שאלוני נוני

שאלוני נוני../images/Emo113.gif

שם: גיל: מזל: ניסית להתאבד? בתנועת נוער? אי פעם... האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהי את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? הלכת מכות? יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? עשית דברים מתוך שכרות? מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

ענה נה נה נה../images/Emo113.gif

שם: קטני גיל: 16 מזל: עקרב ניסית להתאבד?
בתנועת נוער?
אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
למישהו לא למישהי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: לא לראות את החברים שלי המון זמן מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי -סו האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:דאדון המקום האחרון שהייתי בו:בסלון הסטייה שלי היא: :מורעלות יתר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - התנועה תכונה טובה שלי: תמיד שם בשביל הזולת תכונה רעה שלי:מתעצבנת מהר מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
הלכת מכות?
יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
עשית דברים מתוך שכרות?
מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? פשששש יש הרבה.... לא מצליחה לחשוב על אחד מיוחד עכשיו מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש? יש לי 5 לא זוכרת את השמות של כולםן
אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><לא יודעת אבל 100% זה היה ביסודי הייתי ממש כלבה קטנה ומגעילה ביסודי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים לזה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? במומולדת חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?פששש מזמן נראה לי בסוכות שתית משקה אלכוהולי?במומולדת השתכרת? בסוכות אבל ממש קצת היית במועדון? פשש מזמן לבשת חצאית? בחתונה של בת דודה שלי קנית בגד?אמממ.... חולצת גרעין נחשבת??!! אמרת למישהי " הקדישו לך שיר?היום שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? שקט!!!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את אבא אומר לי לקום מה היה השיר הראשון ששמעת? .לא זוכרת משהו של התקווה 6 מה אכלת?תפוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני שונאת אותו!!!!!!!!!!! אתה... אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבועה?
אתה חושב שאתה קנאי?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן?חסכנית בנאדם ש.. שונא : שאני אוהב : מיכלי
מתגעגע : מיכלי
חסר לך : מיכלי
עושה לך טוב להיות איתו/ה : דאדון הכי מצחיק: אביחי הכי דפוק: סו הכי מוזר: יאעל הכי כיף לדבר איתו : סו מעצבן :שוחי

einatit4

New member
../images/Emo183.gifמשעמם לי../images/Emo10.gif../images/Emo199.gif

בטח שמתם לב
שם: עינת גיל: 14 מזל: סרטן ניסית להתאבד?
בתנועת נוער? כרגע לא. אי פעם... האם אי פעם עישנת? - האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב? - האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? - האם אי פעם שיקרת?
מי לא? האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? - האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב? - הדבר שהכי קשה לך איתו: כל מיני
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ? האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני לא משתמשת באייסיקיו שלי המקום האחרון שהייתי בו: בבית שלי הסטייה שלי היא: : לא עולה לי עכשיו משהו הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - ......... תכונה טובה שלי: לא יודעת תכונה רעה שלי: כנ"ל מסיבה או חוף ים? בית האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
הלכת מכות?
יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? .. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
עשית דברים מתוך שכרות? אילו דברים? מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? האמ.. מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? femme אתה אוהב לענוד תכשיטים? מדי פעם [התשובה של אופקה פה- מאוודדד!!!!!@#%~] מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? שנתיים
קנית בגד? לפניי שבוע אמרת למישהי "
הקדישו לך שיר? אף פעם ניראה לי שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 9:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? " "בוקר טוב"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? " לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? . משהו בגלגלצ לא זוכרת
מה אכלת? פיטנס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבועה? לא יודעת אתה חושב שאתה קנאי? קצת
אתה חושב שאתה קרצייה? תגידו אתם
אתה חושב שאתה עקשן? כן.. בערך אתה אוהב את עצמך? מדי פעם בזבזן או חסכן? בזבזנית הודגש באמצעות מדגישומטיק

helush716

New member
מחכה למחשב החדש ../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif

שם: חלי גיל: 15 וחודש [הייתי חייבת..
] מזל: בתולה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? חיובי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהי.. לא..
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? עוד לא [הורים לא נחשב
] האם אי פעם שיקרת? הו יהה.. האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? אכן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אין לי מספיק אצבעות לספור
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? הרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמא
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ממ.. הרבה
[השעמום מהשביתה משתלט
] ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ממ.. לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: פרידות ומוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אחד והיעוד שלו
האדם האחרון שהתקשר אלי - ממ.. אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו.. לא הייתי באייסיקיו כבר חודשיים
המקום האחרון שהייתי בו: השירותים
הסטייה שלי היא: אובססיה לשוקולד ודברים מתוקים
וגם, כשמישהו חמוד עובר יש לי תכונה לנשוך את השפה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - הכתיבה
והמוזיקה
תכונה טובה שלי: פרפקציוניסטית תכונה רעה שלי: פרפקציוניסטית מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא [היי.. כבר עניתי על השאלון הזה פעם..
כמה בלונדיני מצידי להזכר בזה עכשיו..
] האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא..
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? אכן אתה שומר כשרות? נופ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אנערף..
מה צבע החדר שלך? קרם באיזה בושם אתה משתמש? tommy girl ועוד.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא עולה לי כרגע..
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ממ.. זה תלוי.. אבל.. נמנמ.. 18 - 19? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? none חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? בריזר נחשב?
השתכרת? אף פעם היית במועדון? ממ.. סוף ט' לבשת חצאית? הוו הוו.. קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהי " -
הקדישו לך שיר? אולי מחר
אבל עד עכשיו.. אף פעם שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היום: באיזו שעה התעוררת? 11:25 מה/מי העיר אותך? הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט כבר אחרי 11" מה היה הדבר הראשון ששמעת? מכוניות נוסעות בחוץ? מה היה השיר הראשון ששמעת? "simple plan - i'd do anything" מה אכלת? לא זוכרת
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ..."האי.. עוד שעה האי.. עוד חצי שעה.. עכשיו עכשיו מתחיל!" [הוו גאד לאן התדרדרתי..? פתאט שכמוני
]. אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? קצת אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? הכי שיש אתה אוהב את עצמך? אני בשלום עם עצמי
בזבזן או חסכן? חסכן + בנאדם ש.. שונא : נופר, יפעת, שני.. להמשיך? אוהב : רוית, המשפוחה שלי מתגעגע : אבא חסר לך : אבא וסבתא עושה לך טוב להיות איתו/ה : רוית ואחי הכי מצחיק: אריק
הכי דפוק: טל הכי מוזר: בן ברקת
הכי כיף לדבר איתו : רוית, גאיה, עינת,ליאת,רז המשפוחה.. טוב יש עוד הרבה..
מעצבן : אור ,עומר, דור, טל, אלה.. יש יש..
נמ... היה דווקא נחמד

n e t a 6 9

New member
זה מה ששיעמום גורם......:

