שאלוןDD:

שאלוןDD:

הוווו סוףסוף הגיע הזמן לפתוח את פינתיייי PPP : שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ------ ושליייי, כי אין לי כוח לפתוח עוד הודעה O: שם: דנה[: כינוי אהוב: האאאמ דנוצ', דנצ'ה D ; .... איזור מגורים: מרכז
גיל: 14 וחצצצי [: פריט הלבוש האהוב עליך? האמ לא משנה O: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הבת/ר מצוות D: לאן היית רוצה לחזור? -.-'' כמה פעמים עברת דירה? ניראלי 4 O: אוהב את המקום שאתה גר בו? לאXD מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? האאאמ שניהם XD . יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? חחחחחחחח : DDD כמה מחשבים יש לך בבית? 4 O: כמה טלוויזיות? גם 4
דבר נחמד שהיה לך היום: - דבר לא נחמד שקרה לך היום: - מתי התעוררת היום? רגיייל ..... ><'''' , 7 S : איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן O: , עכשיו אני אפעיל P: הצבע השולט בארון שלך: צבעוניD= מי האשה הכי יפה בארץ? ?! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? - מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? האאמ כלמיני D= מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? - יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ניראלי ;P זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביייסלי . פיכס תפוציפס |: אופי או יופי? גם וגם XD . פריקים או פקאצות? האאאאמ. בעד ההתנתקות או נגד? האאאאמ . מתמטיקה או ספרות? אפחד XP להקות או זמרים? להקווווווווווווות !@# כלב או חתול? כלבכלב !!!111 מחשב או טלוויזיה? מחשב [= ללכת או לנסוע? לנסוע, אני פדלאהXD לישון או לקום? לייייישוניייי:) לכתוב או להקליד? הקלדה :p חיבוק או נשיקה? האאאמ לא משנה ^ - ^ התכתבות או שיחת טלפון? " להיות נבוך או להיות קול? מה שבטוח לא להיות נבוך XD לבכות או לצחוק? לצחחחחחחחחוק !@#$ גיטרה או תופים? יותר גיטרה *-* אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים כמווווובן :][: אייסיקיו או מסנג'ר? מסן
!@# השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ?! מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? - הכי אוהב? המון חבל ש...? ישלי הרבה מה לעשות \: הלוואי והיה לי? חדר גדווווול ! D: אין דבר העומד? בפני הרצוווון P: אם תרצו? D: מי ששונא אותי מצדי ש...? O = אחרי השאלון אני? הולכת לעשות שיעורים \: לא הייתי צריך? לאכול כ"כ הרבה שוקולד מקודםXD .... אני חייבת לומר תודה ל? אפחד ! D: אני חייבת לומר סליחה ל? כנ"ל D; למה אני אף פעם לא? מתאפקת ><'''' אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת P: יומולדת זו סיבה ל? מסיייייייייבהDD: & % . העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אתה יכול לבחור לברוח ולהתעלם - אבל בסופו של דבר תמיד תתעורר לאותה מציאות |: הערבים הם: ערבים ... XD בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? גיייח : D

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה=]

שם: אביב כינוי אהוב: אדידס איזור מגורים: ראשון גיל: 14.5 [באפריל 15] פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס שחור רחב מטיאנטי התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אף אחת לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאודדדד מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? עד כמה שזה שטחי אני מעדיפה שיקראו לי כוסית ולא חכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 5
דבר נחמד שהיה לך היום: כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: כלום מתי התעוררת היום? 8.15 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אף אחד כי אני עושה שיעורים אז זה מפריע לי
הצבע השולט בארון שלך: חום מי האשה הכי יפה בארץ? אסתי גינזבורג שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? הבית הישן שגרתי בן בחולון מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חחח יש אבל אני לא יספר כי זה פדיחהה
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? די זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? 50-50 פריקים או פקאצות? פריקיםםםםם בעד ההתנתקות או נגד? מה אכפת לי מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב
מחשב או טלוויזיה? מחשב אבל גם טלוויזיה ללכת או לנסוע? לנסוע
לישון או לקום? לישוןן
לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? להיות קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מעדיפה שיהיו גדולים ממני [בגיל], אבל מבחינת הגובה אני הכי גדולה מכולם [מהחברות] אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? בת דודה שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להתחתן עם ברנדון
הכי אוהב? את אחותי
חבל ש...? אין לי אח הלוואי והיה לי? אח אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות אחרי השאלון אני? ימשיך לפורומים אחרים לא הייתי צריך? כלום אני חייבת לומר תודה ל? אף אחד אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד למה אני אף פעם לא? מבריזה מבצפר [ילדה טובה וחרשנית]
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת
יומולדת זו סיבה ל? לבוא לבצפר וחברה הכי טובה מביאה בלונים וכולם אומרים מזל טוב
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשקיעוו
הערבים הם: סבבה
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני ילדה נחמדה

