שאלוני נוני

טל 182

New member
מחר יומולדת! מחר יומולדת! ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: מחר 15 מזל: עקרב ניסית להתאבד? ... בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אולי... האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? מישהו* וכן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? מאיפה לי? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי - עדי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: גל המקום האחרון שהייתי בו: בית של חברה שלי הסטייה שלי היא: >< הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מוסיקה תכונה טובה שלי: קשה לי להעיד על עצמי.. תכונה רעה שלי: כנ"ל מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ...לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני אצנזר
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכרת את השם אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלויי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני בנאדם טוב
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שזה נכון לך מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? ... חיבקת מישהו/י? לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה עישנת? אני לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לפני הרבה זמן השתכרת? כנ"ל היית במועדון? ממ...חודש לבשת חצאית? רק בבר מצווה של בן דוד שלי
קנית בגד? היום אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר? ביום שישי
שיפרו לך את המצברוח? לפני חצי שעה היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לי כוח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אמרת שתקומי ב9, לא?" מה היה השיר הראשון ששמעת? התנגן לי בראש רואד טריפן של צ'ילי פפרס D: מה אכלת? סלט
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לארגן בלהבלהבלה...בקיצור "לחץ לחץ לחץ" אתה... אתה חושב שאתה יפה? אני ישראלית אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן...בקטנה אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים. כי כשצריך - צריך אתה אוהב את עצמך? אני שונאת את השאלה הזאת...אני חיה עם עצמי >< בזבזן או חסכן? חוסכת חוסכת חוסכת ואז מבזבזת את הכל
בנאדם ש.. שונא : אני לא שונאת אוהב : את כווולם
מתגעגע : הרבה. חסר לך : מממ...מישהו אחד. אבל התגברתי. עושה לך טוב להיות איתו/ה : אויי יש הרבה
הכי מצחיק: חן הכי דפוק: אויי יש הרבה
הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו : כנ"ל מעצבן : יש מישהו אחד...אבל :S

קאיה3

New member
עונה..D:

שם:קאיה גיל:14 מזל:מוזנאיים ניסית להתאבד?לא.. בתנועת נוער?הייתי..בצופים.. אי פעם... האם אי פעם עישנת?לא.. האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים?גם לא..(חח אני ילדה טובה..D:) האם אי פעם עברת על החוק?הממ כן.. האם אי פעם נשבר לך הלב?כן..): האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן מלא פעמים.. האם אי פעם בכית על מישהי?כן.. האם אי פעם שברת למישהי את הלב?על מישו כן.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן.. האם אי פעם שיקרת?כן..D: האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?לא... האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא.. האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחח לא..XD האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?המממ לא.. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא.. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?כן..בגלל משו מעשו לי.. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?הוו כן.. ב24 שעות האחרונות צחקת?כןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?מלא!!!!הייתי החתונה..D: ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחח כן! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?ההממממ לא... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן.. מכנס סקיני ממש ממש מגניב.. בימים אלו אתה מאוהב?כן.. הדבר שהכי קשה לך איתו:לאהוב מישו שלא שם עלי.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?DOUGIE ממקפלי.. האדם האחרון שהתקשר אלי -דין..D: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:עומר..(מישו שאני לא מכירה בכללXD) המקום האחרון שהייתי בו:חתונה ברחובות..אולי שמיים כחולים נראלי.. הסטייה שלי היא: :שוקולד!!!!!! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -השוקולד שלי! תכונה טובה שלי:תכונה אחת?! לא יודעת יש הרבה.. תכונה רעה שלי:לפעמים אני עסוקה יותר מידי בעצמי..אבל אני בתהליכי שינוי.. מסיבה או חוף ים?פאק זה קשה..לא יודעת.. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?חחח כן.. האם צחקת על מישהו בעל מום?לצערי הרב כן.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחחחחח כן!!!קראתי לה בולדוג...! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לזקנה..וסחבתי לה שקיות הביתה..D: תרמת פעם לקבצן?הממ כן..D: האם גנבת משהו במכולת?הממ..כן אבל מלפני יותר מ-3 שנים ואני לא עושה את זה יותר!! הלכת מכות?כן.. יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן.. אכלת משהו לא כשר?לא נראלי שיצא לי אבל לא מפריע לי.. אתה שומר כשרות?לא.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כןן תפלאפון! הפרת הבטחה שהבטחת?לצערי כן.. השתכרת עד אבדן חושים?לא.. עשית דברים מתוך שכרות?לא.. מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?חחח..אם יש לי כסף לתרום לו כי הוא רוצה להקים מעבדה ולהכין בירה!!XD מה צבע החדר שלך?אני שונאת את הצבע הזה אבל זה מה שיש ורוד פוקציה ורוד בייבי ולבן.. באיזה בושם אתה משתמש?לא יודעת מלא! אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא כל כך.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><הממ... לא יודעת..אני משתדלת שלא להיות רעה אבל עשיתי דברים רעים לאנשים..): באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?עוד לא קרה.. חיבקת מישהו/י?לפני 4 שעות.. מישהו/י חיבק/ה אותך?לפני 4 שעות.. עישנת?לא מעשנת.. שתית משקה אלכוהול?לא שותה.. שתכרת?לא שותה.. היית במועדון?לפני 4 שעות.. לבשת חצאית?יואו מלא זמן!!! קנית בגד?חחח לפני 9 שעות בערך.. אמרת למישהי " לפני שעתיים הקדישו לך שיר?לא הקדישו לי אף פעם..): שיפרו לך את המצברוח?לפני שבוע בערך.. היום: באיזו שעה התעוררת?הממ 3 לצערי הרב! מה/מי העיר אותך?אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לי כוח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי" מה היה השיר הראשון ששמעת? .המממממ.. BEST OF YOU של הפו פייטרס..התקשרו אלי..XD מה אכלת?הממ לחמנייה עם שוקולד..(כמו בבית ספר..XD) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...הפןן שעשיתי..:) אתה... אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבועה?לפעמים אתה חושב שאתה קנאי?גפ לפעמים אתה חושב שאתה קרצייה?חחח קצת אתה חושב שאתה עקשן?כן!!! אתה אוהב את עצמך?לא כל כך בזבזן או חסכן?בזבזנית.. בנאדם ש.. שונא :לא שונאת אפחד.. אוהב :יש מלא!! מתגעגע :לא יודעת למלא דברים.. חסר לך :אבא שלי..): עושה לך טוב להיות איתו/ה :מלא אנשים! הכי מצחיק:אלי.. הכי דפוק:אלי..XD הכי מוזר:לא יודעת..=\ הכי כיף לדבר איתו :אוו מלא אנשים..כולם מרגישים איתי בנוח אז הם מספרים לי דברים אז כיף לדבר איתם..D: מעצבן :הממ לפעמים אחותי!

animal bar

New member
היי. ../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. מזל: אריה. ראר.
ניסית להתאבד? לא. בתנועת נוער? כן! D: הנוער העובד והלומד. D: אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. האם אי פעם לקחת סמים? תמיד. האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? סביר להניח. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? סביר להניח. האם אי פעם בכית על מישהי? סביר להניח. האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא נראה לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד.
האם אי פעם שיקרת? לא. *שורקת בתמימות.* האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא. האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא.
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? מצחוק. ב24 שעות האחרונות צחקת? בכיתי. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא נראה לי. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? מלא!!! D: ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? קוראסון. P: בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת. :\ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד. האדם האחרון שהתקשר אלי: סבתא שלי.
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שאלה קשה, שנה שעברה בערך דיברתי באייסיקיו. המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר. הסטייה שלי היא: לא יודעת. P: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: החיים שלי. >< תכונה טובה שלי: מצחיקה. תכונה רעה שלי: לא יודעת להגיד על עצמי, צריך לשאול אנשים אחרים.
מסיבה או חוף ים? חוף ים.
האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? לא. האם גנבת משהו במכולת? לא. הלכת מכות? כן. יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא. אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. עשית דברים מתוך שכרות? לא. מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? "כיף להיות שתוי!!!!"
איזה חמוד הוא.
מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? - אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שנתיים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? - חיבקת מישהו/י? נראה לי את ההורים שלי כשהם טסו לחו''ל. לפני יומיים. :-\ מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? - השתכרת? - היית במועדון? יולי. לבשת חצאית? לפני שנתיים בערך. קנית בגד? לא יודעת. >< הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת. היום: באיזו שעה התעוררת? שש וחצי. :\ מה/מי העיר אותך? לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "שש וחצי." מה היה השיר הראשון ששמעת? עד העונג הבא- המכשפות. מה אכלת? קוראסון. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? - אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן. אתה חושב שאתה צבועה? לא. אתה חושב שאתה קנאי? לא. אתה חושב שאתה קרצייה? כן. אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? כן. בזבזן או חסכן? גם וגם. בנאדם ש.. שונא: שרי. אוהב: משפחה וכאלה. מתגעגע: :\ חסר לך: :\ עושה לך טוב להיות איתו/ה: :\ הכי מצחיק: מוצ.. הכי דפוק: :) הכי מוזר: :) הכי כיף לדבר איתו: :) מעצבן: יובל.

