שאלונים

הא לא ראיתי את השאלה האחרונה!

אני מחכה לרגע שבו: אלך לישון

ringe lotte

New member
שאלונים

טוב, ככה, ראיתי שאין יותר מדי חיים בפורום וכנראה שגם היה לי יותר מדי משעמם אז ישבתי והוצאתי כל מיני שאלונים מתוך שאלונים לבלוגרים בישרא-בלוג והחלטתי שאני אשים בפורום, אני מקווה שזה יוסיף מעט חיים כאן. אתן לא חייבות לענות... אני אפרסם מדי כמה זמן (לא יודעת מדי כמה) שאלון. יש לי 23 שאלונים מוכנים ואפילו השקעתי בקבצים מוכנים עם הדגשים. דרך אגב זו ההודעה הראשונה שאני פותחת... (מזל טוב לי) שאלון ראשון: השלם/י את המשפט כך שהוא יהיה נכון לך: אני לא יכולה בלי: נמאס לי מ: אני אוהבת את: אני שונאת כש: אני מכורה ל: הייתי רוצה להיות ב: אף פעם: הדבר הכי מגעיל זה: הדבר הכי כיפי זה: חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): אני לא אשכח איך...: הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: הפעם האחרונה שבכיתי: הגבר המושלם בשבילי: אני מחכה לרגע שבו: (לשימוש בהדגשה המוכנה תפתחו את הקובץ ותעתיקו)

ringe lotte

New member
אני עונה

אני לא יכולה בלי: עומר נמאס לי מ: מישהי שעובדת איתי (נשאיר את זה חסוי) אני אוהבת את: עומר!!!!
ולוטם
(האחיין שלי) אני שונאת כש: דברים לא הולכים לי.... אני מכורה ל: עומר!!!!!! הייתי רוצה להיות ב: טכניון עם עומר? (כן אני חולת נפש וחולה על עומר!!!!) אף פעם: אני דוגלת במשפט: never say never הדבר הכי מגעיל זה: בשר? רימות? (למי שלא יודע אלא תולעים כאלה שהופכות לזבובים, איכס
) הדבר הכי כיפי זה: להיות עם עומר! חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): לא אכפת לי איפה וגם לא כ"כ מתי כל עוד זה עם עומר רצוי באיזה מקום שבו אנחנו יכולים להתבודד למשך נצח קטן. אני לא אשכח איך...: עומר ואני נהיינו חברים.... מתה עליו!!!! הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: עומר... ואח"כ בקסטריט, קשה שלא כשישנים בחדר שלי (מלא פוסטרים) ואני אוהבת את זה. הפעם האחרונה שבכיתי: אתמול.... בברית של האחיין המתוק שלי!!!! הגבר המושלם בשבילי: עומר :) אני מחכה לרגע שבו: אני אפגוש את הבקסטריט? (וגם לרגע שבו אני אתחתן עם עומר ואקים איתו משפחה) אני ממש חולה, אה? טוב נו, חוץ מעומר המחלה הכי גדולה של זה בקסטריט...

elena20

New member
עונה

אני לא יכולה בלי:פלאפון נמאס לי מ:פסיכומטרי
אני אוהבת את:חבר שלי! רונני שלי
ואימא
אני שונאת כש: אומרים לי למה לעשות אני מכורה ל:אבודים
,ולפורומים. הייתי רוצה להיות ב:ארה"ב הדבר הכי מגעיל זה: אנשים צבועים ושחצנים. הדבר הכי כיפי זה: להיות עם חבר שלי,להיות עם חברות. חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי):אמממ.. אוסטרליה או ארה"ב,מתי? עכשיו!!! עם מי? עם חבר שלי ברור
הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: תלוי באיזה יום,אם זה יום חול שאני צריכה ללכת לעבודדה או לימודים אז"כבר הגיע הבוקר?לאאאא!!",אם זה חופש,פשוט מכיית ומתהפכת לצד השני
הפעם האחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים הגבר המושלם בשבילי:רונני
ואלכס
אני מחכה לרגע שבו: אני אתחיל ללמוד לתואר ראשון.

frackit

New member
עונהנהנה

אני לא יכולה בלי: מוזיקה שוקולד ובנים נמאס לי מ: לשבת בבית ולא לעשות כלום... אני אוהבת את: המשפחה שלי ועוד מישו אבל זה לא כל כך עניינכם חיחיחי אני שונאת כש: מעצבנים אותי ולא נותנים לי לסיים משפט אני מכורה ל: שוקולדדד! ולמחשב שלי... הייתי רוצה להיות ב: אוסטרליה,ספרד ולוס אנגלס אף פעם: לא עישנתי ואני גם אל מתכוונת ... הדבר הכי מגעיל זה: עישון וסמים ויש עוד כמה דברים אבל אני אל אפרט יותר מידי הדבר הכי כיפי זה: אוייי יש לי כל כך הרבה דברים כפיים חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): אוסטרליה,עוד שנתיים,חבר שלי (שאינ מקווה שעד אז יהיה לי חחח) אני לא אשכח איך...: גרמתי לעצמי להנגאובר אחרי מסיבת הסיום שלי הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: לישוןןןן עודדדדד הפעם האחרונה שבכיתי: אתמול...הייתי על סף התמוטטות עצבים קטנה... עבר.. הגבר המושלם בשבילי: אני אל מפרטט הכל עכשיו אבל העיקר שידע לכבד אותי ושיראה סבבה... אני מחכה לרגע שבו: אני אתחיל את החיים האימתיים שלי...!

Howie Girl

New member
בא לי גם :]

השלם/י את המשפט כדי שיהיה הכי נכון לך: אני לא יכולה בלי: אממ משפחה.. נמאס לי מ: בצפר. אני אוהבת את: המממ את הקיץץ
. אני שונאת כש: אנשים טיפשים חושבים שהם יותר חכמים כי הולך להם בדברים הלא- חשובים בחיים .. [שטחיים קיצר] אני מכורה ל: מסטיקים
אך מלא זמן לא לעסתי.. הייתי רוצה להיות ב: איזה מפל מבודד עם נוף מושלם כזה..
אף פעם: הממ לא יודעת.. הדבר הכי מגעיל זה: שטחיות. הדבר הכי כיפי זה: להנות ממה שמובן באליו כביכול אבל בעצם.. הכי זוכרים אותו. חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): הוואייי
עם אנשים שאני הכי אוהבת.. ובכל זמן :] אני לא אשכח איך...: .. כל מיני סיטואציות.. הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: מה אני אעשה משך הבוקר.. הפעם האחרונה שבכיתי: אתמטל הגבר המושלם בשבילי: גבוה, עמוקקק, עיניים בהירות ואחד שיש על מה לדבר איתו ...
אני מחכה לרגע שבו: אני אגיע לשאיפות הכי גדולות שלי, אהיה שלמה עם החיים שלי.. אהיה ממש ממש ממש מאושרת.. :( נחמד :]

Shiri from the block

Active member
יאא, אני אני../images/Emo113.gif שאלון ראשון: השלם/י את המשפט כך שהוא יהיה נכון לך: אני לא יכולה בלי: מוסיקה נמאס לי מ: צבא אני אוהבת את: ניק?../images/Emo99.gif אני שונאת כש: מטרטרים אותי!../images/Emo46.gif מפקד מטומטם. אני מכורה ל: בקסטריט, בריטני, אבודים, הנמלטים../images/Emo47.gif הא ושר הטבעות הייתי רוצה להיות ב: ליד ניק?../images/Emo10.gif אף פעם: אף פעם?../images/Emo2.gif חח סתם, לא יודעת.. הדבר הכי מגעיל זה: טונה. הדבר הכי כיפי זה: ארמממ, לפנטז על ניק?../images/Emo12.gif חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): איפה? בארה"ב. מתי? לא איכפת לי. עם מי? ניק?../images/Emo7.gif אני לא אשכח איך...: אין לי כוח לחשוב על זה../images/Emo3.gif הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: אוףף, לא רוצה לקום../images/Emo10.gif הפעם האחרונה שבכיתי: אממ לפני שבועיים או שלוש../images/Emo12.gif כשסיימתי לקרוא ה"פ השישי הגבר המושלם בשבילי: מבחינת יופי-בראדוש. מבחינת שאר הדברים האחרים-ניקוש../images/Emo47.gif אני מחכה לרגע שבו: אשתחרר../images/Emo122.gif

אני.

