שאלון!!

ירדן88

New member
שאלון!!

שם: תאריך לידה: כינוים: שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל: מין: מקום מגורים: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: תמונה כלשהיא:[חייב] בית ספר אוהב או שונא? שמח שנגמרה השנה? שיעור האהוב - שיעור השנוא - איזה כיתה? אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מה צבע העיניים שלכם? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך היום? היית בחו"ל? מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? צרחת מפחד? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? בכית כשסיגי מתה? היית על במה? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה?

A t z a

New member
מהרררררררר../images/Emo80.gif

שם:דנה תאריך לידה:3.7.90 כינוים:דנוזבל,דנוזאור,דנע,דנֶה,דיוני,דוגי,דונה,דבש וכו' וכו' וכו'... שם שהיית רוצה שיקראו לך:שרון
השם הכי יפה לבת!!! אבל אני בסדר עם דנה הנדוש גיל:עוד מעט 17 מין:נ מקום מגורים:
מזל:סרטן מספר מזל או מספר מועדף:2 תמונה כלשהיא:[חייב]
בית ספר אוהב או שונא?לא זה ולא זה שמח שנגמרה השנה?ברור שיעור האהוב-לאדעת,ספרות אולי שיעור השנוא - מתמטיקה,ספורט איזה כיתה?י"א אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הקטנים יחסית אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?בין הגבוהות נדמה לי מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?אוי לי,אממ מתמטיקה למיניהם,ואממ לא זוכרת כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני בלי גרביים מה צבע התחתונים שלכם? צבעוני לבבות כאלה מה הסרט האחרון שראיתם?אממ...לא זוכרת מה הדבר האחרון שאכלתם?חומוס!!!!!!!!!!!!!1111 מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?"אני לא מאמינה שכבר בוקר
" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?כל מיני מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?נממממ אתמול בטח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היוםםםםםםםם קיפייייייי הקיפוד קרע אותי עם הנביחה
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?בהופעה של חמוז מה צבע העיניים שלכם?חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מכפת לכם
חטטנים ביום כיפור האחרון- איפה היית?אצל סגו נראלי,לא זוכרת בכלל,באמת יש לך בלוג?לא יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך היום?שעון מעורר בן זונה
היית בחו"ל?כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אמממ.....ארה"ב לדעתי,או קנדה לא זוכרת הלכת מכות?כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כן צרחת מפחד?ברור הופעת בציבור בפיג'מה?כן,באתי לבצפר בפיג'מה ונעלי בית
בכית בסרט? ברור בכית כשסיגי מתה?ברורררררר
מלא מלא היית על במה?כע התעלמת ממישהו בכוונה?כע
סיננת מישהו בטלפון?כע
חחח ניתקת למישהו בפרצוף?בטח רצית לצרוח ולא עשית את זה? נממ אני מניחה

מאיה911

New member
עונה עונה עונהה!!!

שם: מאיה תאריך לידה: 19.7.92 כינוים: רימאיה.. עוד כל מינ מפגרים ומעיין- שם שני שם שהיית רוצה שיקראו לך: אין לי בעיה עם השם שלי גיל: עוד מעט 15 מין: נקבה מקום מגורים: מושב ליד פ"ת מזל: סרטן מספר מזל או מספר מועדף: 8 תמונה כלשהיא:[חייב] D: בית ספר אוהב או שונא? שונאת שמח שנגמרה השנה? מאודדדדד!!!!!#!%@^*&^*(^*) שיעור האהוב - ספרות שיעור השנוא - מדעים או כימיה איזה כיתה? ט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? דיי באמצע ניראלי אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הנמוכים
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא היו לי בגרויות עדיין ולא זוכרת מבחן כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני עם כפכפים מה צבע התחתונים שלכם? אדום... מה הסרט האחרון שראיתם? אחי הדוב מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "ראבק.. אפשר לישון עוד שעתיים?!!?"
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוזיקה.. לנגן, להיות עם חברים מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בבוקר שהדליקו לי את האור בחדר מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? הפועלים הערביים שמנתקים לי את האינטרנט כל שניה
מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ניצ.... חברה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית.. צמתי
יש לך בלוג? לאא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? אמא היית בחו"ל? כה מה המדינה האחרונה שביקרת בה? שוויץ.. אבל אולי שבוע הבא בתורכיה
הלכת מכות? הרבה זמן
הוצאת מלא כסף על שטויות? באילת צרחת מפחד? שאבא הבהיל אותי בלילה הופעת בציבור בפיג'מה? לפני שבוע סתם יצאתי לסיבוב.. למי יש כוח להחליף בגדים?!
בכית בסרט? בבפור לפני חודש בכית כשסיגי מתה? כהה
היית על במה? יאפ
התעלמת ממישהו בכוונה?יש מצב סיננת מישהו בטלפון? אתמול ניתקת למישהו בפרצוף? גם אתמול רצית לצרוח ולא עשית את זה? לפני יומיים על המנהלת שלח

