שאלונוש לכופרים

שאלונוש לכופרים

שמך: גילך: מקום מגוריך: טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: זמר/ת: להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה: 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? 10. מה הצבע האהוב עליכם? 11.למה דווקא הצבע הזה? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? 13.ואיך השאלון היה?..

די נו אני צדיק תמים ../images/Emo10.gif

שמך:שחר גילך:18 מקום מגוריך:מיצר טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:שקשוקה/חומוס צבע אהוב:
משקה אהוב:בירה או קוקטייל איכותי ממתק אהוב:לא. זמר/ת:כלמיני;[ להקה:פינק פלויד סוג מוזיקה:רוק מתקדם ופסיכודלי בעיקר תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:חברים, סיינפלד סרט אהוב:חומות של תקווה, החומה חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?:לא סגור על זה. מאוהב/ת?:כנל שמות החברים הכי טובים:דניה בקר רותם ונוספו במכינה כמה. מקצוע עתידי:חקלאות/הנדסה/כלכלה/השקעות פיננסיות/עסקים/השקעות/שיווק ויש עוד כמה מקום מגורים עתידי:תל-אביב-גולן התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:וודאי ננו ננו היי?:O__o נומה נומה היי?:סתמי נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:יאפ ספורט אהוב:אופניים עוסק בספורט?:
אם כן, בתור תחביב או יותר?:שניהם מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:ג'ינס, גופיה ופלאנל. רוצה להיות המין השני?:
רוצה למות?:לפעמים ^_^ מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:טוב טוב המעשה הכי נועז שעשית:הממ התחרטת?:מה? המעשה הכי טיפשי שעשית?: לויטרה
התחרטת?:
מאמין/ה באלוהים?:
יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:
אם כן, ספר לנו עליו:ביישנות. אחים/אחיות?:
כמה?:2 היית מחליף אותם?:
שיר אהוב:כל מיני;[ שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:O__o מקצוע אהוב:עדיין אני לא בשגרה ^_^ מקצוע שנוא:כנל מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:לונדון בזבזן/ית\חסכן/נית?חסכן מתגעגע/ת ל:אנשים במכינה ולבסוף.. משאלה:הממ בחרתי. 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך?לא בא להיכנס לזה 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?תהנה 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?
4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?
5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?אני 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?מסן 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?הממ 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם?
9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?
10. מה הצבע האהוב עליכם?הממ 11.למה דווקא הצבע הזה?הממ 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?
13.ואיך השאלון היה?..חרא

dors

New member
היי אני כופר!

שמך: דור גילך: 17 מקום מגוריך: חולון דה ביג סיטי טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: כרגע בא לי פירה
צבע אהוב: שחור משקה אהוב: קולה
ממתק אהוב: שוקולד[?]
זמר/ת: עמיר בניון להקה: לאיודע סוג מוזיקה: מזרחית בעיקר תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: לאיודע סרט אהוב: לאיודע חבר/ה?: חברה
אם לא, רוצה חבר/ה?: כבר יש מאוהב/ת?: כן
שמות החברים הכי טובים: הילה ומאיר וענת [שמתים עלי] מקצוע עתידי: נפח! מקום מגורים עתידי: קיסריה סיטי התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: בטח ננו ננו היי?: הא? נומה נומה היי?: מה נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: בטח ספורט אהוב: קריקט עוסק בספורט?: כל שניה אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים
רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אי אפשר לשים מתחתיי כלום, אין מקום המעשה הכי נועז שעשית: לאיודע התחרטת?: על מה המעשה הכי טיפשי שעשית?: לאיודע התחרטת?: אם הוא טפשי אז סביר להניח
מאמין/ה באלוהים?: לא ממש יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: סביר להניח אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה
אחים/אחיות?: יש כמה?: יותר מדי היית מחליף אותם?: יש מצב שיר אהוב: כלמיני שקיעה/זריחה?: שניהם! חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: שניהם גם! :$ מספר מזל: מליון מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: נווה שאנן [סתם לא] בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזן מתגעגע/ת ל: הילה ולבסוף.. משאלה: הילה! 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? מה
2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? לאיודע 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? מה#$#$$##$ 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? אני לא מוכן לענות זה כתוב בלשון נקבה 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? מה 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? מסן! 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? "הכונן של דור החמוד" 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? ישמצב 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? אני שמח שאת כן 10. מה הצבע האהוב עליכם? שחור 11.למה דווקא הצבע הזה? כי הוא קשוח כמעט כמוני 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא 13.ואיך השאלון היה?.. טעים

R e A

New member
למה לצום כשאפשר לא?

