שאלוניםD:

sapirush 100

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? 1000 things - לוידעת של מי זה
האם יהיו לי חיים מאושרים? Emanuel Arias - Conozco Un Lugar
מה אנשים באמת חושבים עליי? Robbie Williams - Angels
האם אנשים חושקים בי בסתר? Amor mio_ FLOR
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? brandy-afrodisiac
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I just want you to know-backstreet boys
האם יהיו לי ילדים? Fame Movie Theme - I'm Going To Live Forever
עצה טובה בשבילי: Wake Up-hilary duff
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Alanise Morrisette - Ironic
שרופה על השיר הזההההההההה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Vanessa Carlton - A Thousand Miles---- גם על זה
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? בהתחלה יצא לי זה: Vanessa Carlton - C'est La Vie
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Kelly Clarkson - Since U Been Gone
איך יהיה לי היום? Vanessa Carlton - White Houses
למה אני כאן? Vanessa Carlton - She Floats - נוווו מה יהיה עם המחשב שלי
כל הזמן וונסה
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kelly Clarkson - 03 - Behind These Hazel Eyes - יש לי עיניים כחולות בכלל
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ילדות רעות - ילדות רעות
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? kelly cllarkson- Low
איך תהיה השנה הזו? Everything's Gonna Be Alright - Sweetbox חזק

Twisted Shadows

New member
יאללה אני

כי ב MTV יצא לי זוועה
איך העולם רואה אותי? ארכדי דוכין- אהבה קצרה האם יהיו לי חיים מאושרים? madonna- die another day מה אנשים באמת חושבים עליי? עברי לידר- לאונדרו האם אנשים חושקים בי בסתר? leann rimes- we can איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? diana digramo- don;t cry out loud מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? עפרה חזה- לאורך הים האם יהיו לי ילדים? shakira- hips don't lie עצה טובה בשבילי: מאיה בוסקילה- הדלקת כוכב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? kelly clarkson- beautiful disaster מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? green day- boulevard of broken dreams איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? airosmith- crying איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? ליאת יצחקי- אין לי דבר איך יהיה לי היום? everybody's fool- evenescence למה אני כאן? alanis morissette- you owe me nothing בתור מה אנשים יזכרו אותי? kelly clarkson- low איזה שיר יתקע לי בראש מחר? jhon lenon- imagen האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? angel נינט טייב איך תהיה השנה הזו? you thought wrong

Twisted Shadows

New member
הוא הגיע איכשהו לפלייליסט שלי

אין לי מושג איך אבל אלו שירים נסבלים פחות או יותר.

YouFoundMe

New member
עונה../images/Emo135.gif

איך העולם רואה אותי? It Sucks-Skye Sweetnam {אוקיי...חחחח} האם יהיו לי חיים מאושרים? Slow Down-Aly&Aj מה אנשים באמת חושבים עליי? Beep-PCD {מה זה אמור להביע? חחחח} האם אנשים חושקים בי בסתר? Sticks & stones-aly&aj איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Low-Kc
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Breakaway-Kc {נממ...וואטבר חחחח} האם יהיו לי ילדים? Worst day ever - simple plan עצה טובה בשבילי: Fallen through - skye sweetnam מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Strike-nikki flores מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Am 1 of them - aly&aj איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Shut up - simple plan {אוי ואבוי,מצאתי שיר להלויה שלי...
} איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Boyfriend - Ashlee simpson {חחח טוב שלא אני אוהבת בויפרינדים חחח
} איך יהיה לי היום? So Yesterday - Hilary Duff {חחח טוב נו אני אוהבת הילארי דאף
} למה אני כאן? Wild world - skye sweetnam בתור מה אנשים יזכרו אותי? Beautiful soul - jesse mccartney
{חחח ברור יש לי נשמה טובה
} איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Stacey's Mom - Fountains of Wayne {חחחח זה שיר טוב!
} האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? צועקים על אהבה - סינרגיה {הא?} איך תהיה השנה הזו? You Thought Wrong (Ft. Tamyra Gray) - Kc

