שאלוןDD:
הוווו סוףסוף הגיע הזמן לפתוח את פינתיייי PPP : שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ------ ושליייי, כי אין לי כוח לפתוח עוד הודעה O: שם: דנה[: כינוי אהוב: האאאמ דנוצ', דנצ'ה D ; .... איזור מגורים: מרכז
גיל: 14 וחצצצי [: פריט הלבוש האהוב עליך? האמ לא משנה O: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הבת/ר מצוות D: לאן היית רוצה לחזור? -.-'' כמה פעמים עברת דירה? ניראלי 4 O: אוהב את המקום שאתה גר בו? לאXD מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? האאאמ שניהם XD . יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? חחחחחחחח : DDD כמה מחשבים יש לך בבית? 4 O: כמה טלוויזיות? גם 4
דבר נחמד שהיה לך היום: - דבר לא נחמד שקרה לך היום: - מתי התעוררת היום? רגיייל ..... ><'''' , 7 S : איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן O: , עכשיו אני אפעיל P: הצבע השולט בארון שלך: צבעוניD= מי האשה הכי יפה בארץ? ?! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? - מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? האאמ כלמיני D= מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? - יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ניראלי ;P זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביייסלי . פיכס תפוציפס |: אופי או יופי? גם וגם XD . פריקים או פקאצות? האאאאמ. בעד ההתנתקות או נגד? האאאאמ . מתמטיקה או ספרות? אפחד XP להקות או זמרים? להקווווווווווווות !@# כלב או חתול? כלבכלב !!!111 מחשב או טלוויזיה? מחשב [= ללכת או לנסוע? לנסוע, אני פדלאהXD לישון או לקום? לייייישוניייי
לכתוב או להקליד? הקלדה
חיבוק או נשיקה? האאאמ לא משנה ^ - ^ התכתבות או שיחת טלפון? " להיות נבוך או להיות קול? מה שבטוח לא להיות נבוך XD לבכות או לצחוק? לצחחחחחחחחוק !@#$ גיטרה או תופים? יותר גיטרה *-* אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים כמווווובן :][: אייסיקיו או מסנג'ר? מסן
!@# השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ?! מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? - הכי אוהב? המון חבל ש...? ישלי הרבה מה לעשות \: הלוואי והיה לי? חדר גדווווול ! D: אין דבר העומד? בפני הרצוווון P: אם תרצו? D: מי ששונא אותי מצדי ש...? O = אחרי השאלון אני? הולכת לעשות שיעורים \: לא הייתי צריך? לאכול כ"כ הרבה שוקולד מקודםXD .... אני חייבת לומר תודה ל? אפחד ! D: אני חייבת לומר סליחה ל? כנ"ל D; למה אני אף פעם לא? מתאפקת ><'''' אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת P: יומולדת זו סיבה ל? מסיייייייייבהDD: & % . העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אתה יכול לבחור לברוח ולהתעלם - אבל בסופו של דבר תמיד תתעורר לאותה מציאות |: הערבים הם: ערבים ... XD בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? גיייח : D
הוווו סוףסוף הגיע הזמן לפתוח את פינתיייי PPP : שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ------ ושליייי, כי אין לי כוח לפתוח עוד הודעה O: שם: דנה[: כינוי אהוב: האאאמ דנוצ', דנצ'ה D ; .... איזור מגורים: מרכז