שם:נטע גולדברג גיל:13.3 מזל:אריה=] ניסית להתאבד?חס וחסה!!!!!!!!! בתנועת נוער?עוד לא..!! רוצה-מחקה שיהיה אפשר.... אי פעם... האם אי פעם עישנת?ניסיתי...... : | [לא משהווו] האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן,נוסעת על טרקטורון בגיל לא מותר! האם אי פעם נשבר לך הלב?אני עכשיו עם לב שבור....
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יש מצב..!! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן.. האם אי פעם בכית על מישהי?כן =[ האם אי פעם שברת למישהי את הלב?מה אני-לסבית?! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?נראה לי.. האם אי פעם שיקרת?לצעיר=[ האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?לא נראה לי..!!!! האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?רציתי הרבה פעמים..!! האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא..!! האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?נראה לי...שכן! האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יודעת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?נכנס לי סבון לעין..!!! ב24 שעות האחרונות צחקת?חחח כן היה אחד הימים הטובים היום-במיוחד בשיעורים 4,5,6!!! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? שיא עולם נשבר-לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?בטירוףףףףףףףףףףףףףף הדבר שהכי קשה לך איתו:שפולי ז"ל נפטר.....[יהיה זיכרו ברוך] מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?נטע/נטע/נטע..... האדם האחרון שהתקשר אלי -אני ישקיע בשבילכם ויבדוק.....-אמא=] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:נראה לי גפילטע המקום האחרון שהייתי בו:המקלחת... הסטייה שלי היא: לא יודעת... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - גם זה לא יודעת! תכונה טובה שלי:שונאת להגיד עלי דברים טובים!!! תכונה רעה שלי:יש מלאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנתחיל?! מסיבה או חוף ים?תלוי עם מי!! האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לאאאאא!!! [אמרתי למעלה שאני לא לסבית!!] האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לאא הלכת מכות?בצחוק יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?יש מלא אנשים כאלה! אכלת משהו לא כשר?לא!! [אתם רוצים שלא יהיה לי בית?!] אתה שומר כשרות?כןןן!! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא.! הפרת הבטחה שהבטחת?לא זוכרת-מקווה שלא! השתכרת עד אבדן חושים?מתות בננה..!! עשית דברים מתוך שכרות?כן-פדיחות לעצמי! מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?הם אמרו לי לבוא להתכסות בחול..!!! מה צבע החדר שלך?מה שאני גרה עכשיו-לבן מה שבבניה-אפור [בטון..] באיזה בושם אתה משתמש?SXSI 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים?תלוי איזה ומתי! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא יודעת! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?שמוכנים! מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?מזמןן... : | חיבקת מישהו/י?נראה לי בבצפר... מישהו/י חיבק/ה אותך?זאת שחיבקה אותי בבצפר... עישנת?מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! שתית משקה אלכוהולי?ב-29/8 או 30/8 [היה חתונה/בר מצווה לבני דודים שלי-אני לא זוכרת עם שתיתי בבצפר..!!] השתכרת?מלאא זמןןן!! היית במועדון?גם מלא זמן! לבשת חצאית?נראה לי שהייתי בת שנתיים! קנית בגד?האמת שאתמול הייתי בחנות ועשו לי מחפלת אז זה עוד לא אצלי! אמרת למישהי "אמא אני נכנסת למקלחת..." הקדישו לך שיר?לא יודעת..!! שיפרו לך את המצברוח?נראה לי בשיעורים האחרונים היום! היום: באיזו שעה התעוררת?7:15 =[ מה/מי העיר אותך?מאם ; ] מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" אמא..!! מה היה השיר הראשון ששמעת? .נראה לי השירים מהאמ.פי של גפילטע! מה אכלת?היום?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...לא יודעת... אתה... אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבועה?תלוי-מתי ולמי! אתה חושב שאתה קנאי?גם תלוי-מתי ולמי! אתה חושב שאתה קרצייה?תלוי-מתי ולמי! אתה חושב שאתה עקשן?רוב הפעמים! אתה אוהב את עצמך?לפעמים! בזבזן או חסכן?שתיהם... בנאדם ש.. שונא :אביב,אלון,אלירן,אסתר,תאיר להמשיך?! אוהב :יש מלאאאאאא מתגעגע :לכמה אנשים טובים... חסר לך :בן דוד שלי-גלעד! עושה לך טוב להיות איתו/ה :יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשים!!!! הכי מצחיק:אמא שלי =] הכי דפוק:חופשי מלא אנשים!! הכי מוזר:צחוש! הכי כיף לדבר איתו :גפילטע בטלפון =] חחח סתם יש כמה שכיף לדבר איתם! מעצבן :אביב,אלון,אלירן,אסתר,תאיר להמשיך?! גפילטעעע דברי איתי!!!

tal iero

New member
נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע=]=]=]=]

חחח אה ובאנשים שאת שונאת שכחת את אלומה, ליבי ריהאנה הזונה ועוד כמה........................... =]=]=]

tal iero

New member
=]=]=]=]=]

היום הלוויןןןןןןןןןןןןןןןן=]=]=]=] היום יומולדת לפרנקייייייייייייייייייייי!!3>:];] טרילילילילילילי......!!!!!!!!!! משעמם לי ליליליליליללי!!!!!!!!

just gaya

New member
עונה../images/Emo135.gif

שם:גאיה גיל:12 מזל:בתולה ניסית להתאבד?לא בתנועת נוער?אני בנוער העובד אי פעם... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?חחח קצת האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא נראה לי
האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהי?לא
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?אממ לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?נופ>.> האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?אני כל הזמן צוחקת
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא): ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?בערך ב24 שעות האחרונות קנית משהו?הרבה סוכריות על מקל
בימים אלו אתה מאוהב?כן>> הדבר שהכי קשה לך איתו:------ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אלונה טל
האדם האחרון שהתקשר אלי -אבא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:----- המקום האחרון שהייתי בו:הנוער העובד הסטייה שלי היא:לסטות שמאלה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:לטוס ללונדון תכונה טובה שלי:
תכונה רעה שלי:>< מסיבה או חוף ים?מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?אה? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות?כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?יש לך סיגריה?XD מה צבע החדר שלך?ורוד*שתקו* באיזה בושם אתה משתמש?לא משתמשת אתה אוהב לענוד תכשיטים?מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?15 זה כבר בסדר
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?------- חיבקת מישהו/י?טיול פסח,אני וודי
מישהו/י חיבק/ה אותך?אממ טיול פסח אני והדס
עישנת?NEVER EVER שתית משקה אלכוהולי?חחח לפני איזה חודש השתכרת?-------- היית במועדון?בבת מצווה שלי עם אני לא טועה לבשת חצאית?לא לפני הרבה זמן קנית בגד?בטח שבוע שעבר אמרת למישהי " הקדישו לך שיר?אף פעם
שיפרו לך את המצברוח?טיול פסחP= היום: באיזו שעה התעוררת?7 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת:S מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת?כמו שלך
מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?>< אתה... אתה חושב שאתה יפה?קצת אתה חושב שאתה צבועה?אולי אתה חושב שאתה קנאי?מאוד אתה חושב שאתה קרצייה?קצת אתה חושב שאתה עקשן?קצת אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?בזבזנית בטירוף בנאדם ש.. שונא :גל גזית אוהב :וודי
מתגעגע :וודי חסר לך :חלי,בואי לפה שוב
עושה לך טוב להיות איתו/ה :חלי,וודי,ענבר,עלמה.... הכי מצחיק:ענבר הכי דפוק:הוא--------->
הכי מוזר:בני סלע הכי כיף לדבר איתו:
מעצבן :**** ***

Fucking Noff

New member
עונה =]

שם: נוף גיל: 15 מזל: דגים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול?יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אממ לא שזכור לי האם אי פעם נשבר לך הלב? יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ייאפ האם אי פעם שיקרת? יאפ האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? יאפ האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יאפ האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?כן 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב? אממ בערך הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד האדם האחרון שהתקשר אלי - אורן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מרי המקום האחרון שהייתי בו: עמידר הסטייה שלי היא: במבה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - פון P: תכונה טובה שלי: מצחיקה P: תכונה רעה שלי: אומרת ת'אמת בפרצוף מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יאפ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? אממ לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? יאפ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יאפ הפרת הבטחה שהבטחת? יאפ השתכרת עד אבדן חושים? חח אפשר להגיד עשית דברים מתוך שכרות? יאפ מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? שאני שרמוטה ואני הכי לא :/ מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? אממ יש כל מיני .. אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ לא זכור לי חח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא ברוך הבא מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אממ לא זוכרת.. חיבקת מישהו/י? לפנני כמה שניות מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? מזמןןן שתית משקה אלכוהולי? מזמןן השתכרת?מזמן היית במועדון? לא הייתי ><' לבשת חצאית?אממ שנה שעברה קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? עכשיו P: שיפרו לך את המצברוח? עכשיו P: היום: באיזו שעה התעוררת?06:30 מה/מי העיר אותך?שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לאאאאאאאא" מה היה הדבר הראשון ששמעת? " אממ בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? .איזה שיר מוזר בפון מה אכלת? שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אממ לא אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש.. שונא : שיר! :/ אוהב : מרי מתגעגע : כינר חסר לך : אביב עושה לך טוב להיות איתו/ה : אורן הכי מצחיק: מרי הכי דפוק: מרי הכי מוזר: מרי הכי כיף לדבר איתו : אביב ומרי חח מעצבן : מרי

Xx MaayaN xX

New member
Bottles to the Ground!

