שאלונית

נטלי666

New member
שאלונית

או קיי יש את ניב (הבתול או לא בתול זה לא משנה) והשאלה היא את מי ניב מכיר? שמתי לב לדאחקות שרצות בין מסניפה חמץ (שהיא חשודה אצלי להיות בתזוגתו ויש את יופי החיים (יעני ביוטי אוף לייף) שנראה לי שהיא ידידה שלו. למישהו מהדמויות הפועלות יש כוח להסביר לי מה הולך פה?

נטלי666

New member
ככה זה שמנסים להיות שנונים

דווקא אז ההודעה יוצאת כאילו כתב אותה ילד בן עשר עוד שאלה מה הקשר של אירית בן חמו לסיפור?

חחחחחח

אז ככה, אני רק צופה מהצד על האורגיה המשולשת של האחרים...וחוצמזה, אני ממש נהנית לרדת על ניב... אניפה בגלל עברי, הם פה כי... מי יודע... מקווה שהבנת... :)

אוקי...

אני יופי האש... א... וזה שיר של נטלי אימברוליה המהממת. ואין לי שום קשרֱ!! (ואם קיים בטעות אני מכחישה בתוקף), ליצור הנקרא ניב. תודה ולהתראות. אני באמת יותר מידי זמן פה...

אז ככה זה הולך...

חיים הוא דמות המפתח בעלילה סבוכה זו... סביבו כל ההתרחשויות קורות, וכולם מעריצות/ים אותו. צמודה צמודה אליו נמצאת אורית-הכפית. היא כוסונית-עולמית שלא בוחלת בפיזיקה-גרעינית (בעיקר גרעינים שחורים). חברתן ביוטי אוף דה לייף, היא למעשה ביוטי אוף דה פייק. בבוקר אופטימטריסטית שתעשה ממך קציצות, ובלילה יצאנית קשוחה עם פטיש לכובעים. דמויות נוספות בעלילה הסבוכה הן המסניפה, שתמיד בוכה (כיאה לטלנובלה ארגנטינית משובחת)
- היא גם שייכת למשפחת הקיפודים (אתם לא משה). עוגי עוגי (עוגי עוגי) הוא המספר בסיפור זה. שימי לב לגוף השלישי השגור בלשונו תמיד (מלבד כשהוא מוצץ)
כמו כן העלילה רצופה בעוד שלל דמויות סוריאליסטיות למיניהן המפתחות את העלילה לכוונים לא צפויים. אז זהו... אם את צריכה שעוגי ירחיב לך... את צריכה להיות גבר

תתייבשו כולכם!

יצאנית?? יופי שלא הפכתם אותי כולכם לשרמוטה... ויופי שלא הגזמנו קצת עם קטע הכובע. אני דורשת מחילה, או סליחה קולקטיבית או לפחות הסבר.

כמה דברים...

-אורית=אירית (ואני בעד גרעינים לבנים, לא שחורים...) -זה ביוטי אוף ד´ה פייר אם לא שמתם לב... -מה איתך בכל הסיפור???

נטלי666

New member
עניתם כ"כ מהר!

אני מצטערת על שגיאות הכתיב, אני דיסלקטית (רק שהמאבחנת לא עלתה על זה). אני פה כי אני אוהבת אורגיות. סיפרתי היום למישהי שעברי הופיע אתמול אז היא אמרה: "אויש, איך אני אוהבת הומואים, לא מפסידה את "הכי גאים שיש"". אז אני לא פה כי אני אוהבת הומואים.

בעעעעעעע

לא אורגיות!!!!!!!! עוגי לא דוגל באורגיות. אבל אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכן/ם עוגי פשוט יסתכל מהצד

אז ככה 2...

אירית - סליחה... ביוטי - סולחים ומוחלים לך אירית - יא קטנונית. זה לא ביוטי אוף ד´ה פייר, זה beauty of the fire ביוטי - כמה כובע, ככה סתומה - השיר הוא beauty on the fire ולא of... אח"כ מתפלאה שחושבים שאת יצאנית... אירית - למי התכוונת בשאלתך "מה איתך בכל הסיפור"? לעוגי - הוא כתב - המספר - narrator... תכנסי לקצב. איפה ניב?

או קייייייייייי

אני לא יודעת מה איתכם אבלא ני כבר לא רואה בעיניים... וקר לי, ואני עיפה, ושוב, קר לי, ואני עיפה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אהההההההה...

עובד עלייך בעיניים... סתם. בבוקר בספארי. ומשם ישר לאוניברסיטה... מתיש להיות עוגי חרוץ...

האני...

אני יודעת איך קוראים לשיר... אני לא מוגבלת... אני חרשתי עליו שנים. קצת שינוי לא הזיק לאף אחד. חוץ מזה יופי על האש נשמע קצת מוזר אתה לא חושב? אז עיבדתי את זה מעט.. ON ו... OF... חפיף. לא רואה שום קשר ללקרוא לי יצאנית. או גאון ... לקרוא לי סתומה. בינתיים אתה זה שמדבר על עצמך פה בגוף שלישי. הילה.

אני כבר מזמן הבנתי..

שככל שאני אנסה פחות להבין מה הולך בפורום הזה ומה קורה עם האנשים פה ומי נגד מי? כמה? ולמה? כך ייטב :)) תומר "20 שנה אני גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת.."

למעלה