chen010189

New member
מתאים לי עכשיו שאלון כלכך:]]

שם:חן כינוי אהוב:תותית איזור מגורים:חיפה גיל:עוד שבועיים 19! פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס 3/4 שאני מעצבת אותו עם טלאים וסיכות[של סהר המוכשרת] של להקות:] התקופה הכי אהובה עליך בחיים?יסודי, לא ספציפית ביסודי אבל השנים שהייתי בגילאים של יסודי לאן היית רוצה לחזור?עם העתיד שאני בונה לעצמי, מעדיפה שלא לחזור כמה פעמים עברת דירה?2 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?עם רוב האנשים שאני נתקלת בהם? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אה? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:התה ששתיתי היום היה טעים[פחח עצוב שזה הדבר הנחמד] דבר לא נחמד שקרה לך היום:שונאת טיפולים בהפרעות אכילה, זה כמו לקנות תחפושת של חזיר לפורים[איזה דימוי] וגם אני עדיין חלשה מתי התעוררת היום?9 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Timbaland&One Republic-Apologize הצבע השולט בארון שלך:אין מי האשה הכי יפה בארץ?רותם סלע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לא יודעת מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?כל התקופה של היסודי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לא מזמן רצתי מהמונית לכניסה של הבית בגלל הגשם ונפלו לי המכנסיים ממש אבל כי מאז שהצרתי אותם פעם אחרונה ירדתי עוד איזה כמה קילו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?התמונה שעולה לי עכשיו זה מקיבוץ עין גדי שאני אפילו לא זוכרת בת כמה הייתי כשהייתי שם זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אני מודה שאני צריכה את שניהם אצל הבן, שמתי לב שאם חסר אחד יורד לי מהר פריקים או פקאצות?אימואים
בעד ההתנתקות או נגד?מי חושב על זה כבר בכלל? מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?חתול מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?אם לנסוע באוטו אז לנסוע ואם לא אז ללכת לישון או לקום?בתקופה הזאת לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול, זה תמיד הופך את השיחה לכיפית יותר לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר?מסן השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?חברה שלי מהבסיס מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?שיגיע כבר יום חמישי הכי אוהב?את מה שאני מתכננת בתקווה שיום חמישי יסתיים טוב חבל ש...?יש לידי מטבח >< הלוואי והיה לי?אוטו אין דבר העומד?בלי שיהיה משהו שיחזיק אותו
אם תרצו?הייתי שמחה שזו לא הייתה אגדה! וגם לא הגדה! זה היה חוסך את כל הזיופים וחור במח שאני צריכה לעבור כל ליל סדר מחדש עם המשפחה! מי ששונא אותי מצדי ש...?ימשיך לחיות עם הרגש הזה, אם זה עושה לו טוב...אני משוכנעת שלא אחרי השאלון אני?לא יודעת מה אני אעשה לא הייתי צריך?דווקא הייתי צריכה מאוד אני חייבת לומר תודה ל?הורים שלי אני חייבת לומר סליחה ל?הורים שלי למה אני אף פעם לא?חושבת על עצמי קצת כשאני עושה דברים אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת! יומולדת זו סיבה ל?למסיבה!!!!!!!!!!!! ולהיות מוכנה לקבל הרבה צומי :] העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:אל תיכנסו למשהו שאתם יודעים שהיציאה ממנו קשה, ואתם בכלל לא התלהבתם להיכנס אליו[תאמינו לי...עם הזמן תבינו למה התכוונתי] הערבים הם::| בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?השבוע שלי מפחיד

fat lip

New member
גם לי מתאים עכשיוו.

