שאלון..

חוה16

New member
שאלון..

למי שלא יודע אני עושה פרוייקט באנגלית על הלהקה והחלטתי לעשות גם ראיונות עם מעריצים.. מי שרוצה שיענה..:)
שם:
מה השיר הכי אהוב עליכם מהשירים של הלהקה?
אלבום אהוב?
מה הסיבה שלדעתך הלהקה מחזיקה יותר מ-30 שנה ועדיין מצליחה?
משהו שהיית רוצה לדעת על הלהקה שאף אחד לא יודע?
משהו שהיית רוצה לדעת על אחד מחברי הלהקה
מה לדעתך מושך בלהקה להבדיל מלההקות אחרות?
מה מייחד את הלהקה מלהקות אחרות?
משהו שאתה לא אוהב בלהקה?
אתה צופה ללהקה עתיד טוב/רע? ולמה?

HeAVeN or HelL

New member
אני

-שם:לי - גיל:19 - איך ומתי התחלתם להעריץ את הלהקה?בכיתה ג'...התאהבתי בקליפ PINK בטלויזיה - מה השיר הכי אהוב עליכם מהשירים של הלהקה? זו שאלה שלא שואלים פה בפורום..למה? כי כל פעם השיר משתנה... - אלבום אהוב?גם לא ממש...אבל אפשר לחרבש...כרגע זה GAG .. - מה הסיבה שלדעתך הלהקה מחזיקה יותר מ-30 שנה ועדיין מצליחה? וואו...אממ...כי הם טוביםםםםם :) כי הם חכמים...כי הם טיפוסים מגניבים שסובלים אחד את השני כדי שאנחנו לא נבכה פה...כי יש להם הרבה מעריצים שהם אוהבים אותם ולכן הם אוהבים לעלות לבמה ולתת את כול כולם...או סתם כי אין להם שום דבר אחר שהם יודעים לעשות חחח - משהו שהיית רוצה לדעת על הלהקה שאף אחד לא יודע? ......... כבר לא....כשהיתי קטנה יותר רציתי לדעת בהכלללל. - משהו שהיית רוצה לדעת על אחד מחברי הלהקה-זה לא מרגיז את פרי (והאחרים) תמיד להיות מקום 2 והלאה? - מה לדעתך מושך בלהקה להבדיל מלההקות אחרות? כל להקה מושכת בדרכה שלה קהל מסויים....אין תכונה ספציפית. - מה מייחד את הלהקה מלהקות אחרות? שהם שורדים? שהם לא נראים כאילו הם עושים את זה בשביל פרנסה? איין לי מוששג. - משהו שאתה לא אוהב בלהקה? שהם מוצאים יותר מידי אוספים וזה בהחלט לא נראה יותר מפרנסה חחח - אתה צופה ללהקה עתיד טוב/רע? ולמה? טוב...גם אם הם פורשים מחר הם ניצחו בגלגול הזה של החיים =)

AeroFan

New member
אוקיי

שם: אלדד גיל: בקרוב 20 איך ומתי התחלתם להעריץ את הלהקה? שנת 2001, בתקופה ש-MTV היה משדר עדיין מוזיקה טובה... אם אני זוכר טוב זה אחרי שראיתי את "עשרת הגדולים" שלהם התלהבתי מהם אבל אני זוכר שלקח לזה קצת זמן... לא ישר רצתי וקניתי דיסק שלהם... מה השיר הכי אהוב עליכם מהשירים של הלהקה? בלתי אפשרי לענות... כרגע אני מחובר מאוד ל- S.O.S. אלבום אהוב? Rocks מה הסיבה שלדעתך הלהקה מחזיקה יותר מ-30 שנה ועדיין מצליחה? הכישרון שלהם, הקסם והכושר האדיר שלהם בהופעות היום... פשוט מדהים. משהו שהיית רוצה לדעת על הלהקה שאף אחד לא יודע? משהו שהיית רוצה לדעת על אחד מחברי הלהקה? מה לדעתך מושך בלהקה להבדיל מלההקות אחרות? לכל להקה יש את הקסם שלה... באירוסמית' פשוט הכל מושך, הנגינה, ההופעות, הסגנון שלהם שהשתנה לאורך השנים, וגם העובדה שלמעלה מ-35 שנה והם עדיין מופיעים בצורה הכי טובה שיכולה להיות. מה מייחד את הלהקה מלהקות אחרות? אין לי מושג האמת... משהו שאתה לא אוהב בלהקה? יותר מדי אוספים, אוספים שיש בהם תמיד את אותם שירים... אתה צופה ללהקה עתיד טוב/רע? ולמה? הם כבר על סף סיום קריירה, ככה שלא משנה מה יהיה הם תמיד יישארו מלכים.

