שאלוניות!

ביד ../images/Emo13.gif

חח סתם.. בכל אופן... תודה
אני מניחה..

שאלוניות!

1. התנשקתם פעם רק עם שפתיים כזה בלי לשון יעני רוב הנשיקה רוב הזמן במשך כל הנשיקה כזה יעני התמקדות על זה....? (בואו אני יסביר לכם למה.. יש אנשים שלהתנשק עם לשון לא ממש עושה להם את זה יעני הם לא מבינים מה הקטע של זה - עזבו אם לא הבנתם את מה שאמרתי אז אל תנסו להבין כנראה שאתם לא מאותם אנשים - כמוני ועוד מישהו שהכרתי.. ובקיצור זה דווקא דיי כיף שמתמקדים כזה בעיקר בשפתיים מאשר בלשון!!) 2. כשאתם מתנשקים אתם עוצמים עיניים ?! הרחבה: ואם שתיכם עם עיניים פתוחות זה לא נראה לכם מוזר כזה להסתכל אחד לשני בעיניים ??? לא דעת זה מוזר כזה... אני מעדיפה שאני עם עיניים פתוחות והוא עם סגורות 3. כשאתם מזדיינים.. בזמן החדירה.. מה אתם עושים בדרך כלל? לדומא סתם מסתכלים בעיניים אחד לשני או מצתרפתים או מלטפים אחד תשני או מהההההההה לא דעת מה אתם עושים ?!

The Cat Woman

New member
תשובותי ../images/Emo9.gif

1. ברור... זה חמודי כזה... אני רואה בזה משהו תמים ומתוקי כזה, פשוט כיף! 2.ברוווווווור אין מצב ששנינו נהיה עם עיניים פתוחות כי אם אני אפתח עיניים ואני יראה ששלו פתוחות אני ישר יסגור את שלי... זה מצב מביך כזה. 3. אין לי תשובה על זה...

icy rain drop

New member
תשוביות

1. בטח. רוב הזמן. הכי כיף. עם לשון זה קצת אחרת כזה, לוידעת נחמד גם עם וגם בלי. 2.בטח שעוצמים עיניים! הכי רומנטי... :) יותר נחמד לי ככה. 3.המממ. לוידעת. זה לא כאילו יש לי איזה משו קבוע.

מור~!

New member
תשוביות 2 :)

1. כן 2. לא 3. שחור 4. לבן רגע לא טוב... 1. כן, אבל אני מעדיפה עם לשון. בלי לשון - כולם מנשקים אותו הדבר. בערך. כמעט נו... חוצמזה שבסוף כולם משתכנעים לנשק עם לשון 2. ב90 אחוז מהמקרים שתינו עם עיניים עצומות. לפעמים אני עם עיניים פתוחות, אבל זה בטעות חח :) וכן, זה מוזר כששני אנשים מתנשקים עם עיניים פתוחות כי הם יוצאים פוזלים. למה? כי העיניים - שתיהן - מתרכזות בדבר שנמצא במרכז 3. אם אני למטה, אז בדר"כ בעיניים עצומות. אם למעלה - שאר הדברים שאמרת

שׁזִיף

New member
תשובות בות בות

1. כן, יצא לי לא פעם וזה הכי כייף.. ויפה
2. פעם הייתי ככה, מתנשקת עם עיניים פתוחות, ואז בא חבר שלי לשעבר שלימד אותי איך לסמוך עליו ולהתנשק עם עיניים עצמות וזה יותר כייף כי מתרכזים בנשיקה עצמה ולא בדברים אחרים. 3. אממממממ... מצטרפתים
לא... בעצם מלטפים.. כן משהו כזה

Kate Ryan

New member
תשובות

1) התנשקתי ככה אבל אני מעדיפה כמה שיותר עם הלשון....הכי כיף 2) כן בדרך כלל עוצמים עיניים, אבל לא תמיד 3) בזמן סקס לא אוהבת להסתכל לו בעיניים....סתם מלטפים אחד את השני או מתנשקים..

טינקר2ל

New member
...