שם: שיר כינוי אהוב: שירי ^^ איזור מגורים: ראשל"צ גיל:14 פריט הלבוש האהוב עליך?טי שירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף שנה של בית ספר..XD לאן היית רוצה לחזור? אף מקוםם. כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? סוג של מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני לא הכי מבריקה בעולם. XD. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אין לי זיןסיקיו לכל דורותיו כמה מחשבים יש לך בבית?4 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: שיחה עם אמא שלי D: דבר לא נחמד שקרה לך היום: כל שאר היום יוו.אני מרגישה חרא. XS מתי התעוררת היום? 9-10 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? where is your boy tonight/grand theft autumn של פוב הצבע השולט בארון שלך: שחור\אדום מי האשה הכי יפה בארץ? איכ שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? בארץ אפחד בחו"ל אשטון קוצ'ר מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ששמעתי את ג'יני אין א באטל של כריסטינה אגילרה לראשונה.חחחחח. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? מהחיים? ממ.בלע.לא יודעת. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא טחח זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? "פריקים" בעד ההתנתקות או נגד? ננ..ב..לא יודעת ;; מתמטיקה או ספרות? ספרותתת בעעעע הכל חוץ ממתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? אין שאלון שאין תפאקינג שאלה הזאת ללכת או לנסוע? שניהם לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד? ג'יז.לא יודעת חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. לבכות או לצחוק? לצחוק ברור גיטרה או תופים? גיטרה אבל אני גם חולה על תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אנשים שאני שונאת. |=. אני לא סובלת את השם הזה. נו אפנס דניאל ליינג איז דה מוסט פאן~ מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? יש לי פיפי. הכי אוהב? את ריאן רוס המושי חח סתם מאיפה לי דברים חבל ש...? חבל על מי שמתתתתתתתת הלוואי והיה לי?אייפוד אין דבר העומד? אם אין לך זין |=. אם תרצו? תמשיכו לרצות? מי ששונא אותי מצדי ש...? שילך להתקעווד.איך כותבים את זה? בכל מקרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.זה מצחיק אותי. אחרי השאלון אני? הולכת לעשות פיפי. |=|=. לא הייתי צריך? לראות פרק מהעונה השניה של נמלטים לפני שראיתי תראשונה. אבל לא נורא. משלימים. אני חייבת לומר תודה ל? אריק קרטמן אני חייבת לומר סליחה ל? omg they killed kenny!! you bastards!!!!!!!!!1 למה אני אף פעם לא? אוהבת אנשים?|=. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? XYZ יומולדת זו סיבה ל? להוציא כסף העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לכו להתקאוועד. ברצינות. איך כותבים את זה. הערבים הם: שיקחו אותי לערב הסעודית!!! אף פעם לא הייתי בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? יש. לי. פיפי.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאין דבר העומד אם אין לך זיןןן../images/Emo6.gif

אריק קרטמן
חחחחחחחחחח את מצחיקה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיייאי. אף אחד לא יקרא גם ככה ../images/Emo69.gif