Aerosmith2006

New member
אני עשיתי על סטיבן עבודה בצרפתית! :)

שם:תמרה גיל: 15 (וחצי!) איך ומתי התחלתם להעריץ את הלהקה? בגיל 8 ראיתי את הקליפ של Girls Of Summer והזדעזעתי בהתחלה. לאחר כמה שנים, בגיל 11 בערך נתקלתי בלהקה שוב בעקבות כי פשוט הערתי את סטיבן, את המראה שלו ואיך שהוא שר - לא קישרתי בכלל בינו לבין הלהקה ולאט לאט הכנתי בכלל את כל הלהקה לתמונה. מה השיר הכי אהוב עליכם מהשירים של הלהקה? פופפ זה קשה מידיי, אבל בשביל העבודה שלך אני אתן 3 שכיום (זה משתנה כל הזמן) הכי מדברים אליי Movin' Out Make It Rattle Snake Shake והם לא בסדר מדורג!! אלבום אהוב? Gems מה הסיבה שלדעתך הלהקה מחזיקה יותר מ-30 שנה ועדיין מצליחה? הם כל כך טובים במה שהם עושים, הם אוהבים כל כך את מה שהם עושים וכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם בחזרה - למה שיפסיקו? בין השאר, לדעתי יש בהם המון כוח רצון ואהבה לעשיה, המון להקות טובות ואהובות מתפרקות או בשל סיכסוים פנימיים או כי הן מבינות שהגיעו לשיא. אירוסמית' מתגברים על הקשיים, ומציבים מטרות חדשות בכל פעם מחדש. משהו שהיית רוצה לדעת על הלהקה שאף אחד לא יודע? מתי הם בדיוק בדיוק מתכוונים לפרק את הלהקה! אני חושבת שגם הם לא יודעים אבל הייתי שמחה לקבל התראה מראש (ככה... איזה 20 שנה מראש) משהו שהיית רוצה לדעת על אחד מחברי הלהקה המממ. מה לגביי חלומותיהם הכמוסים ביותר? מה לדעתך מושך בלהקה להבדיל מלההקות אחרות? לאירוסמית' יש דרך מאוד מסיומת להעביר שיר. יש המון שירים טובים, והמון להקות טובות - אבל כשרואים את סטיבן טיילר על הבמה, כמעט בולע את הרמקול, מנתר בשיא החופשיות ונותן את כולו, או מנגן במפוחית כאילו זה הדבר הכי יקר וסקסי שקיים.... או ג'ו וג'ואי שנותנים לעצמם בלי בושה להשתחרר ולתת לקהל מה שהוא רוצה...... אחרי שרואים את זה- אי אפשר להשאר אדישים אליהם. מה מייחד את הלהקה מלהקות אחרות? לדעתי בעיקר מירב הסגנונות. הם לא מקובעים. לא צפויים תמיד ויש להם סגנון חופשי ומיוחד. אם הייתי רוצה להגדיר את הרולינג-סטוונס הייתי אומרת - רוק, רוק קלאסי. אירוסמית' יכולים להיות פופ עד מטאל. משהו שאתה לא אוהב בלהקה? הם ממוסחים. אין ספק. וזה אחרי המון שנות פעילות - למה אפשר לצפות? אתה צופה ללהקה עתיד טוב/רע? ולמה? טוב.... זה לא משנה אם יתפרקו - זה יכול לעשות להם בכל מקרה רק טוב. המשך הפעילות תעשה להם טוב, וגם ההתפרקות - הם בכל מקרה אגדה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה