שאלוני, שאלונך, שאלוננו =\

batel500

New member
שאלוני, שאלונך, שאלוננו =\

1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג`ר: 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז`אן דארק: 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה אני חושב 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר: 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?

LiorShap

New member
הו תודה

משעמם לי מוות ;| 1.שם: ליאור 2.גיל: 17 וחצי 3.מין: כן,תודה.
חח סתם,זכר נו 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 1.76 8.פירסינגים: לא 9.קעקועים: לא 10.משקפיים: כן 11.אייסיקיו או מסנג`ר: יש לי את שניהם 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית,וקצת גרמנית. 13.תכונות טובות שלך: אני איש טוב :] 14.תכונות רעות שלך: כל השאר :] חח 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מחבל
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתח 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? לוידע 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? וואי לא זוכר האמת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא,כל פעם שהוא קם לעבודה אני מתעורר |: 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אני מעדיף להישאר בבית אבל זה לא קורה הרבה 6.מה מפחיד אותך? כלום 7.מה מרתק אותך? על טבעי 8.מה מעציב אותך? לוידע 9.מה משמח אותך? לודיע שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ג'אנק 2.מה הארוחה החלומית שלך? :) 3.מה אתה שותה במהלך היום? קינלי קינלי קינלי 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אממ לוידע לא מבין בזה. אבל אני שותה מדי פעם 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: חח לוידע 11.אחמד או סלים: אחמד! ברור! 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לוידע 14.תאטרון או ז`אן דארק: מזה ג'אן דארק? חח אבל יש לזה שם מגניב אז שיהיה ג'אן דארק. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: 0: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לוידע 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם 3.מעשה נועז שעשית? לא משהו רציני 4.מעשה טפשי שעשית? לוידע נו אין לי כח לחשוב עכשיו 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרל מגונה,לקלף את העור שבאצבעות שלי 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן! הייתי! הייתי! איזה כיף זה פעם ראשונה לענות בשאלונים שכבר הייתי בחו"ל! הייתי בקפריסין טורקיה ויוון 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? גרמניה 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת O: 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 10. מה סקסי בעיניך? עיניים יפות וגשר בשיניים חח 11. מה רומנטי בעיניך? פיקניק באיז פארק חחח 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אינלי כח לשאל כזאת ררר 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אמא שלי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה אני חושב. הי חוצפנים מה אתם עונים במקומי! היתי רוצה כישרון ציור 1.מה היא המילה האהובה עליך? שיהיה 2.מה היא המילה השנואה עליך? אין כזאת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? סיאנס 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? חח לא יודע 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוסאמק!! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של סימון! 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הקול של בועז מעודה! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא יודע רק שלא יהיה סנובב 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? חח ברור שלישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה מבחינת יופי אבל זריחה כי אני אוהב את הבוקר. חוץ מזה שצריך לקום חח 14. לילה או יום? יום. בתנאי שמדובר בחופש 15. בזבזן או חסכן? לא יודע,לא חוסך אבללא בזבזן כפייתי 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מגניבות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי במה היא מלאה :) 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אמא בבית 20. למי אתה מתגעגע? ארררג 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הפלפאון שלי יש בו משחקים מגניבים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול צהוב [אבל לא בבגדים חח] 2.בעל חיים: לא מתעלבעליי חיים. חוץ מפינגווינים! 3.ספר: לא קורא ספרים 4.סרט: משפחת סימפסונס 5.שחקן: לוידע 6.שחקנית: לוידע 7.דיסק: ד'ה דיוואיין קונספיריסי 8.שיר: קריי פור ד'ה מון 9.מקום בילוי: בית! 10. פורום אהוב: פורום מכבי תל אביב 11. עונה: חורף. אוף בא לי להיות מומין. 12. מקום להעביר בו חופשה: בית 13. רכב: לא משנה לי העיקר רכב 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כשאני חושב על זה...אבא שלי.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Hello'im pitter ptrelly/ I have a Massege for you/ save the cheerleader -save the world"![הירוז
] 16. עיתון: לוידע מה שאנשים מביאים לביתספר לפעמים 17. סדרה: הירוז
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? מזאתאומרת? 3.הענקת מחמאה? אמממ. לפני כמה ימים נראה לי 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל 5.עשית משהו טפשי? לוידע 6.פינקת מישהו? לא נראה לי 7.פינקת את עצמך? לא ממש 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? כמה ימים 11.בכית? 12.הסתפרת? שבוע או שבועיים לא זוכר האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לא 2.פחדת מהחושך? כן כשהייתי קטן 3.עשית משהו מסוכן? מה? אני זוכר שעשיתי רק לא זוכר מה 5.בכית בסרט? במלך האיות חח 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: מישהו מהכיתה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: כנ"ל 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? חסוי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני חח ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? בלו"ז שלך? חחחחח 2.צביקה הדר או צביקה פיק? לא מעניינים 3.הראל מויאל או הראל סקעת? לא מעניינים 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא ממש 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן-כל הכבוד לכם אנשים 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא,הוא העביר לי את הזמן ממש משעמםן לי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? איזה מבוא? בהזדמנות זו של שרשור אוף... היום היה אחד הימים הגדושים באירועים באוטובוסים. בבוקר כמעט רבתי עם כמה ערסים באוטובוס...אני לא אשם. ביקשתי מהם יפה,כמו עוד כמה אנשים,להנמיך את השירים המיזרחיים [הדיכאון האלה רר] שיש להם בפלא בקולי קולות,ואחד מהם התחילל להתחצף ולקלל אותי. עכשיו אני אחד שלא יכול לשתוק...ואני מכיר אותם הם גרים די לידי,והם יות גדולים ממני,והם הרבה, והם תמיד מסתובים בשלשות,אז נראה לי שאני הולך להסתבך. המקרה השני באוטובוס היה קצת מעיק אבל יותר נחמד. איש מבוגר התחיל לדבר איתי ולא עזב אותי....הוא התחיל להסביר לי על כל הנצרות והדתות ובלה בלה בלה. נו טוב,לפחות עכשיו אני יודע מזה פרוטסטנטים

sivosh

New member
יווווו כמה שאלות.....

