב עלייך? אין אהוב במיוחד D: 9. רדיו או טלוויזיה? טלויזיה 10. ספר או סרט? סרט 11. מה הסרט האהוב עלייך? וואי המון .. 12. היסטוריה או מתמטיקה? :O כלום . 13. ביולוגיה או פיזיקה? לא לומדת ביולוגיה אז פיזיקה /= 14. תנ"ך או ספרות? תנ"ך 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? כן 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? כן 17. לומד מדעי החברה? מדעים .. 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? לא חח 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? מדעים D: אני יודעת מה 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? לא בחרתי זה חובה בחטיבה חח 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? X 22. האם אתה מרוצה מהם?X 23. האם כתבת אי פעם שיר? כן 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? לא 25. האם יש לך חברים יוצרים? לא 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? כן 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? כמעט ולא 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? לא 29. היא עזרה לך? לא 30. היית אצל פסיכולוג? לא 31. הוא עזר לך? לא הייתי 32. קיבלת נכשל בתעודה? כן אבל זה היה טעות חח אז לא 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? חן אהרווני D: 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? אאאמ .. לא נראלי 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? לא נראלי 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? חחחח קצת אני יותר מדי רגישה /= 37. האם היית גאה בעצמך? כן :) 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? כן 40. כמה חברים טובים יש לך? הרבה 41. האם הם באמת מכירים אותך? רובם 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? כן 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? 2-3-4 D: תלוי 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? כןןןן מאוד 45. האם אתה שונא מישהו? ממאוד 46. כותב בעט או בעיפרון? עט בעיקר 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? לא 48. האם יש לך בע"ח בבית? לא 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? רציתי וצרחתי D: 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי? ל=א שונאת כאלה /= תהיו מישהו אחד ויחיד :)

danieli skaat

New member
עונה. ^^

שם: דניאל. גיל: עוד חודשיים 15 כיתה: ט'. מיקום: מעלות. 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? נופ. 2. כותב? לפעמים. 3. מצלם? אהא. 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? בשניהם, כל אחד בדרך שונה. 5. יש לך בלוג? יאפ, מוזמנים - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=482692 6. כותב יומן אישי? נופ. 7. קורא ספרים? אהא. 8. מה הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו. 9. רדיו או טלוויזיה? טלוויזיה. 10. ספר או סרט? ספר וסרט. 11. מה הסרט האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו. 12. היסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה. 13. ביולוגיה או פיזיקה? ביולוגיה. 14. תנ"ך או ספרות? ספרות. 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? נופ. 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? נופ. 17. לומד מדעי החברה? נופ. 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? נופ. 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה?- תורשה? הזנה? - 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? כי זה מה שכתוב במערכת? 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? X 22. האם אתה מרוצה מהם? X 23. האם כתבת אי פעם שיר? נופ. 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? X 25. האם יש לך חברים יוצרים? אהא. 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? לרוב, פטיטו. 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? כל פעם שאני מסיימת אני מתחילה חדש. 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? אהא. 29. היא עזרה לך? אהא. 30. היית אצל פסיכולוג? נופ. הלוואי. 31. הוא עזר לך? X 32. קיבלת נכשל בתעודה? אהא. 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? נופ. 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? שיהיה לי קצת יותר אכפת מהעולם. 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? אהא. 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? כל יום. 37. האם היית גאה בעצמך? אהא. 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? אהא. בלצאת מדיכאון. וכל מיני כאלה.. 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? אהא. 40. כמה חברים טובים יש לך? 8 , כן כן. 41. האם הם באמת מכירים אותך? לגמרי. 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? שחנ''ש, אני עושה כל יום שחנ''ש. 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? הרבה. 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? כולנו. 45. האם אתה שונא מישהו? הרבה "מישהויים". 46. כותב בעט או בעיפרון? עט. 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? פחע. האמונה שלי הייתה בה', אני שונאת אותו. 48. האם יש לך בע"ח בבית? נופ. 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? כן. 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי?אמ. לא. אני עצמי בכל מצב. מי שלא טוב לו איך שאני, שיתרחק ממני.