אני לא יכולה בלי: אממ מוזיקה? נמאס לי מ: כולם! אני אוהבת את: בקסטריט בויז
אני שונאת כש: מתנהגים כמו ילדים מטומטמים
אני מכורה ל: בקסטריט בויז?
ולנמלטים
הייתי רוצה להיות ב: הולנד
אף פעם: אף פעם
הדבר הכי מגעיל זה: ע'?
הדבר הכי כיפי זה: לצחוק?
חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): אצל ניק בבית
אני לא אשכח איך...:
הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: ואי איזו אמא מעצבנת
הפעם האחרונה שבכיתי: נממ לא זוכרת
הגבר המושלם בשבילי: גבוה, וטיפה ביישן
אני מחכה לרגע שבו:

Eti No Name

New member
יא, שאלונים!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo14.gif

השלם/י את המשפט כדי שיהיה הכי נכון לך: אני לא יכולה בלי: אוכל, המשפחה שלי, חברות, עבודה. נמאס לי מ: אושר של אנשים אחרים.. אני גם רוצה קצת.
אני אוהבת את: המשפחה של אמא שלי!! הם כ"כ מושלמים!
אני שונאת כש: שומדבר לא מצליח לי. אני מכורה ל: שוקולד
, בסב, ומוזיקה.
הייתי רוצה להיות ב: לא משנה לי איפה, כל עוד יש שם אנשים שאני אוהבת.. אף פעם: לא פגשתי את הבויז.
הדבר הכי מגעיל זה: אנשי-פוזות, ואנשים שמתייגים. הדבר הכי כיפי זה: להיות עם אנשים שאוהבים.
חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): ארה"ב, בהופעה של הבויז, עם כל הבנות פה בפורום.
אני לא אשכח איך...: אדם מסוים אמר לי דברים מסויימים. הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: "אוף למה קמתי"
הפעם האחרונה שבכיתי:
.. אני בוכה כל שני וחמישי. אמ לפני יומיים.. הגבר המושלם בשבילי: הפנים של צ'אד, הגוף של בראד, האישיות של אלכס, הגבריות של אחי?
אני מחכה לרגע שבו: אני אמצא את הגבר הנ"ל^^

תשובותי

אני לא יכול בלי: ספרים ומחשב נמאס לי מ: לישון לבד (אוף, אני מת שכבר יהיה לי בן זוג...) אני אוהב את: בקסטריט בויז, אוראל (ידיד שלי) והמשפחה שלי אני שונא כש: אני לא מצליח להגיע ליעדים שאני מציב לעצמי בפורום שלי בהייד פארק אני מכור ל: קולה, בקסטריט בויז, ספרים ואינטרנט הייתי רוצה להיות ב: אורלנדו עם הבקסטריט בויז, ישראל (עם בן זוג) ואירופה (טיול) אף פעם: לא עישנתי ולא אעשן הדבר הכי מגעיל זה: סיגריות, ואנשים שאין להם כבוד לכלום הדבר הכי כיפי זה: לקרוא ספר, לשמוע מוסיקה (במיוחד BSB) חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): אירופה (מדריך, בכל זמן), ארה"ב - אורלנדו פלורידה (בקסטריט בויז, מתי שיהיה להם נוח). אני לא אשכח איך...: התחלתי להעריץ את הבקסטריט בויז הדבר הראשון שאני חושב עליו בבוקר: זה מה אני אמור לעשות היום... הפעם האחרונה שבכיתי: השבוע, במהלך קריאת הספר (הנהדר) מארלי ואני מאת ג'ון גרוגן, היו כמה קטעים עצובים במהלך הספר. הגבר המושלם בשבילי: אחד עם גוף כמו של יהודה לוי והפנים של רן דנקר, כל אחד מחברי הBSB (כולל קווין), אוראל (ידיד שלי...) אני מחכה לרגע שבו: יהיה מפגש הפורום הקרוב וסוף סוף לפגוש אתכן, וכמובן: מחכה לרגע שבו אהיה בהופעה של המדהימים שלנו...

../images/Emo9.gif

השלם/י את המשפט כדי שיהיה הכי נכון לך: אני לא יכולה בלי: מוזיקה, אוכל, דיאט קולה וחברות.
נמאס לי מ: מהלימודים!!!!1111111 אוח.
אני אוהבת את: עמית.
אני שונאת כש: הבנות מח'3 מציקות לי. כ"כ זונות. |: אני מכורה ל: דיאט קולה!!!!!!!! הייתי רוצה להיות ב: פינלנד. אף פעם: לא יודעת...... הדבר הכי מגעיל זה: הבנות מח'3 ופסטרמה
הדבר הכי כיפי זה: לצאת עם חברותיי וידידיי המושיים 3> חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): צפון פינלנד (קר שם, נו
), עכשיו עם חברות ועמית
אני לא אשכח איך...: רום, ילד מהכיתה שלי נכנס לכיתה ביום הראשון של כיתה ז'.
הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: תנחשו...
הפעם האחרונה שבכיתי: פאק, לא זוכרת. הגבר המושלם בשבילי: עמיתתתתתתתת
אני מחכה לרגע שבו: חיחי.

למעלה