daphnef

New member
עונה, איזה ארוך זהה../images/Emo178.gif

שם: דפני תאריך לידה: 20.7.93 מזל: סרטן ארץ לידה: ישראל עיר לידה: חיפה מוצא: נוותר צבע חביב: סגול ולבן צמחוני/טבעוני? אוכלת בשר
צבע עיניים: חום צבע השיער: חום זהוב גובה: 158 אני בכיתה ז'! (סוף ז'
) - זמר: Bob Sinclar זמרת: Kelly Clarkson להקה: Black Eyed Peas מנגינה שמתנגנת לכם בראש: Hips don't lie עונה אהובה: קיץ חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: כלב אבן אהובה: מזה השאלה הזו?! סגנון לבוש: ספורט אלגנט, ולפעמים קצת שיק
מאמין במיסטיקה? לא.. אם כן, במה? מאמין באלוקים? לא.. שומר כשרות? לא.. שומר שבת? לא.. צם בכיפור? חחחח לא.. זכר/נקבה: נקבה! איפור/בלי איפור: תלוי מתי.. לק בציפורניים/בלי לק? לרוב כן.. בושם אהוב: Pretty You של Carline מומלץ! ניחוחות אהובים: אממ.. יסמין
קיץ/חורף: קיץ אביב/סתיו: אביב שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: ים שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: מתוק חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: חלק שחור/בלונדיני: בלונדיני חיבוק/נשיקה: נשיקה סקס/אהבה: אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור): ממש לא מישור/הרים: הרים כסף/זהב: כסף שחור/לבן: לבן טראנס/האוס: גם וגם לועזי/ישראלי: לועזי מסנג'ר/אייסיקיו: שניהם - האם אי פעם: עישנת סיגריות? פעמיים שתית אלכוהול? כמה פעמים נטלת סמים? ממש לא איזה? תרופות הרגעה? אממ.. לא.. כדורי שינה? לא.. נישקת את בן מינך? כן שכבת עם בן מינך? ממש לא! אם כן, איך היה? חח מצחיק, אבל לא חתכת את עצמך? לא!! שברת משהו מעצבים? כן...את הארון..חח היית בים המלח? לא היית בחרמון? כן פילחת משהו מחנות? כן...מסטיקים בגדת בבן זוגך? לא... ניסית פעם טריפ? לא.. היית בהודו? לא.. היית מאושפז? כן.. עשית סיאנס? לא, אני עומדת לעשות
הלכת למכשפה? לא.. אבל למגדת עתידות שקוראת בקפה כן.. פתחו לך בטאוט? ...מה זה...? היית באנונימוס? לא ביקרת במשחטה? לא!! אבל שמעתי ששוחטים חזירים
ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? אממ... לא יודעת יש עוד זמן.. מה השם של הורייך? מיכל וחיים של אחים שלך? עומר ורועי של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? סטאר-הכלבה שלי ראית פעם גופה של אדם? לא.. יש לך פוביות? לא.. פירסינג יש? אממ.. סתם עגיל באוזן.. (השני נסתם..
) וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? הכל חוץ ממזרחית! מזלות שאני מסתדר איתם? כולם! מזלות שלא? אממ..לפעמים עקרבים.. אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? לא מפחד למות? כן! משהו שבא לך לומר לסיום? השאלון הזה כזה ארוך!! אבל כיף!
יש שאלות שבא לך להוסיף? ממש לא! השאלון הזה חופר? מאוד!

timtamtum1

New member
כאילו מישהו קורא...../images/Emo3.gif

שם: תמיר
תאריך לידה: 26.6.89
מזל: סססרטן
ארץ לידה: ישראל
עיר לידה: מז"א?
מוצא: מרוקאי
צבע חביב: שחור
צמחוני/טבעוני? לא
צבע עיניים: חום
צבע השיער: חוםשחור
גובה: מטר 80?
זמר: מוקי
זמרת: ק"ק
להקה: BEP
מנגינה שמתנגנת לכם בראש: ההתחלה של דוםדידלי, בדיוק עכשיו שמעתי
עונה אהובה: בחורף- קיץ, בקיץ- חורף
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: לא יודע
אבן אהובה: חחח באמת שאני לא יודע
סגנון לבוש: נו תנו אפשרויות! מאיפה אני יודע
מאמין במיסטיקה? נדמה לי
אם כן, במה?
מאמין באלוקים? לא, אבל אני מאמין באלוהים.
שומר כשרות? כן
שומר שבת? אני לא נוסע ולא מדליק אש
צם בכיפור? כן
זכר/נקבה: זכר
איפור/בלי איפור:
לק בציפורניים/בלי לק?
בושם אהוב: ורסצ'ה בייבי בלו ג'ינס
ניחוחות אהובים: דלק, טיפקס, אקונומיקה..
קיץ/חורף לא עניתי על זה כבר?
אביב/סתיו סתיו
שמיים/ארץ שמיים
אש/מים מים
ים/יבשה ננננו! ים
שמש/ירח ירח
חמוץ/מתוק מתוק
חריף/מלוח חריף
תלתלים/חלק תלתלים
שחור/בלונדיני שחור
חיבוק/נשיקה חיבוק
סקס/אהבה קודם כל אהבה
מדבר/טונדרה(מדבר קור) טונדרה [
]
מישור/הרים הרים
כסף/זהב זהב
שחור/לבן שחור
טראנס/האוס לא ולא
לועזי/ישראלי לועזי
מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר
האם אי פעם:
עישנת סיגריות? כן
שתית אלכוהול? כן
נטלת סמים? לא
איזה? נו
תרופות הרגעה? לא
כדורי שינה? לא
נישקת את בן מינך? לא
שכבת עם בן מינך? לא
אם כן, איך היה? מדהים
חתכת את עצמך? אתם צוחקים עליי? כי בדיוק היום זה קרה לי
שברת משהו מעצבים? אוי, השלט שלי
היית בים המלח? כן
היית בחרמון? ככה טוענים, אבל אני לא זוכר כלום.
פילחת משהו מחנות? שהייתי קטן, חבילת מסטיקים! חחחח
בגדת בבן זוגך? לא
ניסית פעם טריפ? אה?
היית בהודו? לא
היית מאושפז? שהייתי קטן
עשית סיאנס? לא, אבל באלי
הלכת למכשפה? לא
פתחו לך בטאוט? לא
היית באנונימוס? סגרו אותו, לא?
ביקרת במשחטה? לא
ראית שוחט? לא
איך תקרא לילדים שלך? שמות של ים ומים [ים, גל, אלמוג..] או שמות לועזיים [מייק, אדי, ג'סיקה, קלי.. חח לא קלי לא!]
מה השם של הורייך? אמא ואבא
של אחים שלך? לירון רותם
של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? אין לי
ראית פעם גופה של אדם? לא
יש לך פוביות? קצת מנחשים, אבל עובר לי..
פירסינג יש? לא
וקעקוע? לא
מוסיקה שאתה שומע? מה כאילו לספר?
מזלות שאני מסתדר איתם? לא יודע
מזלות שלא? כנ"ל
אתה מאמין בגלגול נשמות? אני עוד לא סגור על זה
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כנ"ל
מפחד למות? כן:X
משהו שבא לך לומר לסיום? שבוע טוב?
יש שאלות שבא לך להוסיף? חחח בטח
השאלון הזה חופר? לע, בכלל לא..

YouFoundMe

New member
עונה../images/Emo189.gif כי אני חייבת לליטל../images/Emo3.gif

שם:עומר
תאריך לידה:10/04/92
מזל:טלה
ארץ לידה:ישראל
עיר לידה:-
מוצא:בעע.
צבע חביב:ורוד|
צמחוני/טבעוני?לא ולא
צבע עיניים:חום-ירוק כזה מגניב כזה חחח
צבע השיער:אממ,כולם אומרים שאני בלונדינית[אתם תחליטו במפגש
] אבל בעיקרון,אני שטנית!
יש לי שיער חום כזה מגניב כזה חחחח
? גובה:1.63 סומטינג לייק דאט' - זמר:ג'סי מקרטני
זמרת:קלי קלארקסון
+|מאוהבקשות|,סקיי סוויטנאם
להקה:אממ,אוונסנס
,גרין דיי קצת
,סימפל{!!!1}
וכל מיני... מנגינה שמתנגנת לכם בראש:Why Doesnt Santa Like me? חחחחחח
עונה אהובה:קיץ!!!1
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:כלב!
אבן אהובה:שו האדה
סגנון לבוש:ספורטיבי-אופנתי-מגניביקולי?! חחח סתם מה אני יודעת.כזה בגדים כזה.חחחח
מאמין במיסטיקה?יש מצב
אם כן, במה?חלומות וזה.
מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת?
צם בכיפור?
זכר/נקבה:
איפור/בלי איפור:בלי איפור
לק בציפורניים/בלי לק?בטח שעם לק!
בושם אהוב:קיריוס של בריטני ספירס
ניחוחות אהובים:WTF? קיץ/חורף?קיץ
אביב/סתיו?סתיו
שמיים/ארץ?ארץ
אש/מים?מים
ים/יבשה? אממ,גם וגם שמש/ירח?
חמוץ/מתוק?מתוק
חריף/מלוח?חריף
תלתלים/חלק?חלק אבל בעיקרון לא משנה
שחור/בלונדיני?
:X חיבוק/נשיקה?
סקס/אהבה? אהבה{כאילו מה ציפיתם אני בת 14!} מדבר/טונדרה(מדבר קור)?מדבר
מישור/הרים?הרים! כסף/זהב? HOW CARES שחור/לבן?השילוב בינהם
טראנס/האוס?פיכסה
לועזי/ישראלי?לועזי
מסנג'ר/אייסיקיו?מסנג'ר
- האם אי פעם: עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
נטלת סמים?
איזה?
תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?
שכבת עם בן מינך?
אם כן, איך היה?
חתכת את עצמך?
שברת משהו מעצבים?
היית בים המלח?
היית בחרמון?
! ועשיתי סנובורדדד פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ?
היית בהודו?
היית מאושפז?
עשית סיאנס?
הלכת למכשפה?
פתחו לך בטאוט?
היית באנונימוס?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך?בתור ילדה בת 14 הייתי קוראת להם ג'סי וסקיי אבל לך תשאל ילדה בת 14
מה השם של הורייך?נקסט של אחים שלך?נקסט של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?
ראית פעם גופה של אדם?
יש לך פוביות?
פירסינג יש?
וקעקוע?
מוסיקה שאתה שומע?רוק ופופ לפעמים מזלות שאני מסתדר איתם?
מזלות שלא?
אתה מאמין בגלגול נשמות?
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?
מפחד למות?
משהו שבא לך לומר לסיום?
יש שאלות שבא לך להוסיף?
השאלון הזה חופר?חחחח אם התחלתי לכתוב רק
אז יש מצב...

sefer7

New member
משעמם לי אז אני אענה...

שם: ספיר תאריך לידה: 20.6.90 {זה גם היום האחרון ללימודים בתיכון אם לא שמתם לב} מזל: תאומים ארץ לידה: ישראל עיר לידה: ר"ג מוצא: איטלקיה צבע חביב: כחול צמחוני/טבעוני? לא צבע עיניים: זית צבע השיער: חום גובה: 1.72 {וכם אני גבוהה ואני שונאת את זה} - זמר: אממ...לא נראה לי שיש זמרת: בוא נחשוב...במקרה קלי קלראקסון במקרה להקה: יש מלאא..אבל אחת סימפל פלאן מנגינה שמתנגנת לכם בראש: היר מי..אני שומעת את זה עכשיו עונה אהובה: קיץ חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: כלב אבן אהובה: ספיר סגנון לבוש:ספורטיבי מאמין במיסטיקה? קצת... אם כן, במה? דברים קטנים כאלה חסרי משעמות אבל הם תקועים לי בראש.. מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא צם בכיפור? כן זכר/נקבה: נקבה איפור/בלי איפור: בלי לק בציפורניים/בלי לק? בלי בושם אהוב:לבושם שלי יש שם מסובך ניחוחות אהובים: בעיקר של אוכל שמכינים..חחח.. קיץ/חורף: קיץ אביב/סתיו: אביב שמיים/ארץ: שמיים אש/מים: מים ים/יבשה: ים שמש/ירח: ירח חמוץ/מתוק: חמוץ-מתוק חריף/מלוח: מלוח תלתלים/חלק: חלק שחור/בלונדיני: שחור חיבוק/נשיקה: נשיקה סקס/אהבה: אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור): מדבר מישור/הרים: הרים כסף/זהב: זהב שחור/לבן: שחור טראנס/האוס: אף אחד לועזי/ישראלי: לועזי מסנג'ר/אייסיקיו: שניהם באותה מידה - האם אי פעם: עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול?לא נטלת סמים?לא איזה?לא לקחתי... תרופות הרגעה? לא שאני זוכרת.. כדורי שינה? לא נישקת את בן מינך? לא שכבת עם בן מינך?לא אם כן, איך היה?כיףף סבבה תנסו גם....לא ניסיתי חתכת את עצמך? לא שברת משהו מעצבים?כן היית בים המלח?כן היית בחרמון?כן פילחת משהו מחנות?כן בגדת בבן זוגך?לא ניסית פעם טריפ?לא היית בהודו?לא היית מאושפז?כן עשית סיאנס?אני וחברות שלי ניסינו אבל לא הלך משו.. הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט? כן היית באנונימוס?חחח..לא.. ביקרת במשחטה?לא ראית שוחט?לא איך תקרא לילדים שלך? לא חשבתי על זה.. מה השם של הורייך? אילנה ועובדיה{???????????} של אחים שלך? מיכל ואופיר של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? אין לי..=/ ראית פעם גופה של אדם?כן יש לך פוביות? לא נראה לי.. פירסינג יש?לא וקעקוע?לא מוסיקה שאתה שומע? הכל חוץ ממזרחי טראנסים ראפ וזהו נראה לי.. מזלות שאני מסתדר איתם?אני מסתדרת עם כולם! מזלות שלא? אף אחד אתה מאמין בגלגול נשמות? לא אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כן מפחד למות?לא משהו שבא לך לומר לסיום? זה היה מעייף! יש שאלות שבא לך להוסיף?לאאאאא השאלון הזה חופר?מאוד!!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא רק בתיכונים-גם בחטיבות!../images/Emo46.gif

{התאריך לידה שלך...
}

sefer7

New member
לא חשבתי על זה..צודקת...

אבל אצלנו בר"ג אין חטיבות...

למעלה