עונה :)

שם: צ'יר :) (סג של יציאה חדשה
) גיל: 15 וחצי כיתה: י' מיקום: ירושלייים
1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? אתת סוג של.. D; 2. כותב? כותבת וכן
3. מצלם? טוב אני לא אתקן הפעם D; לאא... 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? כתיבה! 5. יש לך בלוג? לא 6. כותב יומן אישי? סוג של.. 7. קורא ספרים? המוןן : ]] 8. מה הספר האהוב עלייך? אממ יש הרבה "שלם יותר מלב שבור" "במותה נתנה לי את חיי" ו"שומרת אחותי" 9. רדיו או טלוויזיה? רדיו 10. ספר או סרט? ספר 11. מה הסרט האהוב עלייך? אין 12. היסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה ותלוי איזה חח 13. ביולוגיה או פיזיקה? ברור שביולוגיה D= 14. תנ"ך או ספרות? ספרוותת :)) 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? כן. 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? אממ חביב 17. לומד מדעי החברה? כן D= 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? רק אם זה ביולוגיה חח 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? ביולוגיה 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? רציתי 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? אממ אני סוג של אבלה
אז תחשבו לבד
22. האם אתה מרוצה מהם? משוו משוו.. 23. האם כתבת אי פעם שיר? כן :) 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? מזה פרסתי.. לחברות.. 25. האם יש לך חברים יוצרים? כן:) 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? דני הוליווד 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? מסיימת אחד בשבועיים בערך 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? כי הכריחו אותי 29. היא עזרה לך? לא ממש 30. היית אצל פסיכולוג? לא 31. הוא עזר לך? --- 32. קיבלת נכשל בתעודה? כןן D= 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? כן.. 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? כן חח 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? עדיין מחכה
36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? פעמיים בשבוע חח D= 37. האם היית גאה בעצמך? כן :) היוום :) 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? כןן:) זה אישי ^^ 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? ברור :) 40. כמה חברים טובים יש לך? 6 :) 41. האם הם באמת מכירים אותך? כן 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? חח רק שיחה אחת? D= 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? שעה שעתיים.. 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? כןןןן : [[ גם מסרטים מצויירים! 45. האם אתה שונא מישהו? ככככן! 46. כותב בעט או בעיפרון? עיפרון 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? כן :) בה'
48. האם יש לך בע"ח בבית? לא.. 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? כןן : [[ 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי? אני משתדלת להיוות נאי בכל מצב! :) אחרי הככל בשביל מה צריך מסכות בסוףף רואים הכל :/

danieli skaat

New member
ילדה. O:

איזה ביצפר את לומדת? ואהמ. ביומירושלים אני בירושלים, חסר לך ולא נראה אותך. P;

1oror1

New member
יייייייייישששששששששששש

שם:אוווורקי גיל: 13 ושבועיים בערך .. כיתה: ז'1 : ) מיקום: נגב חחח באר שבע 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי?אוולי לא יודעת : | 2. כותב?סיפורים או שירים לאא 3. מצלם?אוותי הרבה חחח 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה?בדיבור כי בכתיבה קשה יותר להסביר 5. יש לך בלוג?ללא 6. כותב יומן אישי?לא 7. קורא ספרים?כן 8. מה הספר האהוב עלייך?" המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה " ( אם אני לא טועה שככה קוראים לו ) 9. רדיו או טלוויזיה? טלויזיה כי בטלויזיה יש גם רדיו P = 10. ספר או סרט?אמ .. לא יודעת תלוי איזה .. 11. מה הסרט האהוב עלייך?אננערף 12. היסטוריה או מתמטיקה?מתמטיקה ! 13. ביולוגיה או פיזיקה?לא לומדת את זה מתחילה שנה הבאה .. 14. תנ"ך או ספרות?אמ .. תנ"ך 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? ללאא ! 16. אוהב את מקצוע התנ"ך?לא ממש 17. לומד מדעי החברה?לא 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי?כן 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? מדעים חחחחחח שנה הבאה אני מתחילה פיזיקה ביולוגיה וכל החחרא הזה ! 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך?איזה מקצוע ?! 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? ... 22. האם אתה מרוצה מהם? .. 23. האם כתבת אי פעם שיר? כןן 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? לא 25. האם יש לך חברים יוצרים? כן .. 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה?כןן 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? פעםם ב .. 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? לאא 29. היא עזרה לך? .. 30. היית אצל פסיכולוג? ללא 31. הוא עזר לך? .. 32. קיבלת נכשל בתעודה?כןן באנגלית 40 : | 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? מזה ?! חחחח 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות?אולי 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם?לא שזכור לי .. 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה?לא יודעת .. 37. האם היית גאה בעצמך?כן : ) 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? אמ .. מבחנים .. חחח 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים?כןן 40. כמה חברים טובים יש לך? הרבה .. אולי 41. האם הם באמת מכירים אותך?כןן 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? ברוווור 43. כמה זמן ביום אתה במחשב?כל היום חחח 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים?כןן 45. האם אתה שונא מישהו? כן 46. כותב בעט או בעיפרון?עיפרון אני לא אוהבת לכתוב בעטים רק קוויים וכאלו .. 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? ה' 48. האם יש לך בע"ח בבית? דגים חחח 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? מזה השטויות האלוו 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי? לא יודעתת

מיוש94

New member
עונה=]

