תשובותי
אני לא יכול בלי: ספרים ומחשב נמאס לי מ: לישון לבד (אוף, אני מת שכבר יהיה לי בן זוג...) אני אוהב את: בקסטריט בויז, אוראל (ידיד שלי) והמשפחה שלי אני שונא כש: אני לא מצליח להגיע ליעדים שאני מציב לעצמי בפורום שלי בהייד פארק אני מכור ל: קולה, בקסטריט בויז, ספרים ואינטרנט הייתי רוצה להיות ב: אורלנדו עם הבקסטריט בויז, ישראל (עם בן זוג) ואירופה (טיול) אף פעם: לא עישנתי ולא אעשן הדבר הכי מגעיל זה: סיגריות, ואנשים שאין להם כבוד לכלום הדבר הכי כיפי זה: לקרוא ספר, לשמוע מוסיקה (במיוחד BSB) חופשת החלומות שלי היא (איפה, מתי, עם מי): אירופה (מדריך, בכל זמן), ארה"ב - אורלנדו פלורידה (בקסטריט בויז, מתי שיהיה להם נוח). אני לא אשכח איך...: התחלתי להעריץ את הבקסטריט בויז הדבר הראשון שאני חושב עליו בבוקר: זה מה אני אמור לעשות היום... הפעם האחרונה שבכיתי: השבוע, במהלך קריאת הספר (הנהדר) מארלי ואני מאת ג'ון גרוגן, היו כמה קטעים עצובים במהלך הספר. הגבר המושלם בשבילי: אחד עם גוף כמו של יהודה לוי והפנים של רן דנקר, כל אחד מחברי הBSB (כולל קווין), אוראל (ידיד שלי...) אני מחכה לרגע שבו: יהיה מפגש הפורום הקרוב וסוף סוף לפגוש אתכן, וכמובן: מחכה לרגע שבו אהיה בהופעה של המדהימים שלנו...