שאלונית

nni8

New member
עונה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:רוני מאיה לירון משו רגיל ופקציסתי חעח יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?שנה וחצי חחח היה נעים?ממש... איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")אין ממ.. הביעו את דעתכם על חוטיני תחתונים וממ תחתונים הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? יש מי שנוח לו שיהנה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... **** ******** חעעח המילה האהובה עליכם:כן,אהבה חח יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא איך מריחים התחתונים שלכם?לפני כביסה או אחרי?! מה הכי סקסי בגבר?רק אם הוא ביישן כזה זה סקסי לאדעת חח מה הכי סקסי באישה?נו סה תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם משוגעת מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוסיקה,ספרים אתם רגישים?לא עד מתי מצצתם מוצץ?לאדעת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?בדרך כלל אין בעד מה או יש בעד מה?אין תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא אין כזאת חח אתם יודעים מה אתם רוצים?לא ממש מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) בגן אולי.. האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקההה סוסיםםם איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לפעמים מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?ממ לפני שבוע או משו השם הכי מוזר ששמעתם עליו חבצלת?! סבטלנה?! בשמת?! או ממ טלילה?! יוגוסלביה?!(לא בדיוק שם חעחע) המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) מרק עוף עם קרמבו חח טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא האם אתם מקיאים בנסיעות?בדרך כלל לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לפעמים אם יש זמן תנו דוגמא לשאלה רטורית. את אוהבת את מי שאת אוהבת?!חח סתם תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.גם לי לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש הלך הלך הלך נפל לבור מת

ffiendd

New member
וימ וימ.../images/Emo54.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מאיה. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני חודש. היה נעים? לא משהו. איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של אננס. הביעו את דעתכם על חוטיני: בלעכ. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כה. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה.. יאיר. המילה האהובה עליכם: מיו מיו, כרגע. יש לכם התקפות של רעידות ביד? כן. איך מריחים התחתונים שלכם? לא ממש הרחתי. מה הכי סקסי בגבר? עיניים, שיער. מה הכי סקסי באישה? חזה, שיער. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מה מרגש אתכם? מילים, חיבוקים, חיוכים. אתם רגישים? כה. עד מתי מצצתם מוצץ? עד היום. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? פרפקציוניזם שולט
אין בעד מה או יש בעד מה? יש. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם: הממ. הייתי רוצה להרדם ברכבת ולהגיע למקום לא מוכר, כדי שאוכל לבקר אנשים. אתם יודעים מה אתם רוצים? בהחלט. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?: כתה ה'. האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כה. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא. מה הסם שלכם? חיבוקים, מסטיקים-סוכריות. איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? זה כיף. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא עשיתי:X|אי-מקוריות| השם הכי מוזר ששמעתם עליו: לא זוכרת. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חציל. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא. האם אתם מקיאים בנסיעות? בחילות לפעמים, בנסיעות ארוכות. אני לא אדם שנוטה להקיא בנסיעות. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון? לרוב אין לי זמן. כשיש - אני נופלת על המיטה ונרדמת. תנו דוגמא לשאלה רטורית: "הכל בסדר?" תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. באיזו כתה את? בכל כתה שלא תהי, זה תמיד עובר. עברתי ככה 8 שנים, וזה היה שווה כל רגע בשביל עכשיו. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. ילד בא אל אימו ושואל אותה: "אמא, לתות יש רגליים?" "לא, חמוד." "שיט, שוב אכלתי חיפושית!" זה יותר חמוד כשמספרים את זה~_~

