שאלונג'יפר

just adiki

New member
שאלונג'יפר../images/Emo8.gif

הכי טוב בקריירה? הכי רע בקריירה? אהבתי כש...: הסרט הטוב ביותר: הפרוייקט הטוב ביותר: ליד בן אפלק/ אוון וילסון על המסך הגדול: חסרים לה סרטים בג'אנר ה: נראת הכי טוב על המסך לצד: בעד "חברים" הסרט? מחכה לרגע ש...: אם וכאשר אראה את ג'ניפר הדבר הראשון שאגיד לה הוא: תמונה אהובה של ג'ן:

עונה

הכי טוב בקריירה? נערה טובה הכי רע בקריירה? DERAILED אהבתי כש...: היא מחייכת הסרט הטוב ביותר: זה לא כמו שאלה ראשונה? הפרוייקט הטוב ביותר: חדר 10 ליד בן אפלק/ אוון וילסון על המסך הגדול: אוון פחות מורגש, בן אפלק משך אותה לסצנות חזקות חסרים לה סרטים בג'אנר ה: אימה נראת הכי טוב על המסך לצד: ג'ים קארי בעד "חברים" הסרט? לא מחכה לרגע ש...: היא תתחתן עם אהוב ליבה אם וכאשר אראה את ג'ניפר הדבר הראשון שאגיד לה הוא: אפשר לתת לך חיבוק ונשיקה? תמונה אהובה של ג'ן: יש מלא, בחרתי אחת

just adiki

New member
הכוונה שהכי טוב בקריירה

זה מה הדבר הכי טוב שהיה לה.. כנ"ל לגבי הכי רע זה יכול להיות זכייה בגלובוס הזהב וגם הגירושין מבראד.

Robin Sparkles

New member
יאיי מלא זמן לא הייתי פה...

הכי טוב בקריירה?חברים מן הסתם!!!זה מובן מאליו (ככה כותבים?) הכי רע בקריירה?נערה טובה האמת..לא התחברתי... אהבתי כש...:היא מחייכת הסרט הטוב ביותר:מארלי ואני,ברוס הגדול מכולם הפרוייקט הטוב ביותר: ליד בן אפלק/ אוון וילסון על המסך הגדול:אוון וילסון חסרים לה סרטים בג'אנר ה:לא חסר כלום!היא מושלמת ככה נראת הכי טוב על המסך לצד:ג'ים קארי חח.אהבתי את השילוב של שניהם בעד "חברים" הסרט?הייתי רוצה אבל לא.הם פרשו בשיא ונשאר זיכרון מעולה.שלא יהרסו את זה.. מחכה לרגע ש...:תגיע לארץ חח סתם מאיפה אני יודעת אם וכאשר אראה את ג'ניפר הדבר הראשון שאגיד לה הוא:איי לאב יו! תמונה אהובה של ג'ן:אח"כ

למעלה