שאלונושצוקישוש

hagaymi26

New member
שאלונושצוקישוש

והפעם ..... אין תופים אז...
חורף! כללי 1. האם אתה אוהב את החורף? 2. למה? 3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? 4. אתה מדוכא שיורד גשם? 5. שמח? 6. לא מעניין אותך? 7. אתה טיפוס של של חורף? 8. היית פעם בחרמון? 9. איך היה? 10. אוהב קרמבו? 11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? 12. אוהב גלידה? 13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? 14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? 15. קרמבו וגלידה? זה או זה 1. גשם או ברד? 2. ברד או שלג? 3. שלג או גשם? 4. חרמון או שלוליות? 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? 6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? 7. אמבטיה חמה או דוש? 8. עוגה חמה או עוגה קרה? 9. שוקו חם או שוקו קר? מה אתם חושבים על... 1. חורף 2. משקעים 3. שוקו 4. קרמבו 5.חרמון 6. סיביר 7. אלסקה 8. פינגויינים

פיגמיסט

New member
עונה!

1. האם אתה אוהב את החורף? לא ממש 2. למה? כי קר 3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? לא 4. אתה מדוכא שיורד גשם? לא 5. שמח? לא 6. לא מעניין אותך? לא 7. אתה טיפוס של של חורף?לא 8. היית פעם בחרמון? כן 9. איך היה? לא שוכר הייתי קטן... 10. אוהב קרמבו? מאוד! 11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? לא. קרמבו עושה את החורף כיפי! 12. אוהב גלידה? כן 13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? כן 14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? כן. יש לקבו דרך אגב 15. קרמבו וגלידה? כן זה או זה 1. גשם או ברד? גשם 2. ברד או שלג? שלג 3. שלג או גשם? שלג 4. חרמון או שלוליות? חרמון 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? קרמבו. מה הקשר? 6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? לגור בארץ 7. אמבטיה חמה או דוש? אמבטיה 8. עוגה חמה או עוגה קרה? עודה קרה 9. שוקו חם או שוקו קר? קר מה אתם חושבים על... 1. חורף- קר 2. משקעים- קר 3. שוקו- קר 4. קרמבו- טעים 5.חרמון- קר 6. סיביר- קר 7. אלסקה- קר 8. פינגויינים- ....

מי שנכנס מקבל קנס, מי שלא אמא'שלו../images/Emo182.gif

חורף! יאי כללי 1. האם אתה אוהב את החורף? אמממ כן אבל את הקיץ יותר 2. למה? כי הקיץ יותר סקסי 3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? לאלאלאלא 4. אתה מדוכא שיורד גשם? ממממממממש לא 5. שמח? 1082 הופה היי
6. לא מעניין אותך? אתה עדיין מדבר על חורף? 7. אתה טיפוס של של חורף? אי אפשר לטפס בחורף כי רטוב וקר ואני רוצה הביתה! 8. היית פעם בחרמון? כן 9. איך היה? רטוב וקר ואני רוצה הביתה! 10. אוהב קרמבו? איכ, ג'לטין! 11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? היי, הנה קובי מחט! 12. אוהב גלידה? גלידה פרווה, אבל ללא התעללות בבעלי חיים 13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? היית אוהב צ'יפס קר?! 14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? אולי, ומוציאה את כל הקרמבו 15. קרמבו וגלידה? לא, קטשופ עם פיתה זה או זה 1. גשם או ברד? ברד בטעם ענבים 2. ברד או שלג? שלג בטעם קוקוס 3. שלג או גשם? שלג כי גשם זה גשם ושלג זה וויייייייייייי 4. חרמון או שלוליות? חרמן על הזמן 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? אמא ש'ך 6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? הנה רוני סופרסטאר!!!! 7. אמבטיה חמה או דוש? אבטיח 8. עוגה חמה או עוגה קרה? שוקולד מריר 9. שוקו חם או שוקו קר? פיתה עם סנדוויץ' מה אתם חושבים על... 1. חורף עורף 2. משקעים הנה הם באים 3. שוקו קוביות בצבע 4. קרמבו ממבו 5.חרמון בלון 6. סיביר "קר פה... סיביר!" (פרדי, המבורגריה קטנה בטירוף) 7. אלסקה זאת לא הדמות של לירז צ'רכי בפסטיגל גיבורי הממלכה האבודה? אני פשוט אכתוב: "מלכת השלג"! 8. פינגויינים אנחנו בעצמינו הודגש באמצעות מדגישומטיק

**מלכת הקור בפיגמה../images/Emo182.gif

חגגה בקור כל הקיץ! ואז כשבא החורף...היא הפכה לנפרטיטי מפסטיגל על הזמן! -שהוא אגב בחורף!- אבל היה לה חם.... מצרים,מה?
איזה כיף זה כשפורצים לי ומציפים את הפורום D: להלהלה

חורףףףףףף../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

1. האם אתה אוהב את החורף?כן מאוד זאת העונה האהובה עליי
2. למה?הכי כיף שקר ויש גשם אני שונאת שחם
3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה?צריכה לחשוב על זה
4. אתה מדוכא שיורד גשם?לא
5. שמח?כן!!!
6. לא מעניין אותך?מאוד מעניין אותי
7. אתה טיפוס של של חורף?כן
8. היית פעם בחרמון?כן פעם אחת לפני שנתיים וחצי
9. איך היה?כיף מאוד!!!
10. אוהב קרמבו?כןןן
11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו?כן חחח
12. אוהב גלידה?כן
13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר?לא..
14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו?יכול להיות
15. קרמבו וגלידה?יכול להיות
1. גשם או ברד?נראה לי גשם
2. ברד או שלג?שלג
3. שלג או גשם?שלג נו זה קשה!
4. חרמון או שלוליות?חרמון
5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים?קרמבו לכל החיים
6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל?לגור בארץ בלי קרמבו בכלל
7. אמבטיה חמה או דוש?דוש
8. עוגה חמה או עוגה קרה?עוגה קרה
9. שוקו חם או שוקו קר?שוקו חם
מה אתם חושבים על...
1. חורףהעונה האהובה עליי
2. משקעיםהכי כיף
3. שוקוטעיםם
4. קרמבוגם טעים
5.חרמוןכיף
6. סיבירקררר
7. אלסקהגם קר
8. פינגוייניםחמודים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo47.gif

1. האם אתה אוהב את החורף? 2. למה? 3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? בארור !!! 4. אתה מדוכא שיורד גשם? ממש לא ! אני נהנה לגמרי ! 5. שמח? כןןןןןןןןןןןןןן 6. לא מעניין אותך? -- 7. אתה טיפוס של של חורף? כן 8. היית פעם בחרמון? כן 9. איך היה? כיףףף 10. אוהב קרמבו? מאוד 11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? כןן 12. אוהב גלידה? כן 13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? אממ לא 14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? כןן ! הלקבו טעיםם !! 15. קרמבו וגלידה? לקבו ! זה או זה 1. גשם או ברד? שניהם 2. ברד או שלג? שלג 3. שלג או גשם? שלג 4. חרמון או שלוליות? חרמון 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? קרמבו 6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? פה אבל הייתי גונב קרמבואים 7. אמבטיה חמה או דוש? אמבטיה 8. עוגה חמה או עוגה קרה? תלוי, פעמים ככה ולפעמים ככה 9. שוקו חם או שוקו קר? ^^ מה אתם חושבים על... 1. חורף- כיףףףף 2. משקעים- קקי 3. שוקו- נאמי 4. קרמבו- נאמייייייייייייייייייייייי 5.חרמון- כיףףףף 6. סיביר- חרא 7. אלסקה- כיףףףףף 8. פינגויינים- חמודיםםםםם

דנדוןXD

New member
עונהה ../images/Emo6.gif

1. האם אתה אוהב את החורף? כןןן
2. למה?אין לי מושגגג
3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? יש מצבב [אם היה חופשש גדול
] 4. אתה מדוכא שיורד גשם? לא ממש .... 5. שמח? לא הייתי מגדירה את זה ככה
6. לא מעניין אותך? מעניין....
7. אתה טיפוס של של חורף? יכול להיות =/ 8. היית פעם בחרמון? כןן 9. איך היה? קר
10. אוהב קרמבו? לאא בעעע
11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? כןןן
[אפילו יותרר] 12. אוהב גלידה? כןןן
13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? לא נראה לי .....
14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו?
+
= איכסההה 15. קרמבו וגלידה? לאא.... זה או זה 1. גשם או ברד? ברד!! 2. ברד או שלג?שלג!! 3. שלג או גשם? שלג!! 4. חרמון או שלוליות? חרמון... 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? קרמבו לכל החיים עדיףף...
6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? לגור בארץ בלי קרמבווו... 7. אמבטיה חמה או דוש? אמבטיה חמהה 8. עוגה חמה או עוגה קרה?עוגה חמהה
9. שוקו חם או שוקו קר? שוקו חם
מה אתם חושבים על... 1. חורף-אחלה דברר 2. משקעים-אחלה דבר 3. שוקו-אחלה דבר 4. קרמבו-חרא דבר 5.חרמון-אחלה דבר 6. סיביר-אחלה דבר 7. אלסקה-אחלה דבר 8. פינגויינים-אחלה חיה