noni2222

New member
אהבתי(=

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה ימים היה נעים? לא ממש איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים"). זה ממש תלוי. למים בישראל יש טעים נפלאאאאא!! די איך אני מתגעגעת!!! ואני מדברת על מים מהברז אי-שם בנגב. המים בארה"ב נוראיים. טעם מר. מעורר בחילה. והמים באוסטרליה גם גרוע. לא שתיתי מים מאז שעזבנו. 4 חודשים. רק כשחייבים וגם זה בערך טיפה ביום. הביעו את דעתכם על חוטיני - מי שנוח לה סבבה. אבל לדעתי ממש לא נוח הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?כן תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...אחי המילה האהובה עליכם: אמ... יש לכם התקפות של רעידות ביד? בערך.. איך מריחים התחתונים שלכם? טוב(= מה הכי סקסי בגבר? אמ... מה הכי סקסי באישה?אמ.. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם בלונדה. (אישיות.+חיצוניות) מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אתם רגישים? לדיגדוגים? כן. חח סתם..=/ עד מתי מצצתם מוצץ? עד גן חובה. אבל רק בלילה. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לא אין בעד מה או יש בעד מה? אה?? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) חחח דיייי זה באמת קרה לי יום שישי שעבר תפסתי אותו ככה במלתחה של הבנים. ולפני חודש הוא תפס אותי בחזייה. אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) אמ.. חחח בגן חובה.. האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?אין לנו כזאת מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אמ.. אייס טי של ליפטון!!!! איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? כןןן גררררר בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא ממש מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?לא זוכרת. השם הכי מוזר ששמעתם עליו - אישקה, אימג'ן. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) אמ.. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? המבורגר=רצח. אבל בלי קשר באוסטרליה יש רק בטעם ברביקיו פלאפל ופיצה. האם אתם מקיאים בנסיעות?כן כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא. אני ישנה בבית ספר. (די ברצינות. יש פה חדר שינה שאם עייפים הולכים לישון יש שם מיטות טלוויזיה ומחשבים. ומקרר עם אוכל) תנו דוגמא לשאלה רטורית. אני בלונדה? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אמ.. נסי לעבור כיתה.

®NuLy®

New member
../images/Emo15.gifעונה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני מסתדרת יפה עם השם שלי יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים? משו!! אני רוצה עוד פעם
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין טעם חחח הביעו את דעתכם על חוטיני: מה הקטע בללבוש חוט שדפוק לך לתחת?! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? אין לי מושג עוד לא ניסיתי תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... דניאל פרש הזונה מוכרת הבורקסים המילה האהובה עליכם: סבבה יש לכם התקפות של רעידות ביד? הן כל הזמן רועדות
איך מריחים התחתונים שלכם? לא מריחה מה הכי סקסי בגבר? עיינים מה הכי סקסי באישה? כנ"ל תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם? אובססיבית למוזיקה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) השיר Mockingbird של אמינם
אתם רגישים? כן עד מתי מצצתם מוצץ? הרבה זמן ניראה עד 3 או 4 האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן... אין בעד מה או יש בעד מה? אה??? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)? אממממ שאני אשב בחדר ואנגן שיר יפה בגיטרה החשמלית שלי ואז הוא {צ'סטר} יכנס
אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)? בחופש הגדול של שנה שעברה האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? עכשיו לא.. כי החלפתי אבל הקודם לא זז למעלה ולמטה בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אתמול או שילשום ניראה לי השם הכי מוזר ששמעתם עליו? ציפור {לאישה} המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)? פעם חברה שלי אכלה סנדוויץ' עם חמאת בוטנים וטבלה בשמנת
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... ניראה לכם?! תנו דוגמא לשאלה רטורית? את אוהבת את דניאל פרש הזונה מוכרת הבורקסים?! תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה? אצלי יותר מחצי מגעילה... כאילו יש לי מלא חברות בכיתה וגם בכיתות אחרות בשיכבה לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. פעם איש הלך הלך הלך נפל לבור ומת
איזה מצחיק אני נקרעת תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

בוהוטיהיז

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: שיר/שירי/שירה. אני אוהבת את השמות האלה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני חודש וחצי בערך.. היה נעים? נורא. במיוחד כשאחרי זה ירד החום איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים"), מריר-מתקתק-נטול-טעם שכזה הביעו את דעתכם על חוטיני:
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא.. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה: אריק הבן זונה שכבר שבוע בצפון ולא חוזר אלי הביתה
המילה האהובה עליכם: חבילה יש לכם התקפות של רעידות ביד? רק כשאני רעבה או מתרגשת איך מריחים התחתונים שלכם? אני אוהבת מה הכי סקסי בגבר? מבט מה הכי סקסי באישה? כנ"ל. וטליה תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: bitch מה מרגש אתכם? פגישות אחרי הרבה זמן, אהבות שמצליחות, נוף ציורי ומדוייק אתם רגישים? תלוי למה עד מתי מצצתם מוצץ? לא הרבה. אבל מצצתי אצבע עד כיתה ב' האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לעולם לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. אני בנאדם נותן תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) מישהו רוצה שתקרה לו פדיחה? אתם יודעים מה אתם רוצים? תמיד מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לפני 4.5-5 חודשים האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) זוגיות. לאו דווקא מחייבת או כזו שכוללת אהבה חזקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לפעמים. לא כרגע מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? חיברתי סקר או עניתי על אחד? אני לא מחברת סקרים השם הכי מוזר ששמעתם עליו: שבי. והוא גם אחד היפים המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): פיתה עם קרמבו טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? אה... זה בסדר.. למרות שאני בכללי לא אוהבת כל כך ביסלי האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... שמעו... אני באקסטרני.. אני לומדת אחה"צ.. זה אומר שאני ישנה מספיק תנו דוגמא לשאלה רטורית. מה המצב? (למי איכפת?) תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אני מצטערת בשבילך. הכל עובר. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