שם: שחר. כינוי אהוב: - איזור מגורים: מרכז ^^ גיל: 16 עוד שלושה חודשים! פריט הלבוש האהוב עליך? הסקיני הורוד מלונדון!
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? פברואר 2007. היה לי חבר אז והיה לי כלכך טוב. לאן היית רוצה לחזור? לאקס. וואי אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ><" כמה פעמים עברת דירה? ~סופרת~ 3. אוהב את המקום שאתה גר בו? את הבית והמיקום לעומת דברים אחרים כן - את העיר והמיקום שלה לא. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? ביחד
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? וואט דה....? כמה מחשבים יש לך בבית? 4 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: הוספתי ילד מי"א למסנ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם נו. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אוטובוסים
. גם איחרתי לביתספר ונרשמתי לאיחור (מה שלא קרה לי כל ז-ט ודווקא ב-י' כן) וגם חזרתי הביתה שעה וחצי אחרי שסיימתי כי לא באו אוטובוסים. מתי התעוררת היום? 6:20 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Funeral For A Friend - She Drove Me To Daytime Television -Live הצבע השולט בארון שלך: דיי צבעוני. שחור, לבן, אדום, ורוד ועוד. מי האשה הכי יפה בארץ? אני! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אני! XD מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? וואלה לא זוכרת.. באמת.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? להגיע לשמירת חפצים במועדון בלונדון ולגרום לאישה לחזור 10 פעמים על אותו משפט ופשוט לבהות בה בצורה מוזרה ולהגיע "Hu I'm not from here" ואז שהיא תסביר לי בשפה הכי פשוטה ומוגבלת מה היא רצתה XDD אות ראשונה של שם פרטי ועוד ראשונה של שם משפחה. כזה פשוט. ועוד משהו! ביום שחזרנו מהשביתה אז מתחילים ללמוד ב8 תמיד ואני הגעתי לי בסבבה לביתספר ב9 ורבע ופתחתי את הדלת בכיתה ואני קולטת את כל הכיתה שם ומסתכלים עלי כאילו נפלתי מהשמיים XDDDDDD יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יאפ. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תלוי בסוג
אופי או יופי? אופי. פריקים או פקאצות? פריקים המ.? בעד ההתנתקות או נגד? שיהיה בעד. מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה. להקות או זמרים? להקות. כלב או חתול? כלב. מחשב או טלוויזיה? מחשב שיש בו טלויזיה. ללכת או לנסוע? לנסוע הכי סטייל
לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? נשיקה ארוכה ומחממת.. GOD איך אני מתגעגעת לזה
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? COOL
לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים.. אבל לא יותר מידי. וקטנים רק אם זה האקס. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאלגריייייייייייי
LAX! ארה"ב! גריייייייייייי!
והוות'ורן הייטס! מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? נשיקה
הכי אוהב? מוזיקה ^^ חבל ש...? יוני גר רחוק ממני. או... שהאקס טיפש ובטח לא רוצה אותי בחזרה. הלוואי והיה לי? חבר
אין דבר העומד? בדרך למטבח לארוחת ערב עכשיו. האמת יש כמה קירות ומדרגות XD אם תרצו? פשוט תעשו! מי ששונא אותי מצדי ש...? ידחוף מקל לתחת!! אחרי השאלון אני? הולכת לאכול |מזילריר| לא הייתי צריך? לפתח רגשות ליוני. אני חייבת לומר תודה ל? ג'סיקה שהכירה לי את יוני! אני חייבת לומר סליחה ל? יקום כולו שאני חופרת יותר מידי. למה אני אף פעם לא? מוצאת בנים ~,~ אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? כלמנסע פצק(ה) רשת! יומולדת זו סיבה ל? מסיבה!! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשתקו. הערבים הם: ערבים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא סותמת ת'פה!!!!!!!!!@$^^*%&^%$TFMהגכלךחגךדשלחכ

mcfly danna

New member
אניאניאני!!!