1.שם: סיון 2.גיל: 22 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: כחול-ירוק 5.צבע שיער: שטני עם בלונד 6.גובה: 168 8.פירסינגים: היה פעם פעם בגבה ויש לי באוזן למעלה... 9.קעקועים: אחד בכתף, בקרוב מקווה יהיה עוד. 10.משקפיים: לא תודה 11.אייסיקיו או מסנג`ר: מסנג'ר 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועברית זה מספיק. 13.תכונות טובות שלך: אמממ יודעת להקשיב ויש לי עצות טובות? 14.תכונות רעות שלך: כמה שאני יודעת להקשיב הרבה פעמים אני עם פיוז קצר. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמממממ לא יודעת וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לכבות את הנודניק בפלא. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלוויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? יוווו יש לי כנס ללימודים! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אנשים שאני לא מכירה מהכנס ללימודים. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עוד לא גבשתי דעה. 6.מה מפחיד אותך? תאילנד! 7.מה מרתק אותך? תאילנד! 8.מה מעציב אותך? לשמוע חדשות 9.מה משמח אותך? להסתכל על התמונות והאחיינים שלי. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? איטלקי 2.מה הארוחה החלומית שלך? רביולי שמנת פטריות שאני הכנתי. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? קפירניה, בירה, מידורי סאוור, ג'יימסון ועוד... 5.קפה או תה: לאחורנה תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: מי?! 11.אחמד או סלים: וואי וואי מה נסגר? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: הא?! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיה את הדקה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו ובית 3.מעשה נועז שעשית? קעקוע :) 4.מעשה טפשי שעשית? next! 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני ואמא מדברות בטלפון ביום איזה 5 פעמים ! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אנגליה, פולין, איה נאפה ועכשיו תאילנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? קורי עכביש? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 10. מה סקסי בעיניך? המבט 11. מה רומנטי בעיניך? פרחים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לפני שנה וחצי להיות יותר עם אבא 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לשיר בלי לזייף! 1.מה היא המילה האהובה עליך? אממממ 2.מה היא המילה השנואה עליך? וואלה לא יודעת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמממ 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? שערות בגב אבל עזבו זה טראומה 5.מה היא הקללה האהובה עליך? שיט/חרא 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? אנא?RGE?! 7.איזה קול/רעש אתה שונא? $R?# 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה תרצי לשתות יקירתי? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקוניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? אחרי שראיתי גם וגם אי אפשר לוותר על שתיהם! 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות לא באמצע טיסה!!!!1 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אחיינית שלי 20. למי אתה מתגעגע? לאבא 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול 2.בעל חיים: כלב 3.ספר: שומרת אחותי 4.סרט: לא זוכרת את השם 5.שחקן: בראד פיט? 6.שחקנית: זו ששיחקה בשטן לובשת פראדה 7.דיסק: אין לי דיסקים כמעט 8.שיר: אמממממ היהודים-אין לך מקום 9.מקום בילוי: לא יודעת 10. פורום אהוב: יתומים כמובן :p 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: למרות הכל, תאילנד 13. רכב: יש תודה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא אמרתי את זה מפסיק לאבא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: ידיעות 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? מקודם 2.זכית לחיוך? היום אחה"צ 3.הענקת מחמאה? אמממממממ וואלה לא זוכרת 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 5.בכית בסרט? כל הזמן! 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אחיינית שלי שאמרתי לה שאני לוקחת אותה לבלט!!!! :) 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אחותי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לא אמרתי את המשפט מזמן 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שיננית ורופא שיניים תודה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? חחחחחחחחחח 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? סתם מעביר תזמן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא

LiorShap

New member
הי אני קראתי את כולו P:

אגב גמני ראיתי השטן לובש פראדה לא מזמן! סרט משעמם להחריד חח

sivosh

New member
אל תגלה אבל..

שיש שאלות שדילגתי חחחחח למה משעמם? טוב זה סרט בנות אמיתי, אני נהנתי מכל רגע חחחח

טיפקסית

New member
טוב נענה

1.שם:בשמת [מהמילה בושם] 2:גיל:21 וחודש! 3.מין:נקבה 4:צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:אני גמדה.....בין 1.48 ל-1.50 פירסינגים:אין לי קעקועים:גם אין משקפיים:מרכיבה משקפי ראייה מגיל שלוש וחצי עקב קוצר רואי אייסיקיו או מסנג'ר:יש לי את שניהם [בכרטיס האישי שלי,אתם מוזמנים] שפות:עברית ואנגלית וטיפה ספרדית תכונות טובה:חברותית,איכפתית תכונות רעות:נוטה לדחות דברים,בלגניסטית אמרו לך פעם שאתה דומה ל...:אמא שלי ז"ל [כולם אומרים לי את זה] וקצת יותר מדויק:אין יותר מדויק מזה מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר:נכנסת לשירותים מה הדבר האחרון לפני הישנה:מכוונת את השעון המעורר בפלאפון מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר:עוד שבוע מתחיל מי הבנאדם הראשון שראית הבוקר:הבנות שעובדות איתי איך אתה אוהב להעביר את הסופ"שים:בבית עם המשפחה,צפייה בסרטים,שיחות עם חברים במסנג'ר או בילוי בקיבוץ מה מפחיד אותך:מוות! מה מרתק אותך:ארכיאולוגיה בעיקר הנושא של מצרים העתיקה,עב"מים וחייזרים מה מעציב אותך:כשמזכירים לי את אמא שלי מה משמח אותי:המשפחה,החברים שלי,אנשים טובים שאני פוגשת שתייה/אכילה 1.מזון אהוב:שוקולד!! ובמבה!!! וקרפ צרפתי עם שוקולד! 2.ארוחה חלומית:אין ממש משהו מוגדר מה אתה שותה במהלך היום:מים!! מה שותה בלילה:בבית-תה קפה או תה:תה סוכר או סוכרזית:סוכר מלח או פלפל:מלח פלאפל או שווארמה:פלאפל פיתה או לאפה:פיתה סמי או סוסו:סמי אחמד או סלים:סלים מועדון או בית קפה:בית קפה פאב או דאנס בר:פאב תיאטרון או ז'אן דארק:ז'אן דארק! וקולנוע טוב! גלילאי או קופרניקוס:גליליאו גלילאי מה המוטו שלך לחיים:always look on the bright side of life !!!!! אם היית זוכה במיליון דולר מה הדבר הראשון שהיית עושה:תורמת לחולי סרטן מעשה נועז:לא זכור לי מעשה נועז מעשה טפשי:מוציאה כסף על שטויות שאחר כך אני זורקת סוד אפל,סטייה או הרגל משעשע:אני מסוגלת להיות מאוד אלימה לפעמים האם היית בחו"ל ואיפה:פריז,לונדון ופולין איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת:שאלה טובה,נראה לי שארה"ב מה יש לך מתחת למיטה:ארגז מצעים האיבר הכי סקסי בעינייך:עיניים!!!! מה סקסי בעינייך:אנשים עם עיניים בהירות,ובכלל אנשים שיש להם הבעה בעיניים רומנטי:ארוחת ערב עם אור מעומעם ונרות אם היית רוצה לחזור לעבר לאיזו תקופה היית חוזר:ליסודי אם יכולת לפגוש דמות מהעבר מי זו הייתה:אמממ משה רבנו איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך:אין לי מושג מילה אהבה:עוד מעט,יאללה,סאלאמאת מילה שנואה:אין כזו מה מדליק אותך מבחינה רגשית:אנשים רגישים,מוזיקה מה "מכבה" אותך:כשאני חולה בדרך כלל אני בדאון מה היא הקללה האהובה עלי:כוסאמק איזה קול אני אוהבת:הציוץ של הציפורים בקיבוץ בשעות הבוקר קול שאני שונאת:שאלה טובה,מאז לבנון השנייה כל רעש של פיצוץ מקפיץ אותי בחזרה לטראומה איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן:לפי מי שאני גלידה בכוס או בוופל:כוס שוקו או וניל:שוקו! חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון שקיעה או זריחה:שקיעה לילה או יום:לילה בזבזן או חסכן:בזבזנית ברמות על! קור או חום:איפשהו באמצע בין שניהם סערות ברקים:מרגשות הכוס:החצי המלאה תמיד ברגע זה ממש עם מי היית רוצה להיות:עם אמא שלי ז"ל איפה:כאן בבית ביחד למי אתה מתגעגע:לאמא שלי ז"ל,לסבין וסבתות שלי ז"ל את מי היית לוקח לאי בודד:אמממ נראה לי שאת להקת טיפקס,חברי נפש שלי דברים אהובים עליך:לקרוא ספרים,לגלוש במחשב,לצלם,להתכתב עם חברים,להתכתב עם המשפחה שלי שגרה בחו"ל,שלמוע מוזיקה צבע:ורוד,אדום,כחול וסגול וגם זהב בעל חיים:כלב ותוכונים ספר:בנות ללא אם,העד האחרון,שבועת האדרה,אלה קרי הילדה מלפנד,לילבס ילדת הקרקס סרט:בופור,טיטאניק,נשים קטנות ויש עוד הרבה שחקן:אלי אלטוניו,בן סטילר שחקנית:דניאלה וירצר,קייט וינסלנט דיסק:פאף...יש יותר מדי,משתנה בכל יום על פי מצב הרוח שיר:גם כן משתנה בכל יום,נכון לעכשיו עוף גוזל של אריק איינשטיין מקום בילוי:הבית שלי פורום אהוב:טיפקס,הדג נחש,יתומים,קיבוצניקים,המסע לפולין עונה:סתיו מקום להעביר בו חופשה:בגליל רכב:פורד,דוד שלי מהנדס של פורד מישהו שאני אוהבת ומעריכה ולעולם לא אמרת לו את זה:שאלה טובה ציט מסרט,ספר,סדרה:"לפעמים אני מבין שאני לא מבין שום דבר" [יריב יפת,צעירי תל אביב] עיתון:ידיעות אחרונות סדרה:עניין של זמן,צעירי תל אביב,עשרים פלוס מתי בפעם האחרונה: מתי בפעם האחרונה חייכת:היום זכית לחיוך:היום הענקת מחמאה:בשבוע שעבר קיבלת מחמאה:היום עשית משהו טפשי:לא זוכרת פינקת מישהו:לא מזמן פינקת את עצמך:לפני כמה שבועות צחקת:אתמול גרמת למישהו לצחוק:מזמן התחרטת על משהו שאמרת:ממש מזמן בכית:לפני שבוע הסתפרת:לפני שנתיים ושבעה חודשים האם אי פעם: הכרת תחנת משטרה מבפנוכו:לא שזכור לי פחדת מהחושך:בילדות עשית משהו מסוכן:הייתי מתעמלת מכשירים מקצועית עשיתי תרגילים מסוכנים באימונים זה היה בילדות בכית בסרט:די מזמן אמרת "אני אוהב אותך":לא מזמן לא שיקרתי מעולם לא הופעתי בעירום בציבור לאחרונה: האדם האחרון שראיתי:אחותי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא שלי שחוזר הלילה מחו"ל אחרי שבוע האדם האחרו שהתקשר אליך:אחותי היום בצהריים האדם האחרון שאמרת לו אני אוהב אותך:אבא שלי האדם האחרון שישן במיטה שלי:מן הסתם זו תהיה אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך:עבודה מחר בבוקר,מפגש משפחתי ם אורחים מחו"ל בשבוע הבא צביקה הדר או צביקה פיק:שניהם הראל מויאל או סקעת:מויאל האם אתה חושב שמישהו ייקרא את השאלון בכלל:כן,עובדה האם יש משהו שאתה רוצה למסור לאנשים הנחמדים:תהיו אתם עצמכם רק ככה תגיעו רחוק האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע:לא האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון היכרות זה:לא ועכשיו-לילה טוב לכולם!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עד שכתבתי הכל האתר נסגר,מחשב מחורבן.. (וזה עונה על שאלת הקללה..)

יאללה לעבודה! תודה על הריענון!

שם:רוטינק`ה, גיל: 19.5, מין:כאילו דאאא?! נקבה. עיניים: חום כהה, שיער:בעקרון הוא שחור-חום כהה וצבעתי לחום ערמונים. גובה: 1.70, פירסינגים: לא. קעקועים: גם לא. משקפיים:כן, אייסיקיו/מסנג`ר: אייסי. שפות שאני מדברת/לומדת: עברית, אנגלית, פורטוגזית, מרוקאית, עירקית. תכונות טובות: [מובכת] תכונות רעות: אם אני רוצה משו אני קרציה! אמרו לי שאני דומה ל: איזה שחקנית חמודה בסרט דרום - אמריקאי.. מדויק יותר: אולי זו אני...?! דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מסתכלת מה השעה.. דבר אחרון לפני השינה: מכוונת את השעון מעורר בפלאפון. דבר ראשון שחשבתי עליו בבוקר: יואו! צום! הבנ``א הראשון שראיתי בבוקר: הטכנאי של המקרר... אוהבת להעביר סופ``ש עם חברות, מפחיד אותי החושך, מרתק אותי: לא נראה לי שיש כזה דבר.. מעציב אותי: החדשות.. משמח אותי: ההצלחה! מזון אהוב: לפי הקריז... ארוחה חלומית: לא מגובש.. שתיה במשך היום: מים/ויטמינצ`יק, במשך הלילה: אני ישנה! קפה/תה: נס קפה. סוכר/סוכרזית:סוכר. מלח/פלפל: מלח, פלאפל/שאוורמה: לא זה ולא זה. פיתה/לאפה: פיתה חמה. סמי/סוסו: לא זה ולא זה. אחמד/סלים: כנ``ל. מועדון/בית קפה: בית קפה. פאב/דאנס בר: לא זה ולא זה. תיאטרון/ז`אן דארק: כנ``ל. גלילאו גלילאו/קופרניקוס: איינשטיין! מוטו בחיים: חיה ותן לחיות! אם היתי זוכה במיליון דולר: אם לסבתא היה גלגלים... מעשה נועז: דבק מגע ביומן הכיתה.. מעשה טיפשי: כתבתי מכתב בעילום שם ובסוף שכחתי לא לציין שם וחתמתי.. סוד אפל/סטיה/הרגל משעשע: לקרוא לחברות בשמות המשפחה, האם הית בחול? כן, ואיפה? בארה``ב, בפנמה, בברזיל, בלונדון, צרפת, באנטוורפן-בלגיה, רוסיה, פולין וישראל. /tapuzforum/images/emo6.gif הייתי רוצה לגור בארה``ב, מתחת למיטה שלי יש עוד 2 מיטות.. מילה אהובה:לוידעת. מילה שנואה: אהההממ... קול/רעש אהוב: ;/ קול/רעש שנוא: ציפורניים בקיר.. ברררר! שוקו/וניל: זה מתוק מידי וזה טפל מידי... חוף/הרים:חוף, לישון/לקום: לישון. שקיעה/זריחה:גם וגם. לילה/יום: שתי מעצבנים.. בזבזן/חסכן: בזבזן. קור/חום: קור. הכוס תמיד מלאה! צבע אוהב:כתום, בע``ח:כלום! ספר: דף מהיומן, סרט:אקילה אנדרסון, שחקן:אביתר לזר, שחקנית:אקילה אנדרסון... דיסק: לא משו מיוחד. שיר:אתה ששומר עלי... מקום בילוי:בצפר... פורום אהוב:הזה! עונה:חורף, רכב:אאודי A3, ציטוט מספר/סרט/סדרה: אאהההממ...עיתון: ידיעות, סדרה:תשוקת הניצים,

המשך >>>

רואה פעם ב... תחנת המשטרה הכרתי מבפנים: בערך.. פוחדת: מהחושך. עשיתי משו מסוכן:כן, מהו? לומשנה. בכית בסרט? כן. אמרת אני אוהב אותך? כן. האם שיקרת כשאמרת את שאלה 6? כן.. /tapuzforum/images/emo3.gif אירוע הבא בלו``ז: בצפר... הראל מויאל/ הראל סקעת: גם וגם, וצחקתי המון כשקראתי תשאלון... האם את עייפה עכשיו? כן! אצבעותי לא בתיפקוד!

eshkolit32

New member
רוטינקס

השחקנית שאמרו לך שאת דומה לה היא במקרה מהסרט "נשים אמיתיות"? כי זה סרט מקסים ואת מאד מזכירה את הדמות הראשית שם!

אשכוליתוש,

לא לסרט ``נשים אמיתיות``. אמרו דוקא על הסרט ``אקילה אנדרסון - AKILA ANDERSON``‎ ובמקרה זו אני... /tapuzforum/images/emo3.gif

מהתחלה ../images/Emo4.gif

1.שם: אסור לי לגלות
2.גיל: 18 כמעט וחצי 3.מין: המין החזק והחכם,נקבה כמובן
4.צבע עיניים: סוג של ירוק עם צהוב בפנים.. 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: 1.63 נראה לי 8.פירסינגים: איכס 9.קעקועים: עוד יותר איכס.. 10.משקפיים: אין לי 11.אייסיקיו או מסנג`ר: מסנגר 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית קצת ידייש וגם קצת ערבית למדתי בתיכון (שפה מעצבנת).. ועוד כמה מילים פה ושם.. 13.תכונות טובות שלך: כנה ואכפתית (לא כלפי פלצנים) 14.תכונות רעות שלך: עצבנית ובדברים מסויימים פרפקציוניסטית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ניקול קידמן
ואיזה צפלין אחת.. ועל זה נאמר: WHAT EVER!!! זאת לא בושה לשים משקפיים! וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? בדר"כ רואה טלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מה השעה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סתם מישהי שאני מכירה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? כל מיני 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? טיסות כל עוד זה לא בחברות מעפנות עם כסאות שבורים ,ונופים יפים 8.מה מעציב אותך? לא חסר מה 9.מה משמח אותך? לעשות דברים כיפיים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? בזמן האחרון אין לי כ"כ תאבון,אבל בעיקרון טוסט של בית קפה כלשהו,לפעמים יש לי חשק עז לפסטה
בננה ומנגו 2.מה הארוחה החלומית שלך? לא יודעת,אבל שיהיה עם קולה 3.מה אתה שותה במהלך היום? בדר"כ ספרייט 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? משהו בטעם פירות 5.קפה או תה: פעם הייתי מכורה לקפה,כל בוקר לפני לימודים הייתי שותה,וכבר זכרו מה אני רוצה בלי שביקשתי
אבל עכשיו אני שותה יותר תה ,וקפה מזמן לא שתיתי 6.סוכר או סוכרזית: סוכר..סוכרזית מגעיל ולא בריא 7.מלח או פלפל: לא יודעת 8.פלאפל או שווארמה: לא חולה על פלאפל,אבל זה עדיף על שווארמה.. 9.פיתה או לאפה: אם את מתכוונת לבצק עצמו אז לאפה 10.סמי או סוסו: לא ולא 11.אחמד או סלים: לא ולא 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב נראה לי 14.תאטרון או ז`אן דארק: מה זה ז'אן דארק? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: לא ולא אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? יש הרבה,אבל כרגע עולה לי- אל תעשה לחברייך מה ששנוא עלייך, ואם אין אני לא מי לי? (מה שנכון נכון) 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מחשבת מה לעשות איתו ואיך 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? התיחסתי לאנשים טיפשים ומסכנים שלא שווים יחס 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אסור לגלות,אחרת זה לא יהיה סוד
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי אבל לא להרבה זמן בצרפת בלגיה הולנד יוון קפריסין ופולין וגם הייתי באילת על הגבול עם מצריים,זה נחשב? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארץ חמימה אבל לא מידי בלי הרבה לחות,ושיהיה שם קריר מידי פעם אבל גם לא מידי, ושלא יהיה שם פוליטיקה ושיהיה פחות מהזבל ממה שיש פה,וגם שלא יהיו שם אנשים מעצבנים שלא אוספים אחרי שהכלב שלהם עושה צרכים..אה וגם שלא יהיו גוקים 8.מה יש לך מתחת למיטה? פרקט.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אממ ..
אסור לגלות.. 10. מה סקסי בעיניך?
נו, אסור לי לגלות.. 11. מה רומנטי בעיניך? להקיא,סתם..נאקסט.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אבל אני לא יכולה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? יכול להיות שאת אמא אם את מתכוונת למישהו מפורסם,אז את היטלר הייתי מתעללת בחרא הזה,למרות שהייתי רוצה בכל הנאצים והמשוגעים האחרים, אבל אמרת רק אחד
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הייתי רוצה לשיר יפה
1.מה היא המילה האהובה עליך? עכקעכ'שקעכ'קכ' 2.מה היא המילה השנואה עליך? זאת מילה גסה שאני לא אכתוב כאן,וגם מוות ושואה וסבל 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת בדיוק 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? כשפוגעים בי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לך תחפש מי ינענע אותך יא... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה טובה,או מוזיקה מרגיעה ,ים או משהו.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? יש הרבה.. של צעקנים או של שכנה שלי שזה אותו דבר,אבל יש לה קול מרגיז במיוחד. ,של אופנוענים (מה הקטע שלהם?!) והיה עוד משהו אבל שכחתי 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עזבו אותי מזה,אם יש אחד כזה הוא לא אוהב צדק 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? גם וגם.. לא יודעת 12. לישון או לקום? גם וגם.. שינה זה טוב כשמרגישים רע.. 13. שקיעה או זריחה? לא יודעת 14. לילה או יום? לא יודעת 15. בזבזן או חסכן? בזבזן!!!!!!!!!!!(כל עוד זאת אני
),אבל עם גבול! 16. קור או חום? חמים אבל לא חמסין ושלא יהיה עם לחות.. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מבהילות מידי פעם 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? זה לא חצי..זה שמינית מלאה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? דיייייי!
20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא רוצה אי בודד