1.אממ יצא לי כמה פעמים להתנשק ככה וזה באמת מתוק אבל אני מעדיפה להצטרפת עם הלשון 2.בלעעע למדתי מהטעות שלי ואני לא פותחת עיניים בנשיקות!רק עם עיניים עצומות 3.אמממ בדרך כלל אני לא מצטרפתת תוך כדי סקס...רק ליטופים ולהסתכל בעיניים וכאלה

הדרומית

New member
תשובות../images/Emo80.gif

1. התנשקתם פעם רק עם שפתיים כזה בלי לשון יעני רוב הנשיקה רוב הזמן במשך כל הנשיקה כזה יעני התמקדות על זה....? כן (בואו אני יסביר לכם למה.. יש אנשים שלהתנשק עם לשון לא ממש עושה להם את זה יעני הם לא מבינים מה הקטע של זה - עזבו אם לא הבנתם את מה שאמרתי אז אל תנסו להבין כנראה שאתם לא מאותם אנשים - כמוני ועוד מישהו שהכרתי.. ובקיצור זה דווקא דיי כיף שמתמקדים כזה בעיקר בשפתיים מאשר בלשון!!) 2. כשאתם מתנשקים אתם עוצמים עיניים ?! הרחבה: ואם שתיכם עם עיניים פתוחות זה לא נראה לכם מוזר כזה להסתכל אחד לשני בעיניים ??? לא דעת זה מוזר כזה... אני מעדיפה שאני עם עיניים פתוחות והוא עם סגורות כן 3. כשאתם מזדיינים.. בזמן החדירה.. מה אתם עושים בדרך כלל? לדומא סתם מסתכלים בעיניים אחד לשני או מצתרפתים או מלטפים אחד תשני או מהההההההה לא דעת מה אתם עושים ?! שורטת, נושכת, צועקת. בעיקר נושכת את הכתף שלו, תלוי בתנוחה

Ze Colmeia

New member
תשובות...

1.כן, זה הפך להיות יותר ויותר בזמן האחרון, תאמת זה דיי נחמד
2.אני פותח עניים, אם אני סוגר אני מרגיש מוזר כזה, פעם הייתי סוגר עניים, אבל באיזה שלב הפסקתי לא יודע למה, אבל היא לא פותחת עניים, זה נורא כיף לראות אותה כשאני מנשק אותה... 3.עדיין אין "בדרך כלל", תבינו למה לבד...

EverMan

New member
3.כי אתה עושה רק דוגי סטייל

עם החתולה שלך ?
אז לא יצא לך לנסות שום דבר מהנ"ל ?

EverMan

New member
מיאו ? ../images/Emo9.gif

oops , I made a booboo. סילחי לי - זה ממש לא היה בכוונה
קחי את זה בהומור

Ze Colmeia

New member
לא...

בגלל שכדי שאני יוכל לומר "בדרך כלל" צריך להיות הרבה פעמים, ולא היו כל כך הרבה פעמים... נ.ב היא שפנפנה לא חתולה

FrooTeLa

New member
אני אני אני אני אני ../images/Emo47.gif

1. את צודקת!!!
אבל זה תלוי אם הבנאדם ממש עושה לך את זה ויודע לנשק מ-ד-ה-י-םםםםם (
) אז לא ממש אכפת לך איך מתנשקים. וכן, עשיתי את זה... זה כיףףףף
2. סגורות, ולפעמים פותחים אותן (בתזמון מושלם!) להסתכל אחד לשני בעיניים....
... 3. בתולההההההההה

דה בה דו בה

1. כן, היה קצת משעמם האמת , אבל יש לי חברות שמתות על זה. 2. בד"כ אני עוצמת את העיניים ופותחת לכמה שניות, איכשהו באמצע שאני פותחת אני קולטת גם את בנזוגי לנשיקה פותח, כנראה סתם צירוף מקרים מוזר, זה מצחיק לראות אותם באמצע הנשיקה, כולם נראים מצחיק נורא מקרוב. 3. כל מה שהזכרת... אבל אני גם מתופפת לו על הגב לפעמים, זה מצחיק אותי

למעלה