שם: דנה כינוי אהוב: דנדה,ג'ואנה,מוקה...מה שתרצו איזור מגורים: דרום, ספיר, ערבה...באמצע שומקום... גיל: 14.5 פלוס מינוס... פריט הלבוש האהוב עליך? הסווטצ'ר השחור שלי!!!!כפרעליו! התקופה הכי אהובה עליך בחיים?גיל 5, חמסה עליו..XDDD לאן היית רוצה לחזור? אפריקה!!! בגיל חודש עברנו לשם עם 3 משרתים אבל חזרנו כי חליתי בסלמונלה...
כמה פעמים עברת דירה? 4,5,קיצקיץ יותר מדי... אוהב את המקום שאתה גר בו? קטן אבל משביע!!!XDDD מושפעת ממלך האריות, וכן אני חולה גסוסה על המקום שלי... וסורי על הפאקציות... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אי אפשר את שניהם?, אז אני הייתי הולכת על חוכמה ועושה ניתוחים פלסטיים, כי אי אפשר להשתיל מוח, המורה שלי עדה לזה...XDDDDD יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה?!!?!
כמה מחשבים יש לך בבית?3, הקרינה חודרת מכל הכיוונים... כמה טלוויזיות?4, אבל אחת לא עובדת...אז כמה נשאר לי... ~חושבת~ דבר נחמד שהיה לך היום: גיליתי שאני ילדה שצריכה אישפוז גמילה מדיבור פאקצות... רגע, זה לא נחמד!!! עבדו עליי.... דבר לא נחמד שקרה לך היום: ראה שאלה קודמת.. מתי התעוררת היום? 5:00 , ככה אני תמיד קמה... אינסטינקים של אלפקה... או איך שלא רושמים את זה... איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? "i believe I can fly..." מה?! זה קליט... הצבע השולט בארון שלך: שחור
, אדום, כחול ולבן... בלי ורוד!!! זרקתי אותם...
מי האשה הכי יפה בארץ? אני! XDDD לא סתם, אממממ...בוא נלך על...רוני סופארסטאר, ואני הולכת להתחרט על מה שאמרתי הרבה מאוד זמן... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? וונטוורת' מילר כפרעליו!!
, יואו, למישהו יש פה איזה רגיעון?
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? למדתי לסוע על אופניים ונפלתי לתוך צפרדע אשפה עם 2 חתולות וערמת זבל.. יש לי צלקת משם... XDDD מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? רכבתי על פיל והוא לא הפסיק לחוש אותי עם החדק שלו, איזה פדופיל, הייתי בת 5 אז!!!! יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? באלבומים, לופו... זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אם אני חייבת לבחור, אז ביסלי... אופי או יופי? אופיופי...מתוחכם הא?! פריקים או פקאצות?פריקאצות! התחכום עולה פה... בעד ההתנתקות או נגד? נטרלית, הלכתי לישון כשהראו את זה בטלויזיה... XDDD מתמטיקה או ספרות? ספרות, אני כ"כ שונאת מתמטיקקה, או טימטומתיקה.. להקות או זמרים?להקות, הם יותר עושים לי את זה... כלב או חתול? כלב!! חתול תקף אותי אתמול...אני לא אוהבת אותם יותר... מחשב או טלוויזיה?מחשב!!!
כפרעליו.. אפילו קראתי לו אברם, כפרעליו..
ללכת או לנסוע? ללכת, לשרוף קצת ממה שיש לי {ויש לי הרבה..} לישון או לקום? לקום!! אני ממש אוהבת לקום... לכתוב או להקליד?להקליד, כי זה כיף לחפש איפה האותיות, ובכתיבה זה כואב ביד... חיבוק או נשיקה? תלוי ממי {אהמ נכון אנסטסיה?} התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. אני חושבת שככה כאילו אתה שומע את הקול של מי שאתה מדבר איתו, אתה יכול לדעת לפי הקול שלו אם משהו עובר עליו... להיות נבוך או להיות קול? להיות נבוכה מזה שאני קולית! yes! לבכות או לצחוק? לבכות מרוב צחוק... גיטרה או תופים? חליל צד! XDD אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים ממני, זה גורם לי להרגיש גבוהה אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. למרות ששניהם שונאים אותי.. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הספר הזה שראיתי היום בספריה וחשבתי שהוא ממש עבה... מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לאכול ארטיק שוקולד...אני מכורה.. הכי אוהב? הרבה דברים... אמממ את הגיטרה שלי! גיטוש! XDD חבל ש...? אני לא חכמה כ"כ, ואני לא מוצאת לעצמי משהו טוב לעשות עכשיו... הלוואי והיה לי? את דני ג'ונס, את דני פלוטקין, את מקפליי, פארמור, פו"ב וכמובן פ!אד"ד!!! אין דבר העומד? בפני אורי גלר! אם תרצו? חבל, כי לא תקבלו XDDD מי ששונא אותי מצדי ש...? יטביע את עצמו בבריכה ריקה... אחרי השאלון אני? הולכת לראות את התוכנית "I love new york" לא הייתי צריך? לדבר כ"כ הרבה עם חברתי הטיפשה..XDD אני חייבת לומר תודה ל? לאבא שלי, לאמא שלי, שבזכותם לא הייתי זוכה בכל זה...תודה לכם! XDD אני חייבת לומר סליחה ל? להרבה אנשים, לאייזי, סורי שהכיתי אותך יותר מדי, לאחותי הקטנה מיה, שלא נתתי לה לשחק בדמקה ועוד כל מיני שכרגע אני לא זוכרת... למה אני אף פעם לא? לומדת תופים?! זה כזה שקסי... אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שיט! שחכתי מה בא אחרי א'! יומולדת זו סיבה ל? לעשות תחרות מי מכניס לפה יותר ביסלי דק...זה כיף... העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תקשיבו לי בחיים!!!! הערבים הם: אממ...אנשים? בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?דנה, נעים להכיר...

mcfly danna

New member
thank you darling

~הולכת לבדוק את התשובות שלך...~ שלא תגידי שאני לא מאמי...