המשך

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור ותכלת ירוק כזה 2.בעל חיים: לא יודעת 3.ספר: מה איתו? 4.סרט: דה ז'ה וו היה נחמד,זה מה שעולה כרגע.. 5.שחקן: לא 6.שחקנית: לא 7.דיסק: יש דבר שנקרא MP3 !!! 8.שיר: יש מלא..תלוי במצב רוח.. שלום חנוך-מביאה הכל מחפש תשובה ושרה אליך של -היהודים SUPREME של רובי ויליאמס ועוד.. 9.מקום בילוי: יש הרבה 10. פורום אהוב: 11. עונה: קיץ אבל לא כמו שלנו 12. מקום להעביר בו חופשה: בית מלון כנראה 13. רכב: אני אוהבת את אלה של פעם 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? חצי חיוך,היום 3.הענקת מחמאה? היום 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו? אמממ... 7.פינקת את עצמך? אממ... 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? היום 12.הסתפרת? לפני 5 חודשים,אין תקציב וזמן וכוח וספר ,מה לעשות.. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא
2.פחדת מהחושך? ברור 3.עשית משהו מסוכן? מה? אסור לי לגלות 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? ברור,כל יום..
אולי כשהייתי תינוקת לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: לא זוכרת 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? מה איתו? 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חבר שלי מהגן.. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין לי אירוע אירוע בזמן הקרוב,יומולדת זה נחשב אירוע? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? לא ולא,בעקרון הדר ,אבל יש לי קצת טראומה מכוכב נולד 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אויי חייבים לבחור?
שניהם
אבל סקעת יותר חמוד 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שהחבאתי את הדולרים ברחוב רוטשילד 2 בת"א מתחת לפחי הזבל.. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא,אבל לכתוב אותו פעמיים כן היה.. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא שאלון יפה ומתיש,כל הכבוד בתאל

mad city

New member
תשובון

1.שם:אסתר. 2.גיל:16 3.מין:נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:שחור 6.גובה:1.52 8.פירסינגים:לא 9.קעקועים:לא 10.משקפיים:לפעמים בשיעורים 11.אייסיקיו או מסנג`ר:אייסי 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית ומבינה קצת יידיש. 13.תכונות טובות שלך:אוהבת לאהוב אנשים. 14.תכונות רעות שלך:אוהבת בלאגן, מתוחה. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אמא. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?חושבת. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?יאווו לימודים... 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?מלאן ספרים וחברות. 6.מה מפחיד אותך?שינטשו אותי. 7.מה מרתק אותך?אנשים שסביבי. 8.מה מעציב אותך?שלא מבינים אותי. שממעשים שאני עושה מתוך כוונות טובות יוצא רע. 9.מה משמח אותך?שזוכרים אותי. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?צ'יפס ושוקולד. 2.מה הארוחה החלומית שלך?לא עולה לי כרגע. 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לילה טוב... 5.קפה או תה:תה. 6.סוכר או סוכרזית:סוכר. 7.מלח או פלפל:פלפל. 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה. 9.פיתה או לאפה:לאפה. 10.סמי או סוסו:לא ולא 11.אחמד או סלים:לא ולא. 12.מועדון או בית קפה:בית קפה. 13.פאב או דאנס בר:לא ולא. 14.תאטרון או ז`אן דארק:לא ולא. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:לא ולא. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?ללמוד לאהוב את עצמי. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?לא עולה לי כרגע. 3.מעשה נועז שעשית?לא אחת של מעשים נועזים. 4.מעשה טפשי שעשית?לא משנה [אני מתביישת במעשים טיפשיים רק חבל שזה לאחר מעשה..] 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא עולה לי כגע. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לא הייתי רוצה. 8.מה יש לך מתחת למיטה?ריצפה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:סוד... 10. מה סקסי בעיניך?כנ"ל. 11. מה רומנטי בעיניך?תקופת המאה ה17 וה16. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לזמן שהייתי עוברה. הכי כיף שם אצל אמא... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אמא. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה. 1.מה היא המילה האהובה עליך?בשם אלוהים, בחיי. 2.מה היא המילה השנואה עליך?אין כזאת. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אנשים שמסביב. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך?שפוגעים בי. 5.מה היא הקללה האהובה עליך?אין כזאת. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?ציוץ ציפורים של הבוקר, ריטה. 7.איזה קול/רעש אתה שונא?לא עולה לי כרגע. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?אם הוא יקבל אותי לשם בכלל... 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס. 10. שוקו או וניל?וניל. 11. חוף או הרים?חוף. 12. לישון או לקום?לישון. 13. שקיעה או זריחה?שקיעה כי אף פעם לא יצא לי לראו זריחה במציאות. 14. לילה או יום?לילה. 15. בזבזן או חסכן?חסכנית. 16. קור או חום?קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מדליקות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?משתדלת לראות את המלאה. 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?לבד לבד... 20. למי אתה מתגעגע?לקצת שקט... 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי. דברים אהובים עלייך:קריאה, גלישה, קול גלי הים. 1.צבע:כחול עמוק. 2.בעל חיים:ארנבת. 3.ספר:יש הרבה... ההרים השחורים- ג'אנט טאנר. עשר ממזרות-ברברה בל, מישהו לרוץ איתו-דויד גרוסמן, אישצו של הנוסע בזמן-לא זוכרת, בנות ללא אם-הופ אדלמן. זהו לבנתיים... 4.סרט:אין משהו ספציפי. 5.שחקן:כנ"ל. 6.שחקנית:כנ"ל. 7.דיסק:אין. 8.שיר:יש הרבה, רובם של ריטה אבל במיוחד את לראות את האור של אפרת גוש [בחתימה שלי]. 9.מקום בילוי:בית. 10. פורום אהוב:יתומים. 11. עונה:חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה:בבית. 13. רכב:אין. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אבא שלי. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"איננו לכודים בידי החיים אנו לכודים בידי המתים" [עשר ממזרות-ברברה בל]. 16. עיתון:מנטה. 17. סדרה:אין. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?הבוקר. 2.זכית לחיוך?הבוקר. 3.הענקת מחמאה?אתמול בערב. 4.קיבלת מחמאה?לא זוכרת. 5.עשית משהו טפשי?לפני המון זמן... 6.פינקת מישהו?לא זוכרת. 7.פינקת את עצמך?לא זוכרת. 8.צחקת?אתמול. 9.גרמת למישהו לצחוק?אתמול. אחותי הקטנה התחילה לצרוח כמו מטורפת אז התחלתי לצעוק עליה ואז קלטתי שאני לא יכולה לדרוש משהו שאני לא עומדת בו ואני ואחותי התחלנו לצחוק כמו משוגעות [תוך כדי שהיא צורחת]. 10.התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת. 11.בכית?לא זוכרת. 12.הסתפרת?וואו.. המון זמן... בחטיבה... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?הכרתי יותר מדי טוב, חצי מהילדות שלי עברה במטה הארצי של המשטרה. אבא שלי היה שוטר אז הוא לא היה יכול בלי הליווי של החברה הקטנה שלו [אוה.. ימים טובים...]. 2.פחדת מהחושך?לא. 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא התכוונתי לעשות אבל כמעט נפלתי לתהום. 5.בכית בסרט?אני כמעט בכל סרט בוכה. 6.אמרת "אני אוהב אותך"?אתמול [לאחותי הקטנה אז זה לא רומנטי או משהו...] 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא. 8.הופעת בעירום בציבור?בלידה שלי ליד ציבור הרופאים. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:חיילת חמודה. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אשכולית.. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:לא זוכרת. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?אחותי. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?מפגש הפורום. 2.צביקה הדר או צביקה פיק?לא ולא. 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?קראתי אותו כמה פעמים אז אני למשל. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תלמדו לאהוב את מי שאתם כי אם לא תאהבו את עצמכם איך תאהבו את העולם שסביבכם? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?אם לא הייתי לחוצה בזמן הייתי אומרת שלא אבל אני עומדת לאחר לליעמודים ב4 שעות [שעה שעתיים נסיעה]. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?איזה מבוא? תודה בתאלוש, היה דווקא מעניין!