החורף בא אז תגיד תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif

חורף!
כללי
1. האם אתה אוהב את החורף? כן, הוא נחמד
2. למה? למה מה?
3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? לא! בררררר
4. אתה מדוכא שיורד גשם? לא ממש..
5. שמח? לפעמים
6. לא מעניין אותך? מה מעניין אותי? ז'תומרת כן, בטח.
7. אתה טיפוס של של חורף? לא
8. היית פעם בחרמון? לא
9. איך היה? אהה שלוג וגשום
10. אוהב קרמבו? כן..נחמד..
11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? בטח! למה מי ממבו?
12. אוהב גלידה? אהה כן!
13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? גלידה חמה? איכככ היא נמסה!!
14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? בטח וואי נוט?
15. קרמבו וגלידה? לא.. למה?
זה או זה
1. גשם או ברד? ברררד לא בעצם גשם (טיפ טיפ לרחל)
2. ברד או שלג? שלג למה מה זה ברד?
3. שלג או גשם? שלג למה מה זה גשם?
4. חרמון או שלוליות? בטטח שחרמון! שלוליות יש בכל מקום!
5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? איככ טוב נו שיהיה קרמבו..
6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? בארץ!!
7. אמבטיה חמה או דוש? דוש
8. עוגה חמה או עוגה קרה? עוגה חמה. נראה לי יותר טעים.
9. שוקו חם או שוקו קר? שוקו חם!! יאמי..
מה אתם חושבים על...
1. חורף חריף.
2. משקעים פלא פלאים!
3. שוקו רק קר ולא מר.
4. קרמבו בטח. למה לא?
5.חרמון נכון.
6. סיביר מהיר.
7. אלסקה האא אלסקה.. הייתי רוצה לבקר שם.
8. פינגויינים נחמד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יובל94

New member
עונהההה D:

חורף!
כללי
1. האם אתה אוהב את החורף? כן D:
2. למה? ככה
3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? לאא
4. אתה מדוכא שיורד גשם? לא
5. שמח?כן D:
6. לא מעניין אותך?מעניין....
7. אתה טיפוס של של חורף?כן D:
8. היית פעם בחרמון?ברוורר
9. איך היה?כיףף
10. אוהב קרמבו? כןן
11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו?אבל יש קרמבו גם בקיץ ובסתיו ובאביב
12. אוהב גלידה?לאאאאאאא
13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? לא אני שונאת גלידה!@#$%^&
14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? לא XD
15. קרמבו וגלידה?לא XD
זה או זה
1. גשם או ברד?ברדדד
2. ברד או שלג?שלגגגגג
3. שלג או גשם?שלגגגגגגגגגגג D:
4. חרמון או שלוליות?חרמון XD
5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? קרמבו לכל החיים
6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? לגור בסיביר עם קרמבו לכל החייםםם
7. אמבטיה חמה או דוש?אמבטיה חמהה D:
8. עוגה חמה או עוגה קרה?עוגה חמהה
9. שוקו חם או שוקו קר?שוקו חםם
מה אתם חושבים על...
1. חורףכיףףףףף
2. משקעיםכיףףףףףףף
3. שוקויאמיייייי
4. קרמבויאמיייי
5.חרמוןקרררר
6. סיבירקררררר
7. אלסקהקרררררררררר
8. פינגוייניםחמודיזם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dbshachar

New member
יאללה

כללי 1. האם אתה אוהב את החורף? לא. 2. למה? כי אני שונא להסתכל בחוץ, השמיים מגעילים, אין אור, מלוכלך... 3. אם הייתה לך הזדמנות לחיות בחורף כל החיים, היית עושה את זה? ממש לא. 4. אתה מדוכא שיורד גשם? אני בעיקר מרגיש. 5. שמח? כנ"ל. 6. לא מעניין אותך? לפעמים כן לפעמים לא. 7. אתה טיפוס של של חורף? לא כל כך. 8. היית פעם בחרמון? כן. 9. איך היה? ממש כיףףףףף! D: 10. אוהב קרמבו? XD כן
11. היית אוהב את החורף אם לא היה קרמבו? אני אוכל מעט קרמבו בשנה, החורף לא קשור
12. אוהב גלידה? כן. 13. היית אוהב גלידה חמה שאפשר לאכול בחורף בלי להרגיש יותר מדי קר? גלידה חמה לא, עוגה חמה או שוקו כן :) 14. היית קונה שילוב של גלידה וקרמבו? לא נראה לי. ויש כזה, לא? 15. קרמבו וגלידה? תות ואפרסק. זה או זה 1. גשם או ברד? גשם לבד אני בדר"כ לא אוהב, כשזה עם ברד אני מעדיף
2. ברד או שלג? אממ.... שניהם. 3. שלג או גשם? תלוי באווירה. 4. חרמון או שלוליות? כנ"ל. 5. לגור בסיביר או קרמבו לכל החיים? קרמבו לכל החיים!!!111 יה! 6. לגור בסיביר עם קרמבו לכל החיים או לגור בארץ בלי קרמבו בכלל? לגור בארץ
7. אמבטיה חמה או דוש? אממ... נראה לי דוש..... 8. עוגה חמה או עוגה קרה? חמה! עם שוקולד נמס בפנים ובחוץ! D: 9. שוקו חם או שוקו קר? תלוי מתי. מה אתם חושבים על... 1. חורף - לא משו. 2. משקעים - מזכיר לי בורות. 3. שוקו - מעולה! 4. קרמבו - מצויין! 5.חרמון - לא רע בכלל! 6. סיביר - בע. 7. אלסקה - הא?
8. פינגויינים - פינגווין לשילטון! אני כל כך חולה על פינגווינים, איזה מגניב זה אם הייתי מאמץ אחד D:

למעלה