שמך: רע גילך: 16 וחצי מקום מגוריך: גן יבנה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צ'יפס צבע אהוב: כחול משקה אהוב: מים ממתק אהוב: אנערף זמר/ת: אין ספציפי להקה: זמנית בית הבובות סוג מוזיקה: ראפ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים, אריזה משפחתית, נישואים פלוס, רן וסטימפי, אד ואדי, ארתור
סרט אהוב: פורסט גאמפ, חומות של תקווה, גרין מייל, מאסר עולם, לזכור את הטיטאנים, המופע של טרומן, מיסטיק ריבר, סיביסקיט אגדה אמריקאית ועוד כמה ששכחתי בטח
חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: למה לא מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: מה|: מקצוע עתידי: עיתונאי מקום מגורים עתידי: אנערף התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: דה ננו ננו היי?: בלה בלה נומה נומה היי?: לא מבינה מילה אוקיי?!?!? [
] נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: המ לא ספורט אהוב: כדורגל עוסק בספורט?: כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב;[ מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: מכנסיים קצרים וחולצה עדיף צמודה:X רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: כבר לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אמא המעשה הכי נועז שעשית: אנערף התחרטת?: אנערף המעשה הכי טיפשי שעשית?: זה היה ממש מטופש התחרטת?: ברור מאמין/ה באלוהים?: אולי יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כןן אם כן, ספר לנו עליו: למה? אחים/אחיות?: יש כמה?: 3 היית מחליף אותם?: חס וחסה שיר אהוב: יש כל מיני שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 8 מקצוע אהוב: הסטוריה
[וספורט] מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ים, באמצע שומקום מוקף בהרים ירוקים ואוויר טוב;[ בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזן כשצריך, וחסכן כשצריך:X מתגעגע/ת ל: אנערף מה זה השאלות המסובכות האלה! יום כיפור היום! ולבסוף.. משאלה: להיות עשיר 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? אלה שלא עוזבים אותי גם כשמגלים מי אני?:X 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? עץ עקום אי אפשר ליישר
3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? המממ כן|: 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? מה שיהיה יהיה 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? בואנה זה אותו דבר מה נסגר|: 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? בזמן האחרון מסן:X 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? יש כל מיני. צריך לחשוב על זה... 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן...נראה לי..בעצם אולי לא. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? הממ כן... 10. מה הצבע האהוב עליכם? כחול [פעם שנייה] 11.למה דווקא הצבע הזה? כי לא יודע|: כל מי ששאל אותי כשהייתי קטן, ישר ניחש שזה כחול. כי זה מתאים לי
בכלל. אחלה צבע;[ 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא.ביקשתי מחלקם. יבוא יום כיפור אחד שאני אבקש סליחה באמת מכולם;[ באווי באייסיקיו זה לא נחשב אני משער... 13.ואיך השאלון היה?.. סביר

למה זה קצר

שמך: ליאור. גילך: 5. מקום מגוריך: לא כדאי. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מה? איזו עברית גבוהה מאכל אהוב: לזניה? צבע אהוב: שחור. משקה אהוב: מים. ממתק אהוב: שוקולד. זמר/ת: אביתר בנאי. להקה: אופת', סוילוורק. סוג מוזיקה: מטאל, שחורה, רוק אלטרנטיבי, רוק ישראלי. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: מה בנים רוצים. סרט אהוב: פייט קלאב. חבר/ה?: לא. שמות החברים הכי טובים: מדלן, אמא. מקצוע עתידי: מדענית? מקום מגורים עתידי: יישוב שקט במרכז[לא סותר]. התנשקת?: כן. ספר לנו על זה..היה כיף?: כע. ננו ננו היי?: מה. נומה נומה היי?: ... נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא. ספורט אהוב: טניס. עוסק בספורט?: צפייה בו נחשבת? אם כן, בתור תחביב או יותר?: ... מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וטריקו. רוצה להיות המין השני?: כן. רוצה למות?: לא. המעשה הכי נועז שעשית: בנג'י? התחרטת?: לא. המעשה הכי טיפשי שעשית?: או הו. התחרטת?: באותה תקופה? כע. מאמין/ה באלוהים?: חח זו די שאלה רטורית היום. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא. אם כן, ספר לנו עליו: אמרתי לא. ;[ אחים/אחיות?: 2. כמה?: ... היית מחליף אותם?: את האח, אולי. שיר אהוב: In Flames - December Flower שקיעה/זריחה?: זריחה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: גלידה. מספר מזל: אין מזל. מקצוע אהוב: ביולוגיה. מקצוע שנוא: ספורט? מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אה שתקו. בזבזן/ית\חסכן/נית? חסכנית, כרגע. מתגעגע/ת ל: לא יודעת. מדלן? אלון.? משאלה: תעודת בגרות מלאה עם ציונים מעל 90, כרגע. 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? מעשים. 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? משפט^. לא יודעת. 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? כן. 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? היא תבוא ותתנצל. 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זה לא כמו השאלה הקודמת? היא. 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? אס"ק. 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? נלך על כל wish you were here של הפינק פלויד. 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? יכול להיות. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? מה אכפת לי אם את כן. ותלוי במגשים. 10. מה הצבע האהוב עליכם? שחור. 11.למה דווקא הצבע הזה? כי הוא בולע את כל השאר. 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא פגעתי באף אחד, איימ פרפקט. 13.ואיך השאלון היה?.. בסדר. תודה הילה. :>