ססילייה

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

שם: ליל. תאריך לידה:14.4 כינוים: ג'ו\מולי\לילי\מולי\קרח\נובלס\איפקיס\ביטצ'\לילצ\לילס\לילביטצ'\לילקיש שם שהיית רוצה שיקראו לך:מלודי גיל:19 מין: תנו לי!!! <סתם, בקרוב שוב
> מקום מגורים:קריית ביאליק-אפק. מזל:טלה. מספר מזל או מספר מועדף:4.או 7. תמונה כלשהיא:[חייב] יש לי בטטטטטטטטטטטן D:::::::::: <תמונות פוליאליס זה מזה כיף ^^> בית ספר אוהב או שונא? אוהבת מאוד
<אבל נגמר XD> שמח שנגמרה השנה? לא
אני אתגעגע לאנקורי
שיעור האהוב - פסיכולוגיה! שיעור השנוא - מתמטיקה.
איזה כיתה? סיימתי D: אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?הייתי מהגדולים D: אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? נמוכים -_- מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? תנ"ך
כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן עם כוכבים כחולים מה צבע התחתונים שלכם? שחור D: מה הסרט האחרון שראיתם? הסיוט שלפני חג המולד מה הדבר האחרון שאכלתם? ענבים D: מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אני אלבש XDDDD מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב, גיטרה, שירה טלוויזיה..וכדומה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני חצי שעה בערך O_ס מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני כמה ימים :] מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום.
מה צבע העיניים שלכם? חוםקקי. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?"ככה את יפה, זה מה שאת צריכה..."
ביום כיפור האחרון- איפה היית? השתכרתי למוות וראיתי סרטים של דיסני
יש לך בלוג? כן.אפילו 3. יש לך משקפים/עדשות? מידי פעם. מה העיר אותך היום?אני מתעוררת לבד |: היית בחו"ל? כן
מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אנגליה D: הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן, במלך האריות בכית כשסיגי מתה? מי?
היית על במה? כן
התעלמת ממישהו בכוונה? כן >< מתום. סיננת מישהו בטלפון? כן
כל יום בערך את אותו הבן אדם ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן
כבר הרבה זמן.

מהר נו

שם: הוד תאריך לידה: 12.1.91 כינוים: הודקה,וודקה,הודוש.. שם שהיית רוצה שיקראו לך:
גיל: 16 וחצי עודמעט מין: נקבה מקום מגורים: יבנה מזל: גדי מספר מזל או מספר מועדף: 11,3 תמונה כלשהיא:[חייב] בית ספר אוהב או שונא? שונאתתתת שמח שנגמרה השנה? מאוד שיעור האהוב - איכס. הכל חרא שיעור השנוא - ה-כ-ל, פשוט הכל! איזה כיתה? מסיימת י' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הגדולים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? ממ כולם התחילו לגבוה..אז אני כבר באמצע
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? בינתיים היו רק 2..ממ אז בשתיהם היה מעצבן,מתמתיקה ותולדות כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני עם כפכפים
מה צבע התחתונים שלכם? שחור מה הסרט האחרון שראיתם? להרוג את ג'ון קאטר משו כזה מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה של אמא מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "להבריז או לא?!" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן,לישון מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? חח נראלי היום באוכל מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לוזוכרת חח מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום רביעי #@$#$@ מה צבע העיניים שלכם? חום כהה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הראשונה? מי זוכר?! ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית והסתובבתי ביבנה יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות? משקפי קריאה מה העיר אותך היום? כלום,קמתי לבד היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן בכית כשסיגי מתה? כן
היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

Peeeach

New member
../images/Emo67.gif

שם: מור תאריך לידה: 20.7 כינוים: שבי? ^_^ שם שהיית רוצה שיקראו לך: קורל! גיל: 15 מין: נקבה מקום מגורים: באר שבע =\ מזל: סרטן מספר מזל או מספר מועדף: 12 תמונה כלשהיא:[חייב] תמונה שלי.. :) בית ספר? מקיף ו'.. אוהב או שונא? -אין תגובה- שמח שנגמרה השנה? מאוד! שיעור האהוב - אין.. שיעור השנוא - הכל.. איזה כיתה? ט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? ממוצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא היה לנו ממש מבחנים השנה :D כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני בלי גרביים ^_^ מה צבע התחתונים שלכם? ורוד ^_^ מה הסרט האחרון שראיתם? ג'וני מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקובו מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אם השיעור הראשון חשוב מספיק בשביל לקום.. המה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן ^^ מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?ריב עם אמא? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? יש לי ידיד שיודע ממש להצחיק אותי :) מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? חברה שלי.. מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? עופרי ביום כיפור האחרון- איפה היית? ישנתי והסתובבתי יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות? משקפיים לרחוק. מה העיר אותך היום? קמתי לבד היית בחו"ל? כן ארה"ב מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב הלכת מכות? כן.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן\= צרחת מפחד? חחחח כןן הופעת בציבור בפיג'מה? המון פעמים שאין כוח להתלבש לבית ספר.. בכית בסרט? כן.. בכית כשסיגי מתה? כשמי?! היית על במה? כן.. דווקא לא מזממן.. התעלמת ממישהו בכוונה?המון פעמים.. סיננת מישהו בטלפון? כן.. למרות שזה מעט קשה, נשבר לי המסך \= ניתקת למישהו בפרצוף? כן .. רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא..

עכשיו תורי!P:

שם: צליל. תאריך לידה: 18.5 כינוים: מלא. שם שהיית רוצה שיקראו לך: >< יש מלא!! גיל: 14. מין: נקבה. מקום מגורים: בית. מזל: שור. מספר מזל או מספר מועדף: >< תמונה כלשהיא:[חייב] מה חייב
. בית ספר אוהב או שונא? שונאת. שמח שנגמרה השנה? כן. שיעור האהוב - המ, לא יודעת. שיעור השנוא - השאר D: איזה כיתה? ח'. אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע. אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע. מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא היו ממש
. סתם, המ, לא יודעת. כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? ורודה. מה צבע התחתונים שלכם? פסים כאלה, צבעוני. מה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרת ]; מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? על כמה מוקדם, וכמה אני יכולה להמשיך לישון ]; מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? הרבה. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בחתונה, כי לא שמעו כלום. D: מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? בחתונה. D: מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אני. את עצמי. מה צבע העיניים שלכם? חום. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? חחחחחחחחחח ההודעה הראשונה כבר מזמן לא בפלאפון. >< אין מקום. ביום כיפור האחרון- איפה היית? במושב. יש לך בלוג? לא. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך היום? כלום. היית בחו"ל? כן. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה >< הלכת מכות? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. צרחת מפחד? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? המ, כן. בכית כשסיגי מתה? לא. היית על במה? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? ברור. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.

למעלה