שאלוניות!

הדרומית

New member
תהיי לי בריאה../images/Emo80.gif

את צוחקת בסקס? מזכירה לי ת'צמי. לפעמים אני פולטת מזה שטויות באמצע אקט מיני. חחחח אני מורידה להם את כל החשק

הממ..

1. כן.. כמה פעמים.. זה מתוק כזה.. יש בזה משהו בתולי ותמים כזה שאני אוהבת
אני חושבת שבנשיקה עם לשון יש יותר תשוקה.. 2. אני עוצמת עיניים. לעיתים רחוקות אני פותחת את העיניים באמצע וישר עוצמת שוב... 3. אממ.. לא שמתי לב למשהו מסוים שאני עושה..

תשובווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתת

1. כן. זה דיי נחמד להתנשק רק עם השפתיים. 2. אני לרוב עוצמת עיניים אבל לפעמים פותחת אותם סתם כדיי לראות אם הוא סוגר אותם. 3. אמממ או שמתנשקים ומתחבקים או שאני כזה מרימה את הראש למעלה וסוגרת את העיניים.. מרגישה כזה בעננים והוא ממשיך לנשק לי את הצוואר ואני כזה עושה לו צמרמורת בגב.. כזה עם הציפורניים..

yonathan30

New member
פצצה של ליפני או של אחרי?

סתתתם בצחוק את בטח נסיכה אמיתית

Kite Cat

New member
אז ככה-

1. כן, הרבה פעמים. יש לזה הרגשה של ריק בתוך הפה... לא משהו. 2. ברוב הפעמים כשאני וחבר שלי מתנשקים, אני עוצמת עיניים, לא קורה לנו שלשנינו העיניים פקוחות, זה גם לחא כל-כך מפריע שאנחנו רואים אחד את השנייה מקרוב. 3. כל זיון משהו אחר, אבל בדר"כ זה פשוט להסתכל אחד על השנייה על איזה איזור בגוף או על העיניים.

התשובות שליייי

1. הנשיקה בלי לשון כייפית בהרבה מקרים דווקא... 2. עוצמים עיניים אבל מדיי כמה שניות פותחים אותן וזה הכייי כיף שיכול להיות 3. אמממ מה שאני אוהבת בחבר הנוכחי שלי זה שהרוב עם עיניים עצומות ונשיקות ענקיות... זה מגביר את הגירוי עוד יותררר ד"א חג שמחחחח

למעלה