שם: מעיין גיל: 14 ומשו מזל: סרטן ניסית להתאבד? כל יום בתנועת נוער? מכבי צעיר D: אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? בקטנה כזה האם אי פעם נשבר לך הלב? אפשר להגיד... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אהא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אולי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כמו כולנו האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נעעע האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? ישמצב האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לאא ב24 שעות האחרונות צחקת? מלאאא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן :) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? נופ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הרבה דברים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת.. היה יכול להיות נחמד אם הייתי מתחלפת ליום אחד עם מישהו.. לא יודעת מי האדם האחרון שהתקשר אלי - רן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: סניף הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - פלופים שלי תכונה טובה שלי: תגידו אתם תכונה רעה שלי: כנ"ל מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא |: האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי :$ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בערך עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי להיתקל במקרה כזה... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? רק בקטע של הבשר חח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא ניראלי הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זוכרת אבל היה משהו מצחיק מה צבע החדר שלך? משהו בהיר כזה וקיר אחד טפט שחור לבן, ובקיר אחר מלאמלא פוסטרים באיזה בושם אתה משתמש? הוגו דיפ רד או וואטאבר אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? דרסתי מישהו ביום כיפור בכוונה P: באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבאלכם מתי הייתה הפעם האחרונה ש... חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? בחיים שתית משקה אלכוהולי? מזמן!! ברוק סיטי רק )): השתכרת? לא יצא לי היית במועדון? חודשיים בערך לבשת חצאית? לפני חודש [?] קנית בגד? אתמול :) אמרת למישהי " .....? הקדישו לך שיר? לא זוכרת חח שיפרו לך את המצברוח? מזמן. כי הרבה זמן אני לא צריכה עידוד הכל סבבה כזה :) היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדםםםםםם ב8 וחצי! מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "פנד" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? adam's song- blink182 מה אכלת? חביתה טעימה ביותר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... כמה חניכים יבואו לפעולה אתה... אתה חושב שאתה יפה? איכ לא אתה חושב שאתה צבועה? לא ממש אתה חושב שאתה קנאי? תלוי אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים חח אתה חושב שאתה עקשן? אני יותר וותרנית..... אתה אוהב את עצמך? בחלק מהדברים... בזבזן או חסכן? רוב הזמן חסכנית בנאדם ש.. שונא : ספיר
אוהב : לימי מתגעגע : ליאתי ): חסר לך : אחשלי עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברים שלי הכי מצחיק: גל הכי דפוק: רן XD הכי מוזר: רןןןן הכי כיף לדבר איתו : לימור מעצבן : ספירררררררררררררררררררררררררררררר

השאלון שלי מעניין חח

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 וחצי מזל: סרטן ניסית להתאבד? . בתנועת נוער? צופים :] אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא. חח האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חחחחחחחחח האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: שיעמום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני עם מי שאני רוצה להיות :] האדם האחרון שהתקשר אלי - גיל :] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: גיא המקום האחרון שהייתי בו: בגן משחקים פה בחוץ הסטייה שלי היא: : סקייטרים עם שיער ארוך ועגיל באף :] הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אהבה תכונה טובה שלי: כוח רצון ומוטיבציה תמיד תכונה רעה שלי: עקשנות ופרפקציוניזם מסיבה או חוף ים? צסחבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? "נשבע שאם הייתי שיכור הייתי אונס אותך" מה צבע החדר שלך? לבן וירוק באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי ובודי ספלאשים של ויקטוריה סיקרטס אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< וואו עשיתי הרבה דברים רעים באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד מתי שהוא מרגיש שהוא מוכןן מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני.. שעה חיבקת מישהו/י? גם לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? 5 דקות שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? חודש ככה היית במועדון? וואו הרבה זמן האמת.. שבועיים שלושה לבשת חצאית? יומיים שלושה קנית בגד? שלשום אמרת למישהי "? הקדישו לך שיר? היום? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? סמס בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? " שיט.. פיספסתי את ההכנה לפולין" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "טלווזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? .קיל דה דרייב בטח מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...אמ.. לא זוכרת אתה... אתה חושב שאתה יפה? תלוי מי עומד לידי.. אתה חושב שאתה צבועה? אני יודעת שאני לא אתה חושב שאתה קנאי? אני יודעת שכן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? יודעת שכן אתה אוהב את עצמך? תלוי מתי. בזבזן או חסכן? בזבזן על בנאדם ש.. שונא : *** ******* אוהב : גיל :] מתגעגע : גיל! חסר לך : רותם עושה לך טוב להיות איתו/ה : קרן.. הכי מצחיק: תמיר חחח הכי דפוק: גיא הכי מוזר: פופר הכי כיף לדבר איתו : גיל :] מעצבן : לא יודעת יש הרבה