< לקוח מפורום חן אהרוני > הנשמה שם:מיה גיל:13 כיתה:ח מיקום:תל אביב 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי?לא
2. כותב?לפעמים 3. מצלם?לא כל כך 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה?בכתיבה 5. יש לך בלוג?לא 6. כותב יומן אישי?לא 7. קורא ספרים?רק כשצריך לעשות עבודה בבית ספר 8. מה הספר האהוב עלייך?הבוקר בו אסרו את אבא 9. רדיו או טלוויזיה?טלוויזה 10. ספר או סרט?סרט 11. מה הסרט האהוב עלייך?אאמממ.....יש מלא 12. היסטוריה או מתמטיקה?מתמטיקה 13. ביולוגיה או פיזיקה?ביולוגיה 14. תנ"ך או ספרות?ספרות 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר?כן 16. אוהב את מקצוע התנ"ך?לפעמים 17. לומד מדעי החברה?שזה????? 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי?לא 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה?לצערי אני לומדת.אני לומדת ביולוגיה 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך?כרגע זה בגדר חובה אבל משנה הבאה אני ביקשתי כי אני שונאת פיזיקה 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך?אני עדדין בחטיבה אבל שנה הבאה המקצועות שלי,כנראה,יהיו ביולוגיה ומדעי המחשב 22. האם אתה מרוצה מהם?לא יודעת 23. האם כתבת אי פעם שיר?כן 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל?לא פירסמתי 25. האם יש לך חברים יוצרים?כן 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה?כן 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים?3-4 ספרים שנה 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס?כן 29. היא עזרה לך?לא ממש 30. היית אצל פסיכולוג?עוד לא 31. הוא עזר לך?--- 32. קיבלת נכשל בתעודה?לא 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה?כן...לא משנה 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות?כן 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם?כן 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה?כשצריך...וגם שלא צריך
37. האם היית גאה בעצמך?פעם
38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה?כן..לחברה שלי לא משנה בקשר למה 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים?כן 40. כמה חברים טובים יש לך?5...חחחח חלק מהפורום 41. האם הם באמת מכירים אותך?כן 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש?מהחברים של חברות שלי? לא עם חברה שלי כן 43. כמה זמן ביום אתה במחשב?all the day 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים?לעיתים רחוקות אבל קרה כבר.. 45. האם אתה שונא מישהו?כן 46. כותב בעט או בעיפרון?עט..אבל תשובות בעיפרון 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו?יש...באלוהים 48. האם יש לך בע"ח בבית? לא 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת?כן 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי?אאממ....אני אותו בן אדם בבית בחוץ..לפי דעתי לפחות

o r a n o o s h

New member
עונה

שם: אורן גיל: 15 תכף כיתה: ט מיקום: החדר שלי, מול המחשב 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? האא.. ניראה לי 2. כותב? כן 3. מצלם? לא 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? האמ.. בכתיבה נראה לי 5. יש לך בלוג? לא 6. כותב יומן אישי? לא 7. קורא ספרים? כן 8. מה הספר האהוב עלייך? יש כמה שממש טובים.. 9. רדיו או טלוויזיה? רדיו 10. ספר או סרט? סרט 11. מה הסרט האהוב עלייך? כנ"ל מהספר 12. היסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה 13. ביולוגיה או פיזיקה? ביולוגיה 14. תנ"ך או ספרות? ספרות 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? בכללי כן, אבל יש דברים בתוך שיעורי תנ"ך שכל כך מיותרים.. 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? לא כל כך 17. לומד מדעי החברה? לא 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? לא 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? ביולוגיה ופיזיקה 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? לא בחרתי, השנה לומדים את שניהם. שנה הבאה בוחרים ולא בחרתי אף אחד מהם. 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? תיאטרון, פסיכולוגיה ומוזיקה 22. האם אתה מרוצה מהם? אני מקווה, אני אדע שנה הבאה 23. האם כתבת אי פעם שיר? פעם אחת? 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? כן.. הופעתי עם כמה.. וגם בקומזיצים וזה עם הגיטרה..
25. האם יש לך חברים יוצרים? כן 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? כן 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? בערך 5 בשנה 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? לא 29. היא עזרה לך? לא 30. היית אצל פסיכולוג? לא 31. הוא עזר לך? לא 32. קיבלת נכשל בתעודה? כן 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? כן, גם עכשיו.. יש כמה דברים.. למשל דיסקים, אולסטארים ומפרטים 34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? כן 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? כן 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? כל מעט מאוד זמן.. 37. האם היית גאה בעצמך? כן 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? כן, כל מיני 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? כן 40. כמה חברים טובים יש לך? חברים ממש טובים, יש 4 בערך.. 41. האם הם באמת מכירים אותך? ארבעתם, כן. יש לי חברים אחרים שמכירים אותי מגיל 6 בערך ולא מכירים אותי בכלל.. 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? כן 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? 20 דק' 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? כן.. תלוי כמה אני בתוך זה וכמה אני מזדהה 45. האם אתה שונא מישהו? כן 46. כותב בעט או בעיפרון? עט בדרך כלל 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? כן, יש לי כמה דברים שאני ממש מאמינה בהם ולא קיים הדבר שיגרום לי לשנות את דעתי. 48. האם יש לך בע"ח בבית? שתי אחיות ושני הורים 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? כן 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי? כן, לגמריי! אין כל כך עצמי אמיתי, שניהם אני ואני לא מרגישה שבאחד מהם אני "מתחפשת" ומסתירה את מי שאני באמת. פשוט זה אנשים שונים והרגלים שונים לידם מאשר ליד מישהו אחר. שבוע טוב!

