שאלונון קצרצר..

MsUnderstood

New member
שאלונון קצרצר..

מורן ואני מרגישים שאנחנו לא מכירים אתכם,אז
שם: גיל: קיבוץ: מסר לאומה: משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: תמונה: בבקשה כדי שלא יהיה בלאגן,אל תפתחו דיונים פה,אלא בשירשור אחר.. תודה מורן ודנה

טוב מיגור מתחילים...

שם : עלאא גיל : 27 קיבוץ : יגור מסר לאומה : נור בקרוב תגדל ל ה ת כ ו נ ן משהו לדעת עליי : צופה מכור לערוץ הכנסת תמונה : במקום תמונתי אשים תמונה נחמדה

Unreachable

New member
ראשונה?

שם: שחר גיל: 16 קיבוץ: הזורע (שליטהה) מסר לאומה: שומריה אימפריה משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: המפפ..יש לי רישיון לטרקטור! אהה! אני צריכה לפתוח על זה סקר
תמונה:
המפפ..

../images/Emo33.gifתשובוותתתת שליייי: ../images/Emo9.gif

שם: שרי
קיבוץ: כברי
מסר לאומה:
שלום עכשיו
משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך: אממ, שרופה של עברי לידר
(
) אנל'א יודעעעת
תמונה: איןן

la reputa madre

New member
עונה

שם:אדוה פליס גיל:16 קיבוץ:בית קשת שליטהה
מסר לאומה: זה לא שאני נמוכה...זה שאתם תופסים גובה! משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך:תחזרו אלי בקשר לזה
תמונה: אני הימנית..השמאלית זאת חברה שלי...גם קיבוצניקית...

טיפקסית

New member
אני

שם: בשמת קיבוץ: עברון גיל: 18 ושבעה חודשים משו שהייתם רוצים לדעת עליי: החיים שלי זה הדג נחש וטיפקס משו שלא הייתם רוצים לדעת עליי: מסוגלת להיות אלימה כשמעצבנים אותי בסף גבוה תמונה: מי שרוצה שיבוא למסנג'ר שלי [email protected] ויקבל תמונות שלי מסר לאומה- אני מתגייסת ב-19.7.2005 אז תבואו להגיד לי שלום בבקו"ם

MsUnderstood

New member
גמני עונה

שם:דנה גיל:17 וחצי קצת קיבוץ:יגור
מסר לאומה:יגורניקים שולטים! משו שהיינו רוצים\לא היינו רוצים לדעת עליך:יש לי סופ"ש של שתיה עם פורימון בשישי ומסיבת סיום+אפטר פארטי בשבת.. ושהפורום הזה זה הבייבי שלי תמונה:אני מתלהבת מהתמונה שלי עם מוקי..אז קבלו

MsUnderstood

New member
אה,ועוד משהו..

תראו את התמונה,ותראו איזה דברים טובים יוצאים ממפגשי פורום שלי! אז תיהיו נחמדים,אולי גם לנו יהיו כאלו מפגשים,למרות שאין על המפכ"לים של הפורום ה1 שלי...חח

tomas p

New member
עונה..

שם: תום פאול גיל: 16 וחצי קיבוץ: חצרים מסר לאומה: כמובן שלכם לא צריך להגיד את זה אבל בכל זאת נציין "מבצע סבתא" הסרט הישראלי הכי טוב שיצא עד עכשיו!!! בטוחה שאתם מסכימים איתי! מה הייתם רוצים עוד לדעת עלי... פשוט תשאלו .. לא יודעת עכשיו מה להגיד.. תמונה אין כרגע על המחשב

a Warming Sign

New member
Me ../images/Emo13.gif

שם: ירדן גיל: חגגתי 17 לא מזמן קיבוץ: מענית מסר לאומה: ברקאי הבייתה,פיפי ולישון!
חחח משו שהיינו רוצים/לא היינו רוצים לדעת עליי:
I'M ROBSESSED תמונה בקרוב

MsUnderstood

New member
זה לא מהש היה כתוב בתמונה שלי?!

כאילו בכרטיס אישי?! אולי נהפוך את זה לפורום קיבוצניקים אוהבי רובי? חחח

a Warming Sign

New member
וואלה??

ראיתי את הצירוף הזה באיזשהו אתר של רובי ואהבתי
.. ואני בעד!
חחח אבל אנחנו מיעוט..

OMER G17

New member
תשובות

אני עומר כמעט בן 17 מקבוצת יבנה אם מישהו רוצה להכיר אותי יותר טוב שישלח מסר ויקבל איייסי/מסנג'ר שאגב כתובים בשירשור שפתחתי פה פעם

nofche 88

New member
קבל מסר

סתם משעמם.... אז תשלח אי סי או משהו כזה... ומזה קבוצת יבנה?

מממ

שם: רז גיל: 14 קיבוץ: ברעם מסר לאומה: אין תגובה משהו שהיתם רוצים לדעת עלי: מממ, אני מעצבן וציני תמונה: שניה, מחר אני מביא...

בכנרית

New member
גמאני!

שם: עמר גיל:13.5 קיבוץ: גבעת ברנר! מסר לאומה: חגית פ. שולטת!!!! משו שהיינו רוצים: אני מנגנת בגיטרה, אני מתה על חיות, אני צמחונית, אני חולה על משינה וכמובן אוהבת הארי פוטר. עוד משהו? לא היינו רוצים לדעת עליך: מכיוון שלא הייתם רוצים אז אני לא אגיד... תמונה:
(זה לא אני זה הכלב שלי)

למעלה