מחר יומולדת! מחר יומולדת! ../images/Emo9.gif
שם: טל גיל: מחר 15 מזל: עקרב ניסית להתאבד? ... בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אולי... האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? מישהו* וכן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? מאיפה לי? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי - עדי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: גל המקום האחרון שהייתי בו: בית של חברה שלי הסטייה שלי היא: >< הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מוסיקה תכונה טובה שלי: קשה לי להעיד על עצמי.. תכונה רעה שלי: כנ"ל מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ...לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני אצנזר
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכרת את השם אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלויי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני בנאדם טוב
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שזה נכון לך מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? ... חיבקת מישהו/י? לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה עישנת? אני לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לפני הרבה זמן השתכרת? כנ"ל היית במועדון? ממ...חודש לבשת חצאית? רק בבר מצווה של בן דוד שלי
קנית בגד? היום אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר? ביום שישי
שיפרו לך את המצברוח? לפני חצי שעה היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לי כוח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אמרת שתקומי ב9, לא?" מה היה השיר הראשון ששמעת? התנגן לי בראש רואד טריפן של צ'ילי פפרס D: מה אכלת? סלט
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לארגן בלהבלהבלה...בקיצור "לחץ לחץ לחץ" אתה... אתה חושב שאתה יפה? אני ישראלית אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן...בקטנה אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים. כי כשצריך - צריך אתה אוהב את עצמך? אני שונאת את השאלה הזאת...אני חיה עם עצמי >< בזבזן או חסכן? חוסכת חוסכת חוסכת ואז מבזבזת את הכל
בנאדם ש.. שונא : אני לא שונאת אוהב : את כווולם
מתגעגע : הרבה. חסר לך : מממ...מישהו אחד. אבל התגברתי. עושה לך טוב להיות איתו/ה : אויי יש הרבה
הכי מצחיק: חן הכי דפוק: אויי יש הרבה
הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו : כנ"ל מעצבן : יש מישהו אחד...אבל :S