עונה

שם: אורפז גיל: עוד חודש ו- 16 ימים 14 כיתה: ח מיקום: עפולה אצל דודה שלי בסלון חח 1.האם אתה מגדיר את עצמך אדם יצירתי? לא 2. כותב? לא 3. מצלם? לא 4. מבטא טוב יותר את עצמך בדיבור או בכתיבה? דיבור 5. יש לך בלוג?לא 6. כותב יומן אישי? לא 7. קורא ספרים?לא 8. מה הספר האהוב עלייך? שהכי אהבתי היה לראות בעיניים עצומות 9. רדיו או טלוויזיה? טלויזייההההההההה 10. ספר או סרט? סרט 11. מה הסרט האהוב עלייך? הייסקול מיוזיקל בגלל זאק אפרון חחח 12. היסטוריה או מתמטיקה?מתמטיקה בטוחחחחחחחחחחחחח 13. ביולוגיה או פיזיקה? לא לומדת ביולוגיה אבל לא משנה מה זה עדיף על פיזיקה 14. תנ"ך או ספרות? ספרות 15. האם אתה חושב שתנ"ך זה מקצוע חשוב בבית-הספר? לא 16. אוהב את מקצוע התנ"ך? לא 17. לומד מדעי החברה? לא 18. האם אתה חושב שחובה ללמוד מקצוע מדעי? לא 19. לומד מקצוע מדעי? אם כן, איזה? מדעים חח 20. האם בחרת את המקצוע כי רצית או כי ההורים הכריחו אותך? כי זה מה שלומדים בביצפפררר 21. לתלמיד תיכון: מה המקצועות המוגברים שלך? =/ 22. האם אתה מרוצה מהם? =/ 23. האם כתבת אי פעם שיר? כן לביצפפר חח 24. פרסמת אותו? אם כן, איפה ולאיזה קהל? לא 25. האם יש לך חברים יוצרים? אולי והם לא מספרים =0 26. האם אתה צופה קבוע בסדרה או תוכנית בטלוויזיה? כן 27. באיזו תדירות אתה קורא ספרים? לא קוראת 28. האם התייעצת עם יועצת ביה"ס? לא 29. היא עזרה לך? לא 30. היית אצל פסיכולוג? לא 31. הוא עזר לך? לא 32. קיבלת נכשל בתעודה? לא 33. האם היית אובססיבי בקשר למשהו? למה? כן ועדיין לדניאלי
34. האם יש לך הרגלים שתרצה לשנות? כן 35. האם חיכית למשהו שידעת שלא יגיע לעולם? כן ועדיין מחכה 36. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? כל שעה וחצי 37. האם היית גאה בעצמך? כן 38. האם הרגשת בדבר כלשהו שעזרת למישהו? במה? כן לידיד שללי עם מש'ו חח 39. האם אתה מאמין בכך שיש חברים טובים? כן 40. כמה חברים טובים יש לך? טובים טובים שלוש 41. האם הם באמת מכירים אותך? כן 42. האם יצא לך לדבר עם אחד מחבריו שיחת נפש? כן 43. כמה זמן ביום אתה במחשב? כשיש לי כל היום 44. האם אתה בוכה משירים / ספרים / סרטים? שירים עצובים שמזכירים לי את הכלב שלי [שאני מאוד מאוד אוהבת אותו] וסרטים 45. האם אתה שונא מישהו? כן 46. כותב בעט או בעיפרון? עיפרון וכותרות בעט 47. האם יש לך אמונה חזקה בדבר כלשהו? מהו? כן ה' ואמונות תפלות 48. האם יש לך בע"ח בבית? היה ובשבילי הוא עדיין 49. האם רצית לצרוח ולא עשית זאת? שאני רוצה אני צורחת 50. אתה חושב שיש את עצמך של הבית ואת עצמך של החוץ? מי מבניהם הוא עצמך האמיתי? לא

למעלה