NoAmItA ChAn

New member
יאללה D:

שם: נעם. כינוי אהוב: קאגאמי, סנטה, גברת קלאוס, אשת העוגיה. ושלא תעזו לקרוא לי באף אחד מהשמות האלו
. איזור מגורים: ת"א. גיל: 15. פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה D: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת ם: לאן היית רוצה לחזור? ...ליוון? ם: כמה פעמים עברת דירה? 3 ^^ אוהב את המקום שאתה גר בו? הממ... כן. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שאלה יפה. חוכמה, כמובן ^^ יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לבריאות ם: כמה מחשבים יש לך בבית? 3. כמה טלוויזיות? 4 XD דבר נחמד שהיה לך היום: כלום TT דבר לא נחמד שקרה לך היום: לימודים TT מתי התעוררת היום? 7. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? "גור ואוח". הצבע השולט בארון שלך: עץ :) מי האשה הכי יפה בארץ? כולן יפות :) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שאלה לא חכמה במיוחד \: הרבה. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נראה לי. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס. אופי או יופי? אופי, כמובן. פריקים או פקאצות? פריקים. בעד ההתנתקות או נגד? לא יודעת ם: מתמטיקה או ספרות? שניהם אחלה ^^ להקות או זמרים? להקה. כלב או חתול? חתול. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? שניהם אחלה. לישון או לקום? שניהם אחלה XD לכתוב או להקליד?לכתוב D: חיבוק או נשיקה? גם וגם ^^ התכתבות או שיחת טלפון? טלפון XD להיות נבוך או להיות קול? קול XD לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים XD; אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חברה שלי. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? במבה ם: הכי אוהב? הכל D: חבל ש...? אני מצוננת וקר לי TT הלוואי והיה לי? מיץ תפוזים TT אין דבר העומד? בפני הרצון, לא? O: אם תרצו? אין זו אגדה! מי ששונא אותי מצדי ש...? שישנא ם: אחרי השאלון אני? אוכל במבה ם: לא הייתי צריך? לא יודעת TT אני חייבת לומר תודה ל? משפחה וחברים שלי :) אני חייבת לומר סליחה ל? ברגע זה? לאף אחד, אני חושבת. למה אני אף פעם לא? לא יודעת XD אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת! יומולדת זו סיבה ל? שמוח? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אם תרצו אין זו אגדה. הערבים הם: בני אדם. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ילדה כמו כולם.