נעומימי

New member
עניתי../images/Emo9.gif

שם: נעומי גיל: 15 מזל: גדיXD ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, הרבה פעמים. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, המון. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לאXD האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? כן. [כמו כולנו] האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן, כמו עכשיו
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. תומי ועינבי, כהן לא רצהXD ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. אני תמיד עושה שטויות. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. מתן :-\ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? יאפ. בימים אלו אתה מאוהב? אכן. הדבר שהכי קשה לך איתו: מתן
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מתן
האדם האחרון שהתקשר אלי - מתן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא דיברתי שנים באיסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: הבית הסטייה שלי היא: נמ שאלה טובהXD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - החברים והמשפחה, ובמבהD: תכונה טובה שלי: אין[?!] תכונה רעה שלי: יש יותר מידי מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אוליXD האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כןXD יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? כל הזמןP: אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זכור לי משהו כזה מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? 212 SEXY אתה אוהב לענוד תכשיטים? אכן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< נממXD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לאיודעת. שאלה קשה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? יום שבת חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה שעות עישנת? לא הייתה שתית משקה אלכוהולי? לפני חודשיים השתכרת? לא השתכרתי היית במועדון? שנים
לבשת חצאית? יום שבת קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהי " [?] הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לאחרונה היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "שבע וחצי."XD מה היה השיר הראשון ששמעת? Hello של Blackfield מה אכלת? שניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתן אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא כל כך בזבזן או חסכן? גם וגם בנאדם ש.. שונא : נמ אוהב : מתן מתגעגע : מתן חסר לך : מתן עושה לך טוב להיות איתו/ה : מתן הכי מצחיק: כהן הכי דפוק: מתןXD הכי מוזר: דור
הכי כיף לדבר איתו : עינבל ותומי וכהןXD מעצבן : נמ, מתן ~אוף, אני רוצה את מתן. שונאת לריב איתו.~

עדי D

New member
להלהלהלהלהה. בוואאא לבררררר.

שם: עדי גיל: בינואר 17 מזל: גדי ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? צופים
אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יודעת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? דיברתי שטויות. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? המון אנשים.. האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי איסקיו.. אבל במסנג'ר משי.. המקום האחרון שהייתי בו: צופים הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מוזיקה חברים צופים והבובות פרווה שלי תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: ביישנית עצבנית מסיבה או חוף ים? מסיבה..בחוף הים! האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי כשהייתי קטנה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לסבא שלי.. שהו גם זקן וגם עיוור.. אא וגם פעם ראיתי עיוורת עומדת במעבר חציה ולא ידעה אם לחצות אז אמרתי לה מתי היא יכולה לחצות.. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? בוודאי אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? בהחלט עשית דברים מתוך שכרות? כן|: מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זוכרת מה צבע החדר שלך? קיר אחד כתום עם3 פסים תכלת כזה באיזה בושם אתה משתמש? 212סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל שטויות כאלו מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא יודעת.. שאני מרכלת או משו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה תלוי במלא דברים.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? יום שישי חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? יום שישי שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? יום שישי היית במועדון? יום שישי לבשת חצאית? ואי אממ נראלי בבראשית חח קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהי " מה אמרתי? הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 13:00 מה/מי העיר אותך? לבד.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? " אופס. נראליש כיביתי את השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? " כלום מה היה השיר הראשון ששמעת? .בוא לבררר מה אכלת? עוגיות שוקולדצ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...הממ. אתה... אתה חושב שאתה יפה? אמ אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? ככה בזבזן או חסכן? ככה בנאדם ש.. שונא : נו זה ארוך אוהב : גם זה מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

עדי D

New member
האמ. במיוחד ביום שישי הזה מה שסיפרתי לך

וגיליתי גילויים חדשים חחחחחח

NODELS2

New member
יעונה...

שם:גיא קליפר גיל:12 מזל: אריה ניסית להתאבד? כן בתנועת נוער?כן בקן קרית חיים השומר הצעיר אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן אבל זה היה חד פעמי האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל יום אני עושה... חחח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן על הכלבה שלי האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא אבל שברתי לה את הצורה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? תמיד האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן כל יום שאני בוכה אז אני מתכוון או לתלות את עצמי בחדר על המאורר או לקפוץ מהחלון האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן במיטה שלי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן בכביש ילד עבר בארו אדום וכמעט נדרס למוות ואני רצתי אליו ומשכתי אותו אחורה האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? כן 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?אממ... לא ב24 שעות האחרונות צחקת? אני לא זוכר ממש חח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: שאהבה לא נגמרת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? פאולו מאלדיני(כדורגלן) או לורל אמיר האדם האחרון שהתקשר אלי -עומרי חבר שלי מקיסריה אני לא ראיתי אותו אבל סבבה או גם פריק האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: זה כולל בית ספר? אז לא הייתי בשומר הצעיר הסטייה שלי היא: : לראות האי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - על המערכת תופים המדהימה שלי תכונה טובה שלי: שאני יודע לנגן על תופים תכונה רעה שלי: אני ילד רע מסיבה או חוף ים? מסיבה כי אחר כך אפשר ללכת לחוף הים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאאאאא אני לא הומו האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןן זה אני עושה כל יום עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן?כן תרמתי 10 אגורות איזה חמוד אני האם גנבת משהו במכולת?כן שוקולד הלכת מכות?ברור יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא יודעע שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? ברור הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים?כן בפסח עשית דברים מתוך שכרות?כן נתתי כאפה לאמא שלי ונכנסתי לריתוק לחודש מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אתה עובר את הכביש ? חחחח מה צבע החדר שלך? לבן אבל בשמש זה מין צהוב כזה באיזה בושם אתה משתמש? AXE אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< הרבצתי לאחותי הקטנה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 14 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני יומיים בפה עם חברה שלי חיבקת מישהו/י? כן את חברה שלי מישהו/י חיבק/ה אותך? כן חברה שלי איזה חיבוקקק עישנת?כן חד פעמי שתית משקה אלכוהולי? כן השתכרת? כן היית במועדון?כן בדיסקוטק לבשת חצאית?לאא קנית בגד?כן קניתי לעצמי בגד ים אמרת למישהי " שאני אוהב אותה הקדישו לך שיר? כן שיפרו לך את המצברוח?כןןן היום: באיזו שעה התעוררת? זה מוזר כל יום אני מתעורר ב 7:11 מה/מי העיר אותך? אני בעצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? " לכו תזיידנו אני לא הולך לבית ספר מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את רוצה שוקו? (מאמ שלי לאחותי) מה היה השיר הראשון ששמעת? . רק ידידים מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... לעשות יחסי מין עם חברה שלי אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרצייה?כן אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?בזבזן וחסכן בנאדם ש.. שונא : שמצעבנים אותי אוהב :את חברה שלי כפרעע אליה מתגעגע : לחברה שלי חולעע עליהה מאיי חסר לך : חסר לי 6000 שקל להצטרף לקבוצת כדורגל עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברה שלי המאמי מאיייייייייייייי הכי מצחיק: אני הכי דפוק: הראש שלי הכי מוזר: אתם הכי כיף לדבר איתו : אני עצמי מעצבן : אני עצמי

עונה..

שם: שני. גיל: 15 וחודש. מזל: מאזניים. ניסית להתאבד? לא. בתנועת נוער? כן. אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא! האם אי פעם שתית אלכוהול? לא.. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? אולי.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני כל יום הולכת לבצפר.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.. האם אי פעם בכית על מישהי? למה שאני אבכה על מישהי?! האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למה שאני אשבור למישהי את הלב?! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן.. האם אי פעם שיקרת? כן.. האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן.. האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן.. האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? נראלי שלא.. האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן..אפשר לומר סיטואציה במקום "מקום".. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שהייתה לי את האפשרות.. האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא.. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אפשר לומר.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: העולם הזה.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני.. האדם האחרון שהתקשר אלי - פקידה מהקופת חולים שהזכירה לי שיש לי תור מחר.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני לא נכנסת כ"כ לאייסיקיו אז.. המקום האחרון שהייתי בו: בצפר.. הסטייה שלי היא: שום סטייה.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - החיים.. תכונה טובה שלי: ממ..צריך הרבה זמן בשביל להיזכר..כשאני אזכר אני אודיע לכם.. תכונה רעה שלי: שהחשיבה שלי עומדת על "הכל או כלום".. מסיבה או חוף ים? חוף ים.. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן..בעוונותיי הרבים.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות..אבל לא נראה לי שזה היה במודע..או שפשוט הייתי ילדה מפגרת..או שצחקתי על מישהו עם מום אבל לא על המום שלו..עזבו! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא במכולת..בקיוסק..סתם..אבל באמת.. הלכת מכות? אצל בנות אין כזה דבר ללכת מכות..אנחנו פשוט שורטות אחת את השניה.. יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן.. אכלת משהו לא כשר? לא! אתה שומר כשרות? כן! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן..בשביל תמונות לגרפיקה..שברתי בקבוק יין..לפחות קיבלתי על התמונות 94.. הפרת הבטחה שהבטחת? כן.. השתכרת עד אבדן חושים? לא.. עשית דברים מתוך שכרות? לא. מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני לא בדיוק מסתובבת עם אנשים שיכורים אז.. מה צבע החדר שלך? בננה או משהו.. באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכרת.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? חוטים על הידיים..או שבימינו קוראים לזה צמידים..אבל אלה דברים זרוקים שכאלה.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< פגעתי באימא שלי.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? -------- מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? לא היום..סתם..אף פעם.. שתית משקה אלכוהולי? אף פעם. השתכרת? אף פעם. היית במועדון? לא שזכור לי.. לבשת חצאית? כל יום.. קנית בגד? לפני שבוע נראלי.. אמרת למישהי "בעעע" הקדישו לך שיר? לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? היום.. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:25 מה/מי העיר אותך? השעון.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אימא שלי מעירה את אחי הקטן.. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי.. מה אכלת? סנדוויץ'.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...שצריך לשטוף את הבית.. אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבועה? לא. אתה חושב שאתה קנאי? אולי..לפעמים..כשמתחשק.. אתה חושב שאתה קרצייה? כן. אתה חושב שאתה עקשן? מאוד! אתה אוהב את עצמך? אני לא שונאת את עצמי.. בזבזן או חסכן? חסכנית.. בנאדם ש.. שונא: אולמרט..אני לא שונאת אותו אבל אני לא מחבבת אותו..במילים עדינות.. אוהב: יש הרבה.. מתגעגע: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו/ה: הרבה.. הכי מצחיק: חברה.. הכי דפוק: חברה.. הכי מוזר: חברה.. הכי כיף לדבר איתו: מדריכה.. מעצבן: בן-דוד.. וסתם משהו: אל תבואו לרחובות!!!!! זו עיר מפחידה במיוחד ואתם לא רוצים להיות בה.. יש כאן אנשים פשוט מוזרים!

furfur23

New member
|מיצי טוב נו..

שם:אופיר גיל:14 [ו..עוד 5 ימים יומולדת
] מזל:עקרב ניסית להתאבד?בארור.כל יום. לא XD בתנועת נוער?כה אי פעם... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא שאני יודעת האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהו?כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שאני יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת?מי לא?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?כה האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כה האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לאXD האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כה האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כה האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן.כרטיס לאוטובוסXD בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:להיות מאוהבתXD מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי -המממ...בן דוד שלי?
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי אייסיקיוXDD המקום האחרון שהייתי בו:בית ספר? הסטייה שלי היא: :לא יודעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -לא יודעת תכונה טובה שלי:כלום תכונה רעה שלי:כל השאר מסיבה או חוף ים?חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא>< תרמת פעם לקבצן?כן. האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות?כה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן
אכלת משהו לא כשר?לא יודעת><" אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן>< הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת.אבל היה משהוXD מה צבע החדר שלך?תכלת
באיזה בושם אתה משתמש?פנטזי של בריטניXDDDDDDDDDDDDD[נו מה?יש לזה ריח טוב
] אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?הממ...כל אחד ומה שבא לו מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?מזמן
חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?לא שותה השתכרת?^ היית במועדון?הממ... לבשת חצאית?בפוריםXD קנית בגד?לא זוכרת אמרת למישהי " הא?XD שיפרו לך את המצברוח?שלשום היום: באיזו שעה התעוררת?7 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא מרגישה טובXDDDDDDD מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחותי צורחת מה היה השיר הראשון ששמעת? הצלצול שלי בפלאפון. good from far חחח.. מה אכלת?היום? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? משו...כזה...משו..XDDDDDDDDD אתה... אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?מאוד! אתה חושב שאתה קרצייה?כנ"ל אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?בזבזנית בנאדם ש.. שונא :שי אוהב :מישהו אחד
מתגעגע :המישהו הזה
חסר לך :המישהו הזה
עושה לך טוב להיות איתו/ה :המישהו הזהXD הכי מצחיק:המישהו הזהXDDDDDDD הכי דפוק:הרבה הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו :הממ...הרבה><" מעצבן :הרבהXDDD [תשובות עמוקות יש לי..]

למעלה