><

שמך: הילה גילך:
מקום מגוריך: טבריה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פירה [?] צבע אהוב: כחול משקה אהוב: קולה/מיץמנגו ממתק אהוב: >< זמר/ת: אברילושלי
, אביב, עברי, דנידין להקה: מוניקה סקס, אוונסנס סוג מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ומטאל-בוםבום-תופים-צרחות תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: החיים ע"פ Y): סרט אהוב: 'שלוש עשרה', 'שחקי אותה מותק' חבר/ה?: חבר אם לא, רוצה חבר/ה?: מה, עוד? מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: דור, דניאלי מקצוע עתידי: מעצבת פנים!
מקום מגורים עתידי: אנאערף התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: בטח ננו ננו היי?: מה נומה נומה היי?: מה נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא!!!!!111 ציון
ספורט אהוב: מה עוסק בספורט?: בטח אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב ;) מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים רוצה להיות המין השני?: חס ושלום רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: זה מזכיר לי את מאיר XD המעשה הכי נועז שעשית: ווהו התחרטת?: ברור המעשה הכי טיפשי שעשית?: :< התחרטת?: ברור. מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: חהחה אחים/אחיות?: אחים כמה?: 2 היית מחליף אותם?: אולי שיר אהוב: משתנה שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: מה מקצוע אהוב: ציור, גראפיקה מקצוע שנוא: לשון מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: D: בזבזן/ית\חסכן/נית? תלוי מתגעגע/ת ל: דור ולבסוף.. משאלה: מה 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? ]: 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? מה 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? כן 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? תלוי מי טעה 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זה לא אותו הדבר? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? מסן 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? מה 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן >< 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? D: 10. מה הצבע האהוב עליכם? כחול 11.למה דווקא הצבע הזה? למהלא 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? בערך 13.ואיך השאלון היה?..

dors

New member
../images/Emo6.gif

סתם זה לא מצחיק אבל רציתי להזדהות

Young MC

New member
שלום

שמך: מאיר גילך: 18 מקום מגוריך: פתח תקוה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: קולה! זה מאכל צבע אהוב: אדום משקה אהוב: מרמשלו ממתק אהוב: לא יודע
זמר/ת: ניר פרידמן!! להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: פרפר נחמד סרט אהוב: ונילה סקיי חבר/ה?: לא!!! אם לא, רוצה חבר/ה?: לא מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: יקיר, נתי, דור והילה מקצוע עתידי: גרר מקום מגורים עתידי: ברחוב התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן ננו ננו היי?: מה זה נומה נומה היי?: מה אתם רוצים מהחיים שלי
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן ספורט אהוב: ללכת מהחדר למטבח עוסק בספורט?: כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: די:| מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לפעמים כן לפעמים לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: מלא אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: אח ואחות כמה?: 2 היית מחליף אותם?: בשניה שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה: 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? 10. מה הצבע האהוב עליכם? 11.למה דווקא הצבע הזה? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? 13.ואיך השאלון היה?..

R e A

New member
גיליתי היום

שחברה של אח שלי קוראת לו בוב;[ היא גנבה!!!!!!!

למעלה