A GIFT OF LOVE

New member
זאת אני

אני פשוט בקפה והוא נכנס לי בשם של מישהו שכניראה היה לפני...

Tears Dont Fall

New member
535

1.שם: מג 2.גיל: באוקטובר 17 3.מין: יש. סתם כוס 4.צבע עיניים: חום נראלי 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 2 מטר 8.פירסינגים: 8. פיטמה, לשון, טראגוס, רוק, הליקס, לוב, הרחבה של 6 בתלהיכי צמצום ונזם 9.קעקועים: עוד לא 10.משקפיים: שמש 11.אייסיקיו או מסנג`ר: מסנ 12.שפות שאתה מדבר/לומד: תאילנדית ופורטוגזית 13.תכונות טובות שלך: לא יודעת נו 14.תכונות רעות שלך: ציניות אולי? 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לכמעט כל בנאדם שחי. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שמה מוזיקה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אע, חיפה היום. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא וצ'וק 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם אלכוהול. 6.מה מפחיד אותך? גו'קים ופרפרים ודברים מעופפים וגדולים 7.מה מרתק אותך? אני 8.מה מעציב אותך? שאין לי סיגריות 9.מה משמח אותך? שיש לי סיגריות שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אין 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה בלי קלוריות אוקי 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? ויסקי טוב. 5.קפה או תה: שוקו 6.סוכר או סוכרזית: סורכזית 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לחיות את הרגע 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו! 3.מעשה נועז שעשית? נולדתי? 4.מעשה טפשי שעשית? נולדתי? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לישון חצי עירומה עם פוך, להישאר עם המגבת 80 שנה אחרי שאני יוצאת מהמקלחת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? גבול מצרים 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? קנדה, אוסטרליה וניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? קרש? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תלוי. ישמצב שצוואר 10. מה סקסי בעיניך? פשטות. 11. מה רומנטי בעיניך? מלחמת מים ואוכל 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה שהייתי עובר. חמים ונעים ללא דאגות 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אורטל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה 1.מה היא המילה האהובה עליך? וואטאבר. 2.מה היא המילה השנואה עליך? לאפה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ציניות 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? שלא מודעים לעצמם 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כושיליאמו, פאקינג, כוסעומו, בנזונה. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? תופים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אוטובוסים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה נשמע 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שניהם 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? תלוי 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה אחושרמוטה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? בחיפה 20. למי אתה מתגעגע? לבת דודה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אותה
רק צחוקים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול, שחור, אפור, חום, ורוד, ירוק 2.בעל חיים: כלב וחתול 3.ספר: אני כריסטיאנה פ 4.סרט: בלו קראש ויורו טריפ 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: לייהפאוס 8.שיר: 9.מקום בילוי: פאב 10. פורום אהוב: 11. עונה: סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה: איפה שיש חורף ושלג 13. רכב: גולף/קולט 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: מאמן ז"ל. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 'אקונה מטטה' 16. עיתון: בצפר 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? היום 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? בשיעור בטח 6.פינקת מישהו? היום, את מורי השמנה 7.פינקת את עצמך? אתמול 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום בשיעור 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא יודעת 11.בכית? אתמול ירדו לי דמעות שעשיתי ת'נזם 12.הסתפרת? לא מזמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? הרבה 5.בכית בסרט? לא יודעת 6.אמרת "אני אוהב אותך"? מזמן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? חחח אפעם 8.הופעת בעירום בציבור? חחח לפני 3 חודשים באמת או חובה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: צ'וק 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ספיר 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: ספיר 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לא יודעת 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? חח קפצו לי P: 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? דווקא העביר ת'זמן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? טח מה

batel500

New member
כולם ענו על השאלון שלי חוץ ממני :O

1.שם: באטל וולוו 2.גיל: 16 וחצי 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.60 8.פירסינגים: אוזניים וטבור, מתכננת עוד כמה. 9.קעקועים: לא 10.משקפיים: לא 11.אייסיקיו או מסנג`ר: שניהם. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, רוסית. 13.תכונות טובות שלך: עצמאית 14.תכונות רעות שלך: עצלנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא, וביסודי חצי בצפר רדף אחרי אמרו שאני דומה למישהי מלגעת באושר =\ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפהקת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מנסה להרדם 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך אני קמה מהמיטה הזאת עכשיו 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? נהג אוטובוס 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית 6.מה מפחיד אותך? איבוד 7.מה מרתק אותך? מיסטיקה 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך?חיבוק שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שווארמה 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה במקדונלדס D: 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקת-תפוזים, ליקר שוקולד 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווראמה
9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: סלים עם קניות וגברת. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון אין ספק. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? live and let die 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?כשיהיו לי נדבר 3.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית? לא עשיתי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אולסטאר, 9 זוגות. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הונגריה, רק הונגריה..בפברואר גם פולין. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? איטליה 8.מה יש לך מתחת למיטה? כל מיני דפים וספרים ושטויות 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תחת 10. מה סקסי בעיניך? נשיקה 11. מה רומנטי בעיניך? יםשקיעה ומה שבינהם 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגיל 3 כשהייתי מאושרת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אבא. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור. 1.מה היא המילה האהובה עליך? תחת 2.מה היא המילה השנואה עליך? מאמי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חיבוק? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? לא בדקתי. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אמאש'ך אוהבת קרמבו 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של מאוורר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם מפתחות לחדר משלי 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? שניהם 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מישהו בים 20. למי אתה מתגעגע? אבא 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אדום 2.בעל חיים: ארנבת 3.ספר: הנסיך הקטן 4.סרט: גבעת חלפון אינה עונה 5.שחקן: רובין ווליאמס 6.שחקנית: 7.דיסק: יש מיליון 8.שיר: Oasis - Wonderwall 9.מקום בילוי: ים 10. פורום אהוב: נוע"ל 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: אי כלשהו 13. רכב: וולוו :) 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כולכם 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "בְּבַקָשָה... צַיֵּר לִי כִּבְשָה!" הנסיך הקטן. 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? היום 3.הענקת מחמאה? לא זוכרת 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת 5.עשית משהו טפשי? לא עשיתי 6.פינקת מישהו? לא זוכרת 7.פינקת את עצמך?לא זוכרת 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול 11.בכית? היום 12.הסתפרת? שנים כבר לא האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אפשר להגיד 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? זרקתי כמה אבנים קטנות מהר שסביר להניח שנפלו לאנשים על הראש 5.בכית בסרט? לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא, אמרתי אני אוהבת אותך 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? עוד לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?עודד 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: שלג הארנבת שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? בצפר 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? יכול להיות 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי קצת 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא ממש.

עונה נה..נה..

1.שם:
שמור במערכת ..
2.גיל:
23 3.מין:
בפעם האחרונה שבדקתי- אני נקבעעעע
4.צבע עיניים:
חום 5.צבע שיער:
חומשחור 6.גובה:
1.60 8.פירסינגים:
אין 9.קעקועים:
אין 10.משקפיים
וגם עדשות
11.אייסיקיו או מסנג`ר:
נמאס 12.שפות שאתה מדבר/לומד:
צ'רכסית.. סתאאאאאם עברית ו"ליטל" אנגלית 13.תכונות טובות שלך:
לא משקרת, שומרת אמונים.. 14.תכונות רעות שלך:
אהמ..חותכת ת'עצמי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:
כן, קוף וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
רצה למחשב.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
סיבוב עידכונים אחרון במחשב.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
עליכם
אהמ... "וואוו.. אין לי כוח לקום לעבודה..........." 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?
ת'פרופסור .. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?
בשינה 6.מה מפחיד אותך?
ג'וקים 7.מה מרתק אותך?
סרטים מעניינים 8.מה מעציב אותך?
געגוגים לאבא, ולראות את מי שפגע בי 9.מה משמח אותך?
להיות בחברת מי שאני אוהבת
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?
שניצל 2.מה הארוחה החלומית שלך?
כמעט ולא אוכלת 3.מה אתה שותה במהלך היום?
כמעט כלום, ואם כן אז קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?
אני ישנה.. ולא אוהבת משקאות חריפים 5.קפה או תה:
שתיהם 6.סוכר או סוכרזית:
סוכר 7.מלח או פלפל:
מלח 8.פלאפל או שווארמה:
חצי מנה פלאפל 9.פיתה או לאפה:
כפהה 10.סמי או סוסו:
פינוקיו 11.אחמד או סלים:
איברהים 12.מועדון או בית קפה:
ביתקפה 13.פאב או דאנס בר:
לא הולכת לכאלה 14.תאטרון או ז`אן דארק: 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?
"אל תגדו יום יבוא-----הביאו את היום" 2. אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
עושה ניתוח להקטנת חזה
3 מעשה נועז שעשית?
4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?
כן 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה?
ציורים שלי 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
עיניים 10. מה סקסי בעיניך?
11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
בעעעעעעעע לשום תקופה! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה אני חושב 1.מה היא המילה האהובה עליך?
אהבה 2.מה היא המילה השנואה עליך?
שנאה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? דברים אהובים עלייך: 1.צבע:
צכלצ
2.בעל חיים:
3.ספר: 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב:
הבלוג שלי 11. עונה:
קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?
בעבודה הבוקר 2.זכית לחיוך?
היום 3.הענקת מחמאה?
לא זוכרת 4.קיבלת מחמאה?
בחג 5.עשית משהו טפשי?
כל הזמן 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?
כן 2.פחדת מהחושך?
תמיד 3.עשית משהו מסוכן? מה?
חתכתי את עצמי, וחשבתי שאיבדתי מלאןןןן דם 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"?
כמעט כל יום 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?
לא 8.הופעת בעירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:
אמא של הילדים שאני שומרת עכשיו 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:
חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:
חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:
אחיינית שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?
פגישה עם הפסיכולוגית 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?
לא נראה לי.. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
אם קראתם- סימן שאני מעניינת אתכם..
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?
היו קצת שאלות שלא היה בא לי לענות,אבל תכלס.. העביר קצת ת'זמן שלי.. בביביסיטר 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?
לא, אני שיא הרצינית כאילו קוראת משו מותח.. היה אחלה תודה

למעלה