ady18

Well-known member
תשובות

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אין מיוחד יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לפני חודש היה נעים?לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")טעים פחות מקולה:) הביעו את דעתכם על חוטיני איכס הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?נכון תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...יונתן המילה האהובה עליכם:סבבה יש לכם התקפות של רעידות ביד?כן איך מריחים התחתונים שלכם? מה הכי סקסי בגבר?שיער ועינים מה הכי סקסי באישה?אממ תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)מוסיקה ועוד אתם רגישים?כן עד מתי מצצתם מוצץ?רגיל ככה שלוש האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לא אין בעד מה או יש בעד מה?יש תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)שבלי כוונה תרתרום לי היד ואתן כאפה או תעוף לי עוגה לפרצופו אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)מחשב ואוכל איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?כן בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?אמממ שבוע בערך השם הכי מוזר ששמעתם עליו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)יש ל טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... תנו דוגמא לשאלה רטורית.מה צבע השמים תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

Orish HaPatish

New member
Orish HaPatish

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: Bigus Dickus יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שנה היה נעים? מאוד... עכשיו אני מנסה להקיא אחרי כל ארוחה! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של H2O הביעו את דעתכם על חוטיני לא עלינו... עדיף בלי! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא ניסיתי תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אתם לא מכירים... המילה האהובה עליכם: מיאו יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא ממש איך מריחים התחתונים שלכם? כמו תחתונים מה הכי סקסי בגבר? אני לא מוצא משהו סקסי בגבר... (חוץ ממני) מה הכי סקסי באישה? הכל (שהיא לא גבר) תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם גאון
מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) סרטים טובים אתם רגישים? רק לפוּל עד מתי מצצתם מוצץ? עד היום שהפסקתי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא מצליח לחשוב אתם יודעים מה אתם רוצים? ועוד איך... מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ה' האם אתם יודעים מה זה מלטונין? משהו שקשור ל... גוף האדם... נדמה לי הורמון גדילה? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? משהו דומה - הכיתה שלי... מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אקסטזי...
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? רק אם צועקים עליו! בא לכם לדפוק את הראש בקיר? בטח, יש בו כבר שקע בצורת הראש שלי... מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא עשיתי
השם הכי מוזר ששמעתם עליו תל-אביב המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? מרק עוף עם קטשופ, וגם גלידה עם מלפפון חמוץ... האם אתם מקיאים בנסיעות? לצערי כן... כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... משתדלים שלא... תנו דוגמא לשאלה רטורית. אתה חי? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אני זה שצריך עידוד! (ראה שאלה על אוטיסטים) לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש אחד הלך הלך הלך.... פיתה עם חומוס תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: בשם שלי, כדי שאני יענה. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שנתיים היה נעים? מאוד, בדיוק אחרי תספורת. גררר איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") אין להם טעם.זה מרגיש כמו נוזל וזהו. לכל מי שבאמת טעם פעם מים (מזוקקים) הביעו את דעתכם על חוטיני? סקסי אבל לא כל כך נוח הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? גם, זה תלוי בצורה של הטוסיק. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... בן **** המילה האהובה עליכם: אממ...שניימן (Schneeman) יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא איך מריחים התחתונים שלכם? מאבקת כביסה היפואלרגנית מה הכי סקסי בגבר? המכלול מה הכי סקסי באישה? כנ"ל תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם? סרקאזם מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) לא עולה לי כלום בראש עכשיו...אוו...הנה...מרגש אותי לראות את האדמה קרבה כשאני במטוס. אתם רגישים? לא עד מתי מצצתם מוצץ? אף פעם לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)? הייתי רוצה "שבטעות" יקבלו אותי לעבודה נחשקת. אתם יודעים מה אתם רוצים? בכלל...כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ג'...נדמה לי. האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן, ביולוגיה 5 יח"ל. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) חיות איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא, אופטי ומגניב בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא, נשמע כואב. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אף פעם השם הכי מוזר ששמעתם עליו? מזל טוב המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)? מרק אשכי טיגריס בנגלי טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע דבילי האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לא תנו דוגמא לשאלה רטורית. מה, באמת?! תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. גם לי לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. למה אישה משפילה מבט כשגבר אומר לה שהוא אוהב אותה? כדי לוודא שזה נכון ***זהירות - בדיחה שחורה*** מה זה ארבע רגליים ויד? רוטווילר שמח תודה שעניתם על שאלון זה. השאירו הודעה. תודה.

