שאלונון קצרצר..

בכנרית

New member
תפוזטיפש!

הוא לא נותן לי להעלות את התמונה!!!

ממממממ עונה נה נה נה נה

שם: צליל גיל:13 וחצי קיבוץ:קלי"ה
מסר לאומה: שירי מימון המושלמתתתתתתתתתת
משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: ממממ אין לי כוח לכתוב.. תמונה:
אחותי ביקשה למחוק אותה.. חחח וחוץ מזה היה לי לפניי זה יום ספורט ונשרפתי אז אני אדומהההההה

נפחה צריך להיות עד 250KB

אבל בענייני מחשבים אני באמת לא הבנאדם הנכון אז מישהו שיודע מוזן לכתוב איך להקטין את הגודל

אני יודעת מה לעשות, כנס:

1. תילך לצייר 2. תעשה פתיחה ותפתח את התמונה שאתה רוצה לעלות. 3. תעשה שמירה בשם, ומתחת לשם התמונה יש את שם הקובץ, ויש לך עוד אפשרויות של קבצים, תבחר קובץ IPG ואז תעשה "שמור". 4. כשאתה מעלה ת'תמונה, תבחר את התמונה של הקובץ IPG, כי עדיין התמונה עם הקובץ הקודם תשאר, אז אל תתבלבל ביניהן!!! מקווה שעזרתי

Unreachable

New member
אבל בצייר האיכות נהרסת../images/Emo3.gif

תלך לפוטושופ---לאימג' סייז---רזולוציה ואז להקטין נגיד עם כתוב שם 70 אז לשנות ל40 ואז האיכות לא נהרסת

the z girl

New member
אני

(הערה: מצאתי פורום של קיבוצניקים! הפורום הזה שולט!
) שם: עופר גיל: 15 וחצי קיבוץ: רמת הכובש מסר לאומה: (זה יותר מסקנה מאשר מסר) זה לא האנשים שולטים על העולם, זה אנשי התקשורת. משהו שהייתם רוצים לדעת עליי: אממ.. יש לי אחות תאומה תמונה: --

mineee

שם: מורן גיל: עוד כמה ימים 17 קיבוץ: מענית מסר לאומה: כשיש לכם זמן-תישנו. משהו שהייתם רוצים/לא הייתם רוצים לדעת עלי: משהו שלא תרצו אני בטח שלא אגיד פה אבל משהו שבטוח תרצו לדעת עלי שאני בן (מבקש להפנים
) ו....אוהב בע"ח, לישון, את הבית שלי, את הכלב והחתולה שלי וחופשששששש.....

ל י ב ר

New member
אני גם עונה!!!!

שם: לירז קיבוץ: קבוצת שילר (אמפריה) מסר לאומה: למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כל כך הרבה זמן כדי לעשות את כולם בעצמך
משו שהייתם רוצים / לא רוצים לדעת עלי: התמכרות קשה למשינה, לד זפלין, פינק פלויד, איירון מיידן, אליס אין צ'יינס, חמי רודנר, ברי סחרוף, ירמי קפלן, קיצר לרוק... וגם לקפה... תמונה: ---> (כרגע אין לי... אבל שמתי תמונה בסט...)

nofche 88

New member
חדשה

נופר... וזה מספיק 16.5 קבוץ חצרים אין לי מסר.... אז זהו... ורק עוד משפט נחמד: "מותר לך לחלום בהקיץ... האינטיליגנציה היא אולי המילים, אך הדמין הוא המנגינה!!!...." מוקדש לסטלנים שבינינו...

tomas p

New member
הייי נופצ'ה

ברוכה הבאה!! איזה פירסום אנחנו עושים פה בקיבוץ... השתלטנו... ודרך אגב אחלה משפט לחיים!!

עונה

שם: שירי גיל: 14 וחצי קיבוץ: משמר הנגב מסר לאומה: אין.. משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: אני חולה על כלבים!!

Piece of Wood

New member
אמממ...

שם: שי
קיבוץ: משמר העמק
מסר לאומה:
משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: אמממ... אני אוהבת סוסים
, גריןדיי, הביטלס, אוונסנס ואת אליהו כמובן
תמונה: מממ...--->

INSUA

New member
אני

שם: אמיר גיל: 19 קיבוץ: שדות ים מסר לאומה: משהו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: אני אחד האוהדי הפועל היחידים בקיבוץ (עצוב) ויש לי אובססיה לקניית דיסקים תמונה: אז בגלל שאני נכנס לפורום מהעבודה וממש משעמם פה אז מצאתי תמונה! אני קורא לה: הקוף והכלב תבלו =)

למעלה