MeMeMe ^^ ../images/Emo101.gif

שם: טל D: כינוי אהוב: סאם, טלוצ'קע, טום לפעמים
איזור מגורים: קריית שמונה
פריט הלבוש האהוב עליך? סקיני שחור מ-TNT וחולצה של הרולינג סטונס ושל הביטלס DD:: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הממ לא יודעת.. עכשיו אולי?
לאן היית רוצה לחזור? לפריז
כמה פעמים עברת דירה? פעמיים
אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילוב של השניים
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שום דבר מהם
כמה מחשבים יש לך בבית? ~סופרת~ היה לי 5 אבל עכשיו יש לי 4: 2 עם מסך רגיל, אחד עם מסך דק והלפ טופ שלי DD:: כמה טלוויזיות? ~סופרת שוב~ 4 רגילות ואחת פלזמה ^^ דבר נחמד שהיה לך היום: הדאבל פירואט יצא לי מצויין D: דבר לא נחמד שקרה לך היום: כאב ראש נוראי
מתי התעוררת היום? 7 ויצאתי מהמיטה ב-7 ועשרה
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? ~בודקת מה יש ב-MCM~ הממ Timbaland - Apologize (feat. One Republic) הצבע השולט בארון שלך: שחור, אדום ולבן
מי האשה הכי יפה בארץ? הייתה בארץ: נועה תשבי
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? הקטיושות
והאפרוח שהיה לי שקראו לו מנגו והוא מת
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שהייתי עושה לבני דודים\דודים שלי "תרגילים מסוכנים" כמו עמידות ידיים, שפאגטים, גלגלונים, תרגילים מקראטה וכאלה
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? בערך
זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס
אופי או יופי? אופי לגמרי
פריקים או פקאצות? פריקים
D: בעד ההתנתקות או נגד? נגד
מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? להקות
כלב או חתול? כלב
מחשב או טלוויזיה? מחשב D: ללכת או לנסוע? ללכת
לישון או לקום? לישוןןןןן
לכתוב או להקליד? להקליד! הרבה יותר קל
חיבוק או נשיקה? נשיקה
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? תלוי באיזה מצב
לבכות או לצחוק? לבכות זה לפעמים טוב אבל עדיין לצחוק D: גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? בן דוד שלי D: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון, לחבק מישהו ולצחוק עד היחנקות
הכי אוהב? לרקוד
ולהיות עם חברות\ידידים שלי :) חבל ש...? אני לא נינה של נינה של נינה של רוטשילד ושאני לא רוקדת כרגע בארה"ב
ושאין לי סיידליפ ושיער כמו של הילדה בתמונה
והכל בגלל ביה"ס
הלוואי והיה לי? גיטרה חשמלית, באס ונעלי פויינט
אין דבר העומד? בפני הרצון ובפניי |גבגבות|סתםסתם
אם תרצו? ~מתאפקת לא להגיד אין זו אגדה~ הממ, אם תרצו באמת, תצליחו :] מי ששונא אותי מצדי ש...? שיילך לחפש את החברים שלו במקום אחר כי לי ממש לא אכפת D: אחרי השאלון אני? הולכת להתקלח ולאכול
לא הייתי צריך? להרביץ לאח שלי הקטן
אני חייבת לומר תודה ל? פז ושלי
אני חייבת לומר סליחה ל? אמא שלי. למה אני אף פעם לא? אומרת את מה שאני חושבת לאנשים מסויימים
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? 2896418965750752 יומולדת זו סיבה ל? דפינטלי מסיבה DD::
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחייכו, זה לא עולה כסף! ו.. אל תריבו עם המורה לפיסיקה שלכם -_-" ומשפט לחיים: "בסוף תמיד יהיה טוב, ואם כרגע לא טוב אז זה לא הסוף"
הערבים הם: ערבים אנשים או ערבים כמו יום-לילה?
אם זאת האפשרות השנייה אז רגועים וזמן טוב לחשיבה :) בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? Hi, It's Tal ^^ ובשלוש מילים אחרות: עומדת על שלי.

panci thet i

New member
D: יאי סוף סוף..

שם: אניטה כינוי אהוב:XD לא דעת איזור מגורים:ב"ש גיל:עוד מעט 13 פריט הלבוש האהוב עליך?מי שם על זה? O: התקופה הכי אהובה עליך בחיים?D: כשהייתי קטנה לאן היית רוצה לחזור?לאן כבר יש לי? XD כמה פעמים עברת דירה?לא זוכרת..נראלי פעם אחת כשהייתי בת שנה אוהב את המקום שאתה גר בו?לא! במילה אחת-ז-ב-ל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?תלוי למה.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?שילוב של שניהם XD כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 :)\ רק שהשני קצת מת בזמן האחרון אז קונים חדש עוד מעט) דבר נחמד שהיה לך היום:D: החלפתי ספר(?) דבר לא נחמד שקרה לך היום:-_- שאבא היה בבית מתי התעוררת היום?6:30 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?0.0" אין הצבע השולט בארון שלך:=\ מי מסתכל על ארונות כוסעמק?! מי האשה הכי יפה בארץ?^^" יש המון שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?*-* ליאם אייקן מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?יש המון..אבל צריך להתרכז..ולזה אין לי כוח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?XDD היום אם הטיפקס.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תלוי בטעם.. אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד (^^ כתום שליטעעע) מתמטיקה או ספרות?ספרות..אבל בעיקרון שניהם XD להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?שניהם O: מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?תלוי לישון או לקום?לקום (תלוי חח..אבל בדרך כלל לקום) לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק ^_^ התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות (-.- אני חצי חירשת) להיות נבוך או להיות קול?מה? לבכות או לצחוק?XD לצחוק..להקרע גיטרה או תופים?ברור שתופים! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?תלוי.. אייסיקיו או מסנג'ר?מסן השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ילדה מגעילה מהכיתה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?פיצההה הכי אוהב? מה? חבל ש...?? הלוואי והיה לי?תופים..או ספר של הארי פוטור (אוצרות המוות) אין דבר העומד? היושב XD אם תרצו? אין זה אוננות מי ששונא אותי מצדי ש...?יזדיין אחרי השאלון אני? נדפק (XD בלי שום קשר) לא הייתי צריך? לאונן אני חייבת לומר תודה ל?:\ אמא? אני חייבת לומר סליחה ל? מי שצריך את הסליחה שלי למה אני אף פעם לא? מזדיינת אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? לבכות :\ העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: D: תחייכו זה לא עולה כסף הערבים הם: מגעילים (-___- בגלל השפה שלהם..שאני צריכה ללמוד את החרא הזה בבית ספר ולקבל על זה ציון ולעשות בגרות לערבית ולערוס לעצמי תחים) בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?ארבע דולפינים/דובי פנדה כתומים