shelly malka

New member
למה אני ערה למה../images/Emo10.gif?! ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שם:שלי גיל:14 מזל:אריה ניסית להתאבד?נייט בתנועת נוער?דה אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?עברתי לא במעבר חצייהD: האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
לא מבחינה רומנטית
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?לא נראלי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
XD האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?V| ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
בדיוק לחצי שעה
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
D: בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני רבה עם אחת החברות: \ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אמ... האדם האחרון שהתקשר אלי -רינת
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:תהילה
המקום האחרון שהייתי בו:בפיצרייהD: הסטייה שלי היא: :שיער מתולתל אבל ממש מתולתל |ריר| הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -אמ.. תכונה טובה שלי:עוזרת?
תכונה רעה שלי:מתעצבנת מהר.. מסיבה או חוף ים?חופ ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?אפפעם ! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?אההא D: עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?פעם אבל יותר אני לא עושה את זה
האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות?אההא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אההא אכלת משהו לא כשר?אההא אתה שומר כשרות?בקטנה
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?אולי
הפרת הבטחה שהבטחת?אולי.. השתכרת עד אבדן חושים?נייט עשית דברים מתוך שכרות?
מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת בדיוק אבל זה היה מצחיק
מה צבע החדר שלך?לבן סקסי באיזה בושם אתה משתמש?של בריטני ספירס אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><חעחעחעחע רצחתי נמלה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אמ.. לא יודעת
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?אמ.. חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?אאפפעם
שתית משקה אלכוהולי?ביום שישי XD השתכרת?
היית במועדון?אמ.. לבשת חצאית?לפני 1511878177455747 שנה קנית בגד?לא זוכרת אמרת למישהי "אע? הקדישו לך שיר?לא יודעת שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?11 וחצי רינת העירה אותי עם הטלפון><" מה/מי העיר אותך?רינת
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "למה הערת אותי למה?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מטוס מה היה השיר הראשון ששמעת? .עוד לא שמעתי מה אכלת?שוגי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...שב3 ני חייבת ללכת לעבודה אתה... אתה חושב שאתה יפה?אולי
אתה חושב שאתה צבועה?לא O: אתה חושב שאתה קנאי?תלוי><" אתה חושב שאתה קרצייה?מוחעחחעחע תלוי למיXD אתה חושב שאתה עקשן?אההא אתה אוהב את עצמך?אהההא בזבזן או חסכן?חסכן
בנאדם ש.. שונא :אפחד
אוהב :הרבההה מתגעגע :אחים שלי
חסר לך :אחים שלי
עושה לך טוב להיות איתו/ה :אמ.. הרבהD: הכי מצחיק:חנינא
הכי דפוק:חנינא XD הכי מוזר:חנינא
הכי כיף לדבר איתו :נדמה לי חנינא ועוד מלאXD מעצבן :כל בני הדודים שלי שהם בני 3 ><"

למעלה