שאלון

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo40.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?13 מאיפה את\ה?משגב אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? נממ. שאמא שלי הופכת למכשפה. זה הסיוט הראשון שלי. חלום לא זוכרת. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? בגן חובה; המורה הופכת לזאבה, והיא מזמינה ילד ילד כדי שיהפוך גם לזאב.. ואני נשארת אחרונה. וכשקוראים לי אני מתה מפחד וקמהX: מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?לא זוכרת.

just Kaya

New member
-עונה.-

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14. מאיפה את\ה? ארץ לעולם לא. D:< אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? המ. כל הקטע עם מקפליי. O_O מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הסיוטים שלי.

mafakit

New member
גם אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני!!!

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?14 מאיפה את\ה?מושב תקוע.. את התשובות שמתאימות לי אני ידגיש.. אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה?חחח.. מי כתב את זה?! ילד בכיתה א'?! חח.. "חלמתה" חחח.. קרע אותי.. המ.. וואי זה היה חלום ארוך אבל קיצר חלמתי שחברי שלי נהגה באוטו [אנחנו בנות 14..] והיא לא ידעה איך לעצור אז הצלחנו להחליף מקומות כדי שאני יעצור ובדיוק כשהתחלפנו האוטו נהפך להיות האופנוע של אחותי ואז הרכבתי את חברה שלי ובדרך הביתה ראיתי משטרה והם סימנו לי לעצור ואז חשבתי לעצמי "שיט.. עכשיו הם יקראו להגר[אחותי] ואז היא תגלה שנהגתי לה בלי רשות על האופנוע למרות שהיא אמרה לי מלא פעמים לא לנהוג עליו בלי רשותה.." מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?את החלום הזה^^^ וחלום אחד שאני יספר את העיקר..אני ואיזו אחת עמדנו ליד המדרגות והתחלנו לריב ואז תוך כדי המכות היא נפלה למטה ומתה.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?החלום הזה שהיא מתה..

X

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14.. מאיפה את\ה? ירושלים. אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 3) דוחף אותו בחזרה. חח תלוי, אם זה סתם מישהו אז כן. אם זה כזה בריון אז לא כמובן! את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: אין לי כוח לענות להלהלה חחח. אוי גאון אני.

טוב, שיהיה

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 13 מאיפה את\ה? ת"א אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? היום בבוקר זכרתי אותו, עכשיו אני לא זוכרת מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? זה החלום היחידי שאני זוכרת אותו אבל הוא ממש ארוך.. בקיצור זה היה לפני שהחתולה הקודמת שלי מתה, ואני ואמא שלי היינו נגדה כי היא הייתה מרושעת [?!] והעיקור שלה פג תוקף
ויצאו לה גורים ג'ינג'יים כאלה.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? לא זוכרת

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifשאלון אישיות!

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14 מאיפה את\ה? יבנה אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. תלוי איזה מסיבת סיום. אם יב', אז אני אנדנד לו D: את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת? לפני יומיים, חלמתי על אחותי ז"ל, היא דיברה אליי. או משהו. ._. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? חחחחחחחח זה היה חלום בהמשכים D: הייתי קטנה, והיינו מטפסים על הגדרות לאיזה גן אחד כמו טום בויז. חלמתי שאני מטפסת ונופלת ויש שם קרקס עם מיכל ינאי
מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? מממ בכיתה ה' או ד'.. שאני חברה שלי ואח שלה הולכים לעשות פיקניק על גבעה שצמחה ביבנה O: ופתאום יש פיגוע ><

I L O V E MCR

New member
ואוו מנסיון חלומות על מיכל ינאי זה מפחיד

+ |גולולת| והחלום המפחיד נראה לי באמת מפחיד^^

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifחחחח, חכי שתשמעי את זה.

היה לי חלום שהלך ככה- אני הולכת לדודים שלי, ואז הם מספרים לנו שיש להם בעיה. יש להם בית שצמוד אליהם, ושם יש קוף. שעוקב אחריהם. קיצר כל החלום הם ישנים על הרצפות, זה שיא הקיץ והם עם פוך...... הקוף עוקב אחרי הילדות לבצפר. משום מה לא יודעת למה זה מפחיד אותי>< אחר כך הקוף מתמכר להימורים, חותך את כלללללל הפנים ואני רואה את זה בחלום;; ואז במקומו באה לגור אישה מכשפה [באמת מכשפה] עם בת שהיא מעבידה אותה. ואנחנו מגלים את זה... היא רוצה לרצוח אותנו. ועוד חלום- אמא שלי הולכת לקנות סיגריות. אני נשארת בבית, פתאום בא אוטו וממנו יוצאת אישה... היא גונבת לנו את כל הכסף וזה היה אחרי שסבתא שלי נפטרה וזה לא יודעת למה זה היה מפחידוזה עדיין מפחיד. אני בן אדם מוזר ><"

../images/Emo26.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 16 מאיפה את\ה? ר"ג אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1.ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים.

לאיור

New member
../images/Emo39.gifעונה

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 15 וחצי מאיפה את\ה? פ"ת אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. [צועקת לו איזה משהו]
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר.
את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים.
3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב.
חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? על חברה של אח שלי [אתמול] מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? כל החלומות שלי הזויים אבל.. - אני וחברים שלי היו על הטיטאניק ופתאום ידיד שלי קפץ והתאבד .. וזה מה שאני זוכרת מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? האחרון שהיה לי זה שהבית שלי נשרף והתוכי שלי בתוכו עם כל הדבים שלי וההורים שלי לא עונים לי והיה לי מחבל בתוכו, עזבו משהו מוזר =\

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif .

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 13 וחצי. מאיפה את\ה? נתניה. אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י.
3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? שאני הייתי שליחת פיצה והייתי חייבת להביא לג'קו אייזנברג פיצה! D: מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? נראה לי שזה. XD מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? כלמיני.

למעלה