../images/Emo115.gif יואו איזה כיף, בא לי שאלון עכשיו../images/Emo6.gif

שם: נופר
כינוי אהוב: נופרה
איזור מגורים: ירושליים
פריט הלבוש האהוב עליך? נמממ כל מיני..סריג שהוא קצת טוניקה..XD
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נממ כשאני שמחה..
לאן היית רוצה לחזור? לגיל 6
כמה פעמים עברת דירה? 3 (בכל החיים שלי)
אוהב את המקום שאתה גר בו? כה.. חוץ מיזה שאני לא מכירה פה כמעט אף אחד אבל יש לי בית יפה..
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה..
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה בכלל?
כמה מחשבים יש לך בבית?1..מסכן..
כמה טלוויזיות? 3
דבר נחמד שהיה לך היום: אחותי הביאה לי אצבעות קינדר..זה טעים!
דבר לא נחמד שקרה לך היום: התפוז סיני שאכלתי היה מלא בגרעינים
מתי התעוררת היום? 11:40
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?לא מתנגן..
הצבע השולט בארון שלך:נמממ שחור ואפור וירוק..
מי האשה הכי יפה בארץ? הרבה..
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? כל מיני..XD
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? כיתה ד'..
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כל מיני..פעם הייתי חולה, והתקשר אלי ילד ושאלתי אותו אם הוא התגעגע אלי..XD
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כה זה או זה:
תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי
אופי או יופי? תלוי מי..
פריקים או פקאצות? אני לא חושבת שיש דבר כזה פריקים..יש דבר כזה רוק סטייל..קיצר-רוק סטייל
בעד ההתנתקות או נגד?גם וגם..
מתמטיקה או ספרות?ספרות..כי המורה למתמטיקה ממש חרא!!!!!!!
להקות או זמרים? להקות
כלב או חתול? כלב!!!!
מחשב או טלוויזיה? מחשב..
ללכת או לנסוע? תלוי לאן..
לישון או לקום?תלוי מתי..
לכתוב או להקליד? תלוי מתי..
חיבוק או נשיקה? תלוי ממתי..אבל ברך כלל חיבוק..
התכתבות או שיחת טלפון? תלוי מתי
להיות נבוך או להיות קול? להיות קול
לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?בגיל שלי..
אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי השלימו את החסר:
השם "דניאל" מזכיר לי את? הבן של בת דודה שלי
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לסיים את השאלון
הכי אוהב? כל מיני...
חבל ש...? שיש תאונות דרכים
הלוואי והיה לי? עוד 1000 שקל בקופה, או עבודה..XDD
אין דבר העומד? בפני הרצון..? דווקה יש!
אם תרצו? לא בטוח שתקבלו..
מי ששונא אותי מצדי ש...?יתקע לו עץ בתחת!
אחרי השאלון אני? ימשיך לדבר עם חברה שלי..XD
לא הייתי צריך? לקבל מחור אתמול..כאבי בטן מעצבנים!
אני חייבת לומר תודה ל? אמא שלי..
אני חייבת לומר סליחה ל? למי באמת..?
למה אני אף פעם לא? יודעת להשאר מרוכזת בבצפר..?!
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?WTF?!
יומולדת זו סיבה ל?מתנות!!!!!!!!! ומסיבה..XD
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: להנות ממה שיש ולא לחשוב על הצרות...
הערבים הם: מגעילים...אבל די תלוי מי..XD (הרוב..)
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מטומטמת..טוב זה מילה אחת..אבל תשרדו..XD נמממ מישו קרא..

למעלה