Big Joni1

New member
תשובותי

שם שהייתם רוצים שיקראו לכם: רוני יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ... כיתה ב'.. היה נעים? לא. הקאתי ספרייט. איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים"): כמו סודה בלי גזים. הביעו את דעתכם על חוטיני: לא יודע הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא יודע תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... נתתי. אחחח אחשלי החזיר לי... המילה האהובה עליכם: אפרכסת. טוזיג. מנגל. ים. יש לכם התקפות של רעידות ביד? לפעמים איך מריחים התחתונים שלכם? נחמד מה הכי סקסי בגבר? ריבועים... ובלונד + עיניים כחולות מה הכי סקסי באישה? חלקה, בלונדינית, ושני דדיים שופעים. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: ג'וני. וזהו. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה): שירים עצובים של אביב גפן. שאתה חושב על המילים. אתם רגישים? כן.מאוד עד מתי מצצתם מוצץ? גיל 4-5... האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה... תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים): לראות במקרה את מי שאני אוהב בתחתונים...
אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת): כיתה ב'. במכתב + תמונה. סירבתי. בנות זה איכס
האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אפרוח בג'יבריש. זה ידוע. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא יצא לי.. מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו): מחשב איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כן מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? מזמן השם הכי מוזר ששמעתם עליו: גבריאל לבת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): שוקולד עם מלפפון חמוץ. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע מוזר. וטעמתי ואין קשר להמבורגר... האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא. רק לפעמים אני נרדם. תנו דוגמא לשאלה רטורית: מבין?! תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.: זה בסדר גם לי. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש 1: לכלב שלי אין אף איש 2: אז איך הוא מריח? איש 1: נורא! ג'וני

victoria777

New member
שאלונית?יש קשר לפמיניזם?

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:כמו שקוראים לי כעת יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לפני 3 שנים היה נעים?לא,הרגשתי רע מהבוקר עד הצהריים איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")של פלואוריד הביעו את דעתכם על חוטיני:לא נראה נוח הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?כן תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... לא מצליחה להזכר המילה האהובה עליכם:אחלה(זמני בלבד) יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא איך מריחים התחתונים שלכם?(מרימה גבה) מה הכי סקסי בגבר?לא יודעת מה הכי סקסי באישה? לא יודעת תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם:בסדר מה מרגש אתכם? אלך על מוסיקה אתם רגישים? במידה מסויימת עד מתי מצצתם מוצץ?גיל 3(זה היה כיף) האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לא תמיד אין בעד מה או יש בעד מה?יש תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)-לא רוצה להתפדח,אלא אם כן זה מצחיק אתם יודעים מה אתם רוצים?לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)זאת הייתה הצעה בצחוק אז זה לא נחשב האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)טלויזיה ואינטרנט איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?לפני חודשיים אולי.. השם הכי מוזר ששמעתם עליו:רקיע המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו):ממתקי שוקולד עם שומן חזיר טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא טעמתי ולא נשמע טעים האם אתם מקיאים בנסיעות?לעיתים רחוקות כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא תנו דוגמא לשאלה רטורית-הידעת? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה-לא רק לך לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. מה קורה כשמחייגים 001?המשטרה מגיעה ברוורס

בא לי ../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: שני זה בסדר
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? מלפני המון המון זמן...אני לא בין המקיאים
למעשה, בכל החיים שלי הקאתי אולי 3 פעמים וגם זה בספק. איזה נושא מגעיל לדבר עליו. היה נעים? זכור לי שכן דווקא
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של חלקיקים כאלה לא יודעת
הביעו את דעתכם על חוטיני: טוב...
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כן
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... המורה שלי לביולוגיה! (אבל רק ברגע זה כי אני לא שונאת אותה דווקא) המילה האהובה עליכם: חופש יש לכם התקפות של רעידות ביד? כשאני לחוצה! איך מריחים התחתונים שלכם? נפלא מה הכי סקסי בגבר? נו...אתם יודעים...
אה! וגם ידיים! אני אוהבת ידיים! מה הכי סקסי באישה? גוף של אישה זה דבר סקסי! סימן קריאה! תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם? אימפולסיבית
(מאוד) מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אם כבר נתתם את הדוגמא הזאת, אז כן. מוזיקה מרגשת אותי כי היא תמיד מזכירה סיטואציות שונות. בעיקרון אני מתרגשת מהמון דברים אז לא יודעת ממש... אתם רגישים? כן עד מתי מצצתם מוצץ? אין לי מושג האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן
אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) די נו כבר קרו לי כל הפאדיחות האפשריות
חחחחחחח רק היום הייתה אחת ענקית!
אתם יודעים מה אתם רוצים? כן! מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) אם הצעה מטומטמת בגן נחשבת, אז בגן. (גיל המגעיל
) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? משהו שקשור לרפואה
לא? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? יכול להיות
מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) ה ד י ס ק י ם ש ל י
ועוד כמה סמים
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא הוא מוותקקקקק בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? השם הכי מוזר ששמעתם עליו? לא יודעת אם זה אמיתי. אבל ששני הורים רצו בן ונולדה להם בת אז הם קראו לה "אכזבה"
איזה הורים חמודים. NOT! המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)? פיצה עם שוקולד
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע טעים אבל לא טעמתי... האם אתם מקיאים בנסיעות? לא. למי שחיבר את השאלון הזה, לא נמאס לשאול על הקאות? כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לפעמים תנו דוגמא לשאלה רטורית. נו תמיד אני יודעת לתת דוגמאות לשאלות רטוריות אבל אין לי עכשיו
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. -אמממ
... זה לא לתמיד (?!?!) לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. הייתה לי פעם בדיחה מצחיקה עם כיפה אדומה וסבא שלה-אבל-כמובן-שכחתי
שלום .

S

sunshineBK

Guest
הייייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת... יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? בסילבסטר היה נעים? לא!! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם טוב הביעו את דעתכם על חוטיני: זה קצת מגעיל.. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? אהא תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אני לא ממש רוצה להיות אלימה לאנשים שאני לא מחבבת. המילה האהובה עליכם: אין כרגע. יש לכם התקפות של רעידות ביד? לרוב לא. איך מריחים התחתונים שלכם? הא? מה זה השאלות האלה?! מה הכי סקסי בגבר? קשה לומר. כל גבר והתחום שלו. מה הכי סקסי באישה? אישה זה לא דבר סקסי מאוד (כאילו זה כן, אבל זה לא מושך אותי* תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: ציניות מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) נוסטלגיה אתם רגישים? מאיזה בחינה? בכל מקרה.. נראה לי שכן. עד מתי מצצתם מוצץ? אין לימושג אם בכלל מצצתי... האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים. אבל לא. אין בעד מה או יש בעד מה? הממ... תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) פדיחות זה לא דבר משמח. אם היא תהיה מצחיקה מאוד אז סבבה. אתם יודעים מה אתם רוצים? בכלל לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לא יודעת. בגן אולי האם אתם יודעים מה זה מלטונין? בכלל לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא כרגע מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) תה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? מעניין שאתם שואלים, בד"כ הוא בסדר, דווקא לפני כמה דקות או נתקע קצת בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא כרגע, לפעמים יותר מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? עניתי או כתבתי? השם הכי מוזר ששמעתם עליו: לא זכור לי. אבל היו הרבה. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) טוסט עם גבינה צהובה וריבה טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא. זה מעצבן אותי שכל הביסלי הם בטעמים של בשר! האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... בהחלט תנו דוגמא לשאלה רטורית. למה? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. האמת שזה די מבאס לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. לא בא לי